Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 evrensel mi tartışılır otel varken, yabancı turistler de gelirdi, hani 30-35 inde çocuk yapan yok. alayı 40+ yaşlarda çocuk yapmış, hanım sanki tamam diyor 1 sene beklersem çocuk yapamam artık şidmi yapabiliriz der gibi doğuruyor bir tane. ama bizde böyle değil tabi, bizim ekipte var 4 kız, hepsi zengin, eli ayağı düzgün, 30-26 yaş aralığı, ve evde kaldık diye depresyondalar. çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 fabrika ayarı belli bir yaştan sonra üremeye programlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Benim de iki kız var birisi 4 üne girecek diğeri daha 1,5 yaşında. Anlatılmaz yaşanır gerçekten de. Tabi 2 kız babası olarak ergenlik dönemleri ve sonrasındaki stressten kanser olurum kesin ama o zamana kadar çok keyifli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 En guzeli dayı olmak ya :D Ikı ablam var yeni doğurdular biri 4 diğeri 9 aylık, şimdi ikisi de burda. Sabah ufak olan uyandırdı geldiler böyle, bi de ilk defa goruyorum yurtdısında yasıyolar. Allam salak salak gülüyo nası tatlı bişi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 bizdeki kizlar 30 yasini gecince fiziksel olarak cokuyor,bir kere hamur isine basladimi oluyor 70.oyle olunca koca bulamiyor,avrupali hem fit geziyor ve rahat koca buluyor.bak su asagidaki 30 yaslarinda turk kadini https://t.co/jkdJLhTEFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Abartma bence hamur isiyle cokulmez oyle kendine bakmayan herkes coker . Alkol,sigara cokertir. Bknz:Rus kizlari Ha bir de racial cook fark ediyor çilliler , kızıllar cok sanssiz mesela. Ha beyin olarak olabilir , hamur beyinli olduk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 spor yaptıramıyosun çoğu türk kızına vucut ağırlığıyla squat yapamayan kızlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Bu durumun Türk kızıyla ne alakası var lan akşama kadar oturan herhangi biri cinsiyetten bağımsız olarak yapamaz/zorlanır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 abi alaturka tuvalate sıcmaya girse yardımsız kalkamıycak kadar squat yapamamktan bahsediyorum sdgsdfgsdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Abi bizim aramızda bile alaturka tuvalete sıçana köylü gözüyle bakan var kızlar da haklı şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 spor yaptırmaya çalışınca beni bu halimle beğenmiyo musun ayı gibi olsam benimle birlikte olmicak mısın (olmicam tabi mk) tribi var bi de offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 diğelim doğadasın tuvaletin geldi napcan çömelmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 O universal bir trip yabancılarda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Hatta şu love your body sıçmığından sonra yabancılarda had safhada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Jaegerjaquez said: diğelim doğadasın tuvaletin geldi napcan çömelmen lazım oldugum yere ZIBAM diye sicarim acimam. PAPAPAT. uc parcayi pacadan firlatir dizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 djdfhfgjhfgjdfhf aras yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 http://i.capsspot.com/s/18/6/1114197.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 abi "kızlarım" topiğinin alaturka sıçışa bağlanmasını kabul etmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Bir pati klasigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 bu arada yaslanmisiz,dun gece oglani uyudugu yerden yataga tasiyayim derken belimi agrittim,farkinda olmadan 35 kg olmus hiyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 ad3m said: Hatta şu love your body sıçmığından sonra yabancılarda had safhada. o love your body'yi "and treat it right with regular exercise <3" diye tamamlasak yemiyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Laraken said: abi "kızlarım" topiğinin alaturka sıçışa bağlanmasını kabul etmiyorum :( doğru yerde müdahale (tu) sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 yanakçıklarından öp bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Kızım :Baba ayağına ne oldu Ben : Bir yerlere vurdum morardı Kızım : Hayır, kola dökülmüş. Ben : kola dökülmedi Kızım: Hayır geçenlerde dökülmüştü ya ve sen bana kızmıştın Ben : Düşünceli ve dalgın şekilde cevap veremedim. Kola olmadığını tahmin etmesi lazımdı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar