Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 vaktinize yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Animesinden güzel olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 trollse komik değil gerçekse komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 spo L zenci, M de gangster rapçi olur bu gidişle. amerika kültürel bir abominasyon hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 cidden o kadar kötü mü ya? izlemeyi düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 izledim ben mesajdan sonra. 5/10, amerikan gencine yönelik film. animesini izlemiş olan adam animeyi tekrardan izlesin buna vakit harcayacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 evet listemdeydi yatmadan izleyeyim diyordum da yok yok, bakmıyorum bile o zaman. ozark başlayayım bari asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Izledim az once. Amerikanin kulturu ne ki death note'u ne olsun. Boktan bi lise aski, gerizekali bi kira, cok zorlama bi L seyretmek isteyen varsa cringe'den cringe begenerek oturup seyredebilir. 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 lighto nun öcü gelirken kız gibi bağırıp, faggy faggy hareketler yapmasından sonra sara sara 5 dakikada bitirdim çok kötü ya cidden ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 daha ilk saniyeden kötü yapmayı başarmışlar. trailerdan çok barizdi de, o kadar başarılı görsel materyal varken nasıl bu kadar faillemeyi nasıl başarıyorlar acaba. https://www.youtube.com/watch?v=ifr2H2XMAjE https://www.youtube.com/watch?v=SIaFtAKnqBU "Netflix spent $40 to $50 million on a live-action adaptation of the anime series Death Note" said: (facepalm) https://www.engadget.com/2017/03/22/netflixs-big-budget-death-note-remake-lands-on-august-25th/ https://www.youtube.com/watch?v=__u1__HaH9M dsfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 şimdi bitirdim. climax'a skndrk rock müziği koyan kimse adını desu noto'ya yazmak lazım ya. honest trailer-vari olmuş resmen ahahaha animeyi bilmeden 4/10, animeye göre 1/10. her şey o kadar kötü ki, sanırım L'in zenci olması en az kötü şey falan. adamlar william defoe'un ekmeğinden suyundan da yararlanmayıp, ignorelamışlar. bi de sonunu ambiguous bırakmışlar tutarsa devamını çekeriz diye (facepalm) https://i.redd.it/p13vs940wyhz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Uzatmadan nedir bu death note diye bakmak isteyen varsa sadece onlar için yapılmış bence. Peh seviyesinde bir yapım olmuş sırf netflix hatırına izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 abi sdlfjdlasfşasdfa adamın adının tersinin I'm a gay olduğunu şu an fark ettim sdklfsdfdsgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Off aşırı kötü, hiç zeka kırıntısı, sinsilik, kendini beğenmişlik, vs yok ne L de ne Light da. Rezalet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 olm şaka mısınız. direk gördüm puanları uyardım, herkes bile bile lades deyip ant içmiş gibi izlemiş ahahah. 2 saatinize oldu olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 izlemedim mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 İzledim de hiç olmamış, yani hiç bir şey olmamış, bu kadar kötü olabilir. 1/10 animeye göre baya yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 ahaha şu koşu sahnesi. çok kötüymüş harbiden. Asıl elaman yerine Mia'yı oynayan kızdan daha iyi Light olurmuş. Bi Ryuk iyiydi oda çok az göründü ve onu da çok değiştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 gunluge mi yazsam bilemedim ama starbucks'tan bi kere de kahve icmeyeyim diye green tea latte aldim, hayatimda ictigim en kotu seydi eminonu iskelesine gidip kenarindaki yosunlari yiyormusum gibi. daha sonra bunu arkadaslara anlattim sakin almayin boyle bir sey diye, anlattigim 2 kisi de aldi; birisi aksamina gidip almis bir tanesi diger sabah ise giderken almis, mok gibiydi diyorlar. 1/10 gorunce insanlarin izleyesi geldi demek ki. simdi kosun green tea latte almaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Ya Death note un japon versiyon filmi var zaten ve güzel sayılabilir:) bu film de berbat ötesi berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 japon versionu leş ötesi la nesini beğendin onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 o filmde bi rei penbā mevzuu iyiydi. iyiydi dediğim de animenin aynısı mıydı, daha fantastik planlamalı mıydı neydi unuttum. ulan özledim be http://i.imgur.com/T1ty6pJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 sardalya said: gunluge mi yazsam bilemedim ama starbucks'tan bi kere de kahve icmeyeyim diye green tea latte aldim, hayatimda ictigim en kotu seydi eminonu iskelesine gidip kenarindaki yosunlari yiyormusum gibi. daha sonra bunu arkadaslara anlattim sakin almayin boyle bir sey diye, anlattigim 2 kisi de aldi; birisi aksamina gidip almis bir tanesi diger sabah ise giderken almis, mok gibiydi diyorlar. 1/10 gorunce insanlarin izleyesi geldi demek ki. simdi kosun green tea latte almaya. iki guzel seyin karisimindan bok gibi bisey cikmasina iyi ornek olmus. green tea = mm yeah latte = delicious green tea+latte = oeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Filmdeki tek güzel olan Ryuk'tu. Animesini biliyodum ama hic izlememistim. Ama cok iyi oldugunu hep duyardim. Neyse... Bu film sayesinde baslarim animesine belki. Film olarak begenmedim. 4,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Baya kotuydu ya. Hayal kirikligi resmen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar