Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evrensel mi tartışılır

otel varken, yabancı turistler de gelirdi, hani 30-35 inde çocuk yapan yok. alayı 40+ yaşlarda çocuk yapmış, hanım sanki tamam diyor 1 sene beklersem çocuk yapamam artık şidmi yapabiliriz der gibi doğuruyor bir tane.

ama bizde böyle değil tabi, bizim ekipte var 4 kız, hepsi zengin, eli ayağı düzgün, 30-26 yaş aralığı, ve evde kaldık diye depresyondalar. çok acayip.
Mesaj tarihi:
Benim de iki kız var birisi 4 üne girecek diğeri daha 1,5 yaşında.

Anlatılmaz yaşanır gerçekten de. Tabi 2 kız babası olarak ergenlik dönemleri ve sonrasındaki stressten kanser olurum kesin ama o zamana kadar çok keyifli :)
Mesaj tarihi:
En guzeli dayı olmak ya :D
Ikı ablam var yeni doğurdular biri 4 diğeri 9 aylık, şimdi ikisi de burda. Sabah ufak olan uyandırdı geldiler böyle, bi de ilk defa goruyorum yurtdısında yasıyolar. Allam salak salak gülüyo nası tatlı bişi (:D
Mesaj tarihi:
bizdeki kizlar 30 yasini gecince fiziksel olarak cokuyor,bir kere hamur isine basladimi oluyor 70.oyle olunca koca bulamiyor,avrupali hem fit geziyor ve rahat koca buluyor.bak su asagidaki 30 yaslarinda turk kadini
https://t.co/jkdJLhTEFH
Mesaj tarihi:
Abartma bence hamur isiyle cokulmez oyle kendine bakmayan herkes coker . Alkol,sigara cokertir. Bknz:Rus kizlari

Ha bir de racial cook fark ediyor çilliler , kızıllar cok sanssiz mesela.

Ha beyin olarak olabilir , hamur beyinli olduk zaten.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Kızım :Baba ayağına ne oldu
Ben : Bir yerlere vurdum morardı
Kızım : Hayır, kola dökülmüş.
Ben : kola dökülmedi
Kızım: Hayır geçenlerde dökülmüştü ya ve sen bana kızmıştın
Ben : Düşünceli ve dalgın şekilde cevap veremedim.

Kola olmadığını tahmin etmesi lazımdı. :(
  • Yeni Oluştur...