Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabin içinde Telefon ve tabletten büyük cihazlara yasak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orc_lord said:

Saçmalık ya, sanırım sadece bu ülkelerden kalkışlı direkt uçuşlarda geçerli. Türkiye'den Almanya üzerinden ABD'ye aktarmalı gitsen sorun olmayacak. Açıkçası Türkiye'deki havalimanlarındaki güvenlik bence sağlam, yurt dışına göre epeyi didikliyorlar.

cidden şöyle yalnız, büyük ihtimal güvenlik sistemleri en iyi çalışan firmalar ve ülkelerde bunlar diğerlerine kıyasla.

afrikada falan güvenlik yok mesela direkt, bagaj bile almamaları gerek normal şartlarda asdfasd
Mesaj tarihi:
yapsın abi thy
bursa var havalimanı atıl durumda duruyor. Oradan kaldırsın hem istanbula yakın.

LA bu arada yasak dahilinde değilmiş

http://t24.com.tr/haber/thyden-aciklama-abdye-yapilan-ucuslarda-kabin-yasagi-bugun-basliyor,394997

New York, Chicago, Detroit ve Montreal şehirleriymiş.
Çok abzürt
senko said:

izmirden direk LA uçusu bulursan problem olmaz.
Mesaj tarihi:
Amerikada guvenlik cok kotu. Gercekten cok kotu.

Birincisi bizdeki gibi cift screeningden gecmiyosun. Sadece gate'e giderken geciyosun.

Ikincisi 2 kere laptop unuttum cantada cikarmayi farketmediler bile. Buyuk plastik zipperli cantaya benim ve benim hatunun butun sivi zimbirtilarini koyduyduk onu da sirt cantama koyduydum kolay cikariym diye onu da farketmediler.

Kontrol etmeleri gereken seyleri cikarmiyorum bile artik.

Ya xray var giriyon kollarini kaldiriyon falan kemeri ve saati unutmusum otmedi bile kimse de bisey demedi.
Mesaj tarihi:
tipten olmasın başkan
bizimde bir arkadaşı yunan adalarına almamışlardı vizesi olduğu halde (:P)
bingildak said:

hangi hava alanı bu? new yorkta benim canımı okudular.
Mesaj tarihi:
Adam yorumlamış sonuç tamamen duygusal :)

https://www.washingtonpost.com/news/monkey-cage/wp/2017/03/21/trump-wont-allow-you-to-use-ipads-or-laptops-on-certain-airlines-heres-the-underlying-story/?utm_term=.a9ab86c524e4

Trump won’t allow you to use iPads or laptops on certain airlines. Here’s why.
Mesaj tarihi:
benjani said:

uçağa girişte görevliler toplayacakmış aletleri, inince geri vereceklermiş.çantadan çıkarılmazsa, kimse bilemez herhalde laptop taşıdığını.

tamam görevliler alıcaksa bence sorun çözüldü.
thy de zaten interaktif zımbırtı var.

ha mail atmam lazım vs olayınada artık telefonda yapıcan
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Amerikada guvenlik cok kotu. Gercekten cok kotu.

Birincisi bizdeki gibi cift screeningden gecmiyosun. Sadece gate'e giderken geciyosun.

Ikincisi 2 kere laptop unuttum cantada cikarmayi farketmediler bile. Buyuk plastik zipperli cantaya benim ve benim hatunun butun sivi zimbirtilarini koyduyduk onu da sirt cantama koyduydum kolay cikariym diye onu da farketmediler.

Kontrol etmeleri gereken seyleri cikarmiyorum bile artik.

Ya xray var giriyon kollarini kaldiriyon falan kemeri ve saati unutmusum otmedi bile kimse de bisey demedi.

Neredeyse tum avrupa ulkelerinde tek kontrol noktası var.
Hatta 2016 yilindaki teror olaylari patlamadan once İzmir'de de tek noktaya dusurmuslerdi. Sonra geri eklediler tabi.
Mesaj tarihi:
x-ray vs kontrol noktasının teke düşürülmesi olaylar'dan önce ahl'de de düşünülüyordu (daha doğrusu dedikodusu dönüyordu) da millet ekstra bagaj parası istedi / check-in kapandı diye check-in memurlarını bıçaklar ehe mehe diye geyik yapıyorduk. şimdi girişte sıra azıcık şişsin TARAYACAKLAR MI ACABA YİNE diye geriliyoruz.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

hangi hava alanı bu? new yorkta benim canımı okudular.

kansas chicago dallas san diego los angeles

hepsinde aynisi oldu. bikac saate floridaya gidecez yine test ederim asdf
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.thedailybeast.com/articles/2017/05/10/u-s-to-ban-laptops-in-all-cabins-of-flights-from-europe

http://www.reuters.com/article/us-usa-airlines-electronics-ban-idUSKBN1862QS

amerikaya avrupadan yapilan ucuslarda da laptoplarin tabletlerin banlanmasi bekleniyormus sdfd

en temizi yolculari bayiltip ucak inince uyandirsinlar
  • Yeni Oluştur...