adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Dükkana gelipte konuşamadığım ilgilenemediğim olduysa kusura bakmasın. çok yoğun bir haftaydı, resmen öldük öldük dirildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Pazartesi kapalı değildiniz di mi? İndim şimdi istanbula direkt size gelmeyi düşünüom hayvan gibi de açım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 adamınbiri said: Dükkana gelipte konuşamadığım ilgilenemediğim olduysa kusura bakmasın. çok yoğun bir haftaydı, resmen öldük öldük dirildik. yarın sırf meraktan kumpir yemeye gelebilirim. gelince ne diyelim? adamınbirine bakmıştım mı diyeyim patiden geldim mi diyeyim nabayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mekan iyi yere kurulmuş. Havalar az daha ısınsın güzel ekmek yerim oradan. Kumpir güzeldi, malzemeler homojen dağılmıştı. En son kabuğun kenarını sıyırıyordum. Ama bir tane kesmedi rahat iki yenir. Duruma göre üç, dört gider de bütçeyi kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 "ayılar gelmesin" diye yazı astırmak zorunda kalmayın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 3-4 ney ya adam ekmek yerim derken gerçek anlamıyla kullanıyo galiba yanında ekmek götürüp kumpiri ekmek arası mı yapıcak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Masakari said: Mekan iyi yere kurulmuş. Havalar az daha ısınsın güzel ekmek yerim oradan. Kumpir güzeldi, malzemeler homojen dağılmıştı. En son kabuğun kenarını sıyırıyordum. Ama bir tane kesmedi rahat iki yenir. Duruma göre üç, dört gider de bütçeyi kasar. ne zaman geldin? ne yedin sen bakiyim:D Beyler gelin adamınbiri burda mı diyin size bön bön bakan 2 tip görürseniz ben yokum demektir. burda burda diye seslenen bıyıklı bi şişman görürseniz o benim işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 kozalak said: adamınbiri said: Dükkana gelipte konuşamadığım ilgilenemediğim olduysa kusura bakmasın. çok yoğun bir haftaydı, resmen öldük öldük dirildik. yarın sırf meraktan kumpir yemeye gelebilirim. gelince ne diyelim? adamınbirine bakmıştım mı diyeyim patiden geldim mi diyeyim nabayım? akşam gel madem kumpir bira yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Ben karşıda otursam kesin şimdiye bi kere daha gitmiştim. Genelde o taraflara yolum düşünce ayaküstü yemek basta'ya gidiyordum, şimdi 2. alternatif bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 basta'nın kuzulusu efsane. benim bi arkadaşa tavuklusunu tavsiye etmiş başka birileri, gitti yedi "meh basta'da bişi yok" dedi. ulan tavuklu dürümü ne yaparsan yap belli bi seviyeye ulaşabilirsin anca, niye tavuklu yiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Masakari said: Mekan iyi yere kurulmuş. Havalar az daha ısınsın güzel ekmek yerim oradan. Kumpir güzeldi, malzemeler homojen dağılmıştı. En son kabuğun kenarını sıyırıyordum. Ama bir tane kesmedi rahat iki yenir. Duruma göre üç, dört gider de bütçeyi kasar. olm bu ne? bu neeee? adshfuahdsfhasd koptum lan. güzel ekmek yerim oradan, rahat 2 yenir, duruma göre 3-4 gider ahsdfuadshufhadsufhaushu adam arttırdıkça arttırıyor. sınırsız pizzahut stayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 adamınbiri said: Dükkana gelipte konuşamadığım ilgilenemediğim olduysa kusura bakmasın. çok yoğun bir haftaydı, resmen öldük öldük dirildik. oo hayirli olsun isler acilmis hemen :) trye gelince ugrarim, pati isletmeleri desteklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 çok pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 gittik yedik beğendik. adaminbiri sağolsun çok güzel bir şekilde ilgilendi bizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Rastgele biri mi ilgilendi yani ha ha ha ha ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 http://www.milliyet.com.tr/gurme-kumpirci/cumartesi/haberdetay/08.04.2017/2428403/default.htm bugün milliyet gazetesine çıktık. pek gazete okuyan yok artık o yüzden burdan da paylaşiyim dedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 sen hangisisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 en sağdaki önlüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bu kumpir aslında baya baya dünyada hot dog,pizza,f.fries falan gibi pazarlanıcak bişey ya. yabancı hangi arkadaşıma yedirdiysem kafayı yedi. hele amerikada falan biri şube açsa kfc,taco bell falan gibi yayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bak ya gece gece karnim acikti. yatcaktim olm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Lan gece gece uplamayın topağı bir yerim şişecek sizin yüzünüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Bir çok patidaşım geldi dükkanıma,umarım hepiniz lezzetli şeyler yiyebilmişsinizdir. Hep dediğim gibi kötü bir şey varsa lütfen söyleyin çünkü sonuçta bu işten para kazanıyorum ben ve daha önemlisi bunu sizler yediğiniz için kazanıyorum,müsait saatte gelene gazoz ısmarlamışlığım vardır şahitlerim var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Açık ayran yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 yav ben gelicektim de mekanı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 yarın gelicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar