goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 olm bimdeki sosisler üzerinden hanımlarını kıskanma yetisi alınıyor vatandaşlarımızdan. bu komployu duymadınız mı.. bu arada ben tauntu övmek için yazdım o mesajı, bağlam şöyle bak: menüsünde domuz olan kumpirci: elit, ne yaptığını bilen diğer malzemeleri de kaliteli kumpirci. olmayan kumpirci: 20 liraya pislik gaga ibik sosisi yediren, adam gibi patatesi bile karıştırmayan duvarında karınca ve bereke duası asılı vizyonsuz kumpirci. kapiş? : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 helal olsun. domuz ve karides olmasi efsane. su an karides var mi bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 domuz neyse vakumlu pakette duruyor gerçi o da açıldıktan sonra ne kadar süre iyi durur meçhul. Ama karides yemeyin öle önünüze gelen her yerde. buna taunt da dahil. bu tip yerlerde ayda 2 tane belki karidesli siparişi geldiği için alıyorlar atıyorlar buzluğa hem yediğiniz şey taze olmuyor hem bozulmuş veya bozulmaya yüz tutmuş olma ihtimali yüksek oluyor. balık restoranında yiyin. bu arada zaten bu dediğim nedenle karidesi kaldırmışlardı sanırım. belki ara ara alıyorlardır emin diilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 kumpiri adabıyla yiyeceksiniz, kumpire limon sıkılmaz mirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Quel-Thul said: @Mithat olm ne zaman gidiyoruz kumpir yemeye, sınırsız kola verirler belki sana.. Hee sonra iki günde batsın adamlar. Manyak mısın abi ne garezin var mekana karşı. Haftasonuna gideriz kısmetse bu kadar konusu olmuş bakalım niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 sınırsız kola ney len! yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Fountain kola pahali mi ya? Amerikada her yerde sinirsiz hep. Yapsaniz reklami olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 zaten coguna musluk suyu basip ustune bir de buz atiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 neutrino said: Fountain kola pahali mi ya? Amerikada her yerde sinirsiz hep. Yapsaniz reklami olur belki. dükkan 2.4 metrekare. mulgear buzdolabının içine girip orada yapıyor kumpiri, sen fountain diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 kiralasinlar ust kati..pencereden sarkitsinlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 2.5lt zero alıp gelebiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 şişmanlığınızdan utanın behey ölücüler napacanız sınırsız şekeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 sabonis said: domuz neyse vakumlu pakette duruyor gerçi o da açıldıktan sonra ne kadar süre iyi durur meçhul. Ama karides yemeyin öle önünüze gelen her yerde. buna taunt da dahil. bu tip yerlerde ayda 2 tane belki karidesli siparişi geldiği için alıyorlar atıyorlar buzluğa hem yediğiniz şey taze olmuyor hem bozulmuş veya bozulmaya yüz tutmuş olma ihtimali yüksek oluyor. balık restoranında yiyin. bu arada zaten bu dediğim nedenle karidesi kaldırmışlardı sanırım. belki ara ara alıyorlardır emin diilim. 1 paket karides max 2 günde bitiyo. derin dondurucuda duruyo açılmadan önce, açılınca da buzlukta max 2 günde bitiyo. ha ama evet çözünmüş karidesi yaz sıcağında 20 dk dışarda unut çöp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 pardon somondu di mi kaldırılan, karıştırdım. ayrıca ohannes o kadar çabuk bitiyor mu karides lan. millet baya karides manyağı demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 ben de çaktırmadan gelip bakıcam bakalım ne ayaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 suadiyedeki dükkan kaçta açılıyo lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Quel-Thul said: 2.5lt zero alıp gelebiliyor muyuz Lan bi cevap yazsana, bugün kadıkoye gelicem uğrayalım dicem iplemiyosun bile asvasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 sabonis said: pardon somondu di mi kaldırılan, karıştırdım. ayrıca ohannes o kadar çabuk bitiyor mu karides lan. millet baya karides manyağı demek ki. karides cabuk biter abi. metro gross veya gurmenet.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 kermit said: suadiyedeki dükkan kaçta açılıyo lan ? lan cevap verin. öğlen söyliycez kapalı gözüküyo açmıyomusunuz 12de falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 gazozumu vermediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 yedikten sonra dersen patidenim diye olmaz sokağın başında PATİCİKTENİM diye bağırman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 kermit said: kermit said: suadiyedeki dükkan kaçta açılıyo lan ? lan cevap verin. öğlen söyliycez kapalı gözüküyo açmıyomusunuz 12de falan 1den sonra filan galiba kermitçiğim. o dükkanın vardiyalarını filan bilmiyorum ben de pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 mulgear6 said: yedikten sonra dersen patidenim diye olmaz sokağın başında PATİCİKTENİM diye bağırman gerek Erken soyleyince gazozun maliyeti kadar malzemeden kesinti mi yapiyonuz yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 ahaha adam yemiş hesabı ödemiş sonra diyo ki ben patidenim e napalım kusura bakma al gazozun parası mı diyelim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 önceden alsamda içmeyecektim zaten yemek yerken içecek içmiyorum ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar