Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taunt Potato Club (Rexxin ordaki kumpirci)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm bimdeki sosisler üzerinden hanımlarını kıskanma yetisi alınıyor vatandaşlarımızdan. bu komployu duymadınız mı..

bu arada ben tauntu övmek için yazdım o mesajı, bağlam şöyle bak:

menüsünde domuz olan kumpirci: elit, ne yaptığını bilen diğer malzemeleri de kaliteli kumpirci.

olmayan kumpirci: 20 liraya pislik gaga ibik sosisi yediren, adam gibi patatesi bile karıştırmayan duvarında karınca ve bereke duası asılı vizyonsuz kumpirci.

kapiş? : )))
Mesaj tarihi:
domuz neyse vakumlu pakette duruyor gerçi o da açıldıktan sonra ne kadar süre iyi durur meçhul. Ama karides yemeyin öle önünüze gelen her yerde. buna taunt da dahil.

bu tip yerlerde ayda 2 tane belki karidesli siparişi geldiği için alıyorlar atıyorlar buzluğa hem yediğiniz şey taze olmuyor hem bozulmuş veya bozulmaya yüz tutmuş olma ihtimali yüksek oluyor.

balık restoranında yiyin.

bu arada zaten bu dediğim nedenle karidesi kaldırmışlardı sanırım. belki ara ara alıyorlardır emin diilim.
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

@Mithat

olm ne zaman gidiyoruz kumpir yemeye, sınırsız kola verirler belki sana..

Hee sonra iki günde batsın adamlar. Manyak mısın abi ne garezin var mekana karşı. Haftasonuna gideriz kısmetse bu kadar konusu olmuş bakalım niye.
Mesaj tarihi:
neutrino said:

Fountain kola pahali mi ya? Amerikada her yerde sinirsiz hep.

Yapsaniz reklami olur belki.

dükkan 2.4 metrekare. mulgear buzdolabının içine girip orada yapıyor kumpiri, sen fountain diyosun
Mesaj tarihi:
sabonis said:

domuz neyse vakumlu pakette duruyor gerçi o da açıldıktan sonra ne kadar süre iyi durur meçhul. Ama karides yemeyin öle önünüze gelen her yerde. buna taunt da dahil.

bu tip yerlerde ayda 2 tane belki karidesli siparişi geldiği için alıyorlar atıyorlar buzluğa hem yediğiniz şey taze olmuyor hem bozulmuş veya bozulmaya yüz tutmuş olma ihtimali yüksek oluyor.

balık restoranında yiyin.

bu arada zaten bu dediğim nedenle karidesi kaldırmışlardı sanırım. belki ara ara alıyorlardır emin diilim.

1 paket karides max 2 günde bitiyo. derin dondurucuda duruyo açılmadan önce, açılınca da buzlukta max 2 günde bitiyo.

ha ama evet çözünmüş karidesi yaz sıcağında 20 dk dışarda unut çöp :D
Mesaj tarihi:
sabonis said:

pardon somondu di mi kaldırılan, karıştırdım. ayrıca ohannes o kadar çabuk bitiyor mu karides lan. millet baya karides manyağı demek ki.

karides cabuk biter abi.

metro gross veya gurmenet.com
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kermit said:

kermit said:

suadiyedeki dükkan kaçta açılıyo lan ?

lan cevap verin. öğlen söyliycez kapalı gözüküyo açmıyomusunuz 12de falan

1den sonra filan galiba kermitçiğim. o dükkanın vardiyalarını filan bilmiyorum ben de pek.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:

yedikten sonra dersen patidenim diye olmaz
sokağın başında PATİCİKTENİM diye bağırman gerek

Erken soyleyince gazozun maliyeti kadar malzemeden kesinti mi yapiyonuz yoksa
  • Yeni Oluştur...