Remus Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Laurelin said: iste bunlar hep 3. havalimani yapilmasin diye Yapıldı diye korkudan baltalmaya çalışıyorlar.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 orc_lord said: Saçmalık ya, sanırım sadece bu ülkelerden kalkışlı direkt uçuşlarda geçerli. Türkiye'den Almanya üzerinden ABD'ye aktarmalı gitsen sorun olmayacak. Açıkçası Türkiye'deki havalimanlarındaki güvenlik bence sağlam, yurt dışına göre epeyi didikliyorlar. cidden şöyle yalnız, büyük ihtimal güvenlik sistemleri en iyi çalışan firmalar ve ülkelerde bunlar diğerlerine kıyasla. afrikada falan güvenlik yok mesela direkt, bagaj bile almamaları gerek normal şartlarda asdfasd
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 yapsın abi thy bursa var havalimanı atıl durumda duruyor. Oradan kaldırsın hem istanbula yakın. LA bu arada yasak dahilinde değilmiş http://t24.com.tr/haber/thyden-aciklama-abdye-yapilan-ucuslarda-kabin-yasagi-bugun-basliyor,394997 New York, Chicago, Detroit ve Montreal şehirleriymiş. Çok abzürt senko said: izmirden direk LA uçusu bulursan problem olmaz.
xaty Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Suark said: New York, Chicago, Detroit ve Montreal şehirleriymiş. Çok abzürt Atlanta ve Washington?
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Amerikada guvenlik cok kotu. Gercekten cok kotu. Birincisi bizdeki gibi cift screeningden gecmiyosun. Sadece gate'e giderken geciyosun. Ikincisi 2 kere laptop unuttum cantada cikarmayi farketmediler bile. Buyuk plastik zipperli cantaya benim ve benim hatunun butun sivi zimbirtilarini koyduyduk onu da sirt cantama koyduydum kolay cikariym diye onu da farketmediler. Kontrol etmeleri gereken seyleri cikarmiyorum bile artik. Ya xray var giriyon kollarini kaldiriyon falan kemeri ve saati unutmusum otmedi bile kimse de bisey demedi.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 hangi hava alanı bu? new yorkta benim canımı okudular.
di Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=mU6F12S6q48 Iciniz acilsin
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 tipten olmasın başkan bizimde bir arkadaşı yunan adalarına almamışlardı vizesi olduğu halde (:P) bingildak said: hangi hava alanı bu? new yorkta benim canımı okudular.
Remus Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Adam yorumlamış sonuç tamamen duygusal :) https://www.washingtonpost.com/news/monkey-cage/wp/2017/03/21/trump-wont-allow-you-to-use-ipads-or-laptops-on-certain-airlines-heres-the-underlying-story/?utm_term=.a9ab86c524e4 Trump won’t allow you to use iPads or laptops on certain airlines. Here’s why.
benjani Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 uçağa girişte görevliler toplayacakmış aletleri, inince geri vereceklermiş.çantadan çıkarılmazsa, kimse bilemez herhalde laptop taşıdığını.
Holy Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Pasaporttan geçerken bakıyorlar boarding pass'e, nereye uçtuğun belli. O yüzden engellemek isterlerse engellerler.
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 benjani said: uçağa girişte görevliler toplayacakmış aletleri, inince geri vereceklermiş.çantadan çıkarılmazsa, kimse bilemez herhalde laptop taşıdığını. tamam görevliler alıcaksa bence sorun çözüldü. thy de zaten interaktif zımbırtı var. ha mail atmam lazım vs olayınada artık telefonda yapıcan
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 uygulama yolcuya da personele de eziyet olmuş diyorlar. amerika uçuşları için. ingiltere'lerin çoğunda küçük uçak gittiği için daha insancıl olabilir.
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Vingthor said: Amerikada guvenlik cok kotu. Gercekten cok kotu. Birincisi bizdeki gibi cift screeningden gecmiyosun. Sadece gate'e giderken geciyosun. Ikincisi 2 kere laptop unuttum cantada cikarmayi farketmediler bile. Buyuk plastik zipperli cantaya benim ve benim hatunun butun sivi zimbirtilarini koyduyduk onu da sirt cantama koyduydum kolay cikariym diye onu da farketmediler. Kontrol etmeleri gereken seyleri cikarmiyorum bile artik. Ya xray var giriyon kollarini kaldiriyon falan kemeri ve saati unutmusum otmedi bile kimse de bisey demedi. Neredeyse tum avrupa ulkelerinde tek kontrol noktası var. Hatta 2016 yilindaki teror olaylari patlamadan once İzmir'de de tek noktaya dusurmuslerdi. Sonra geri eklediler tabi.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 Mesaj tarihi: Mart 26, 2017 x-ray vs kontrol noktasının teke düşürülmesi olaylar'dan önce ahl'de de düşünülüyordu (daha doğrusu dedikodusu dönüyordu) da millet ekstra bagaj parası istedi / check-in kapandı diye check-in memurlarını bıçaklar ehe mehe diye geyik yapıyorduk. şimdi girişte sıra azıcık şişsin TARAYACAKLAR MI ACABA YİNE diye geriliyoruz.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 bingildak said: hangi hava alanı bu? new yorkta benim canımı okudular. kansas chicago dallas san diego los angeles hepsinde aynisi oldu. bikac saate floridaya gidecez yine test ederim asdf
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 abd uçuşlarında seni eğlendirecek yeterli teçhizat oluyor zaten. bence yerinde karar.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 http://www.thedailybeast.com/articles/2017/05/10/u-s-to-ban-laptops-in-all-cabins-of-flights-from-europe http://www.reuters.com/article/us-usa-airlines-electronics-ban-idUSKBN1862QS amerikaya avrupadan yapilan ucuslarda da laptoplarin tabletlerin banlanmasi bekleniyormus sdfd en temizi yolculari bayiltip ucak inince uyandirsinlar
Öne çıkan mesajlar