dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 bu dükkanda domuz bacon varsa biz yokuz diyecek müşteriye sie diyolardır belki
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 @Mithat olm ne zaman gidiyoruz kumpir yemeye, sınırsız kola verirler belki sana..
salih23 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 dreagloth said: bu dükkanda domuz bacon varsa biz yokuz diyecek müşteriye sie diyolardır belki yüzde 99u müslüman:)
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Kagit uzerinde celal hoca bile musluman bu ulkede np
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 salih23 said: dreagloth said: bu dükkanda domuz bacon varsa biz yokuz diyecek müşteriye sie diyolardır belki yüzde 99u müslüman:) domuz ürünleri için ayrı tavası kaşığı var zaten domuzda porsiyon halinde geliyor. bundan daha fazla önlem alınmıyor zaten. domuz satıldığı için yemeyenlere yapabiliceğim bir şey yok tabiki henüz öyle bi tepki almadım aaa domuuz satıyosunuz o zaman biz gidelim diyen olmadı
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 KenshinHimura said: yapıştırdım 10ları geçtim tatava yapmadım yanlız sarımsaklı mayoneziniz aşırı yogun kaşık kaşık sarımsak yemiş gibi oluyo bi süre sonra tonajı biraz azaltırsanız koyarken mis (global mayonez gurmesi yetkili merciyim) heinz kullanıyoruz sarımsaklı mayonez,aynı şeyi düşünüyorum aşırı yoğun ama diğer tüm markaları denedik en iyisi bu ama az koymak lazım gerekebilir
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 adamınbiri said: salih23 said: dreagloth said: bu dükkanda domuz bacon varsa biz yokuz diyecek müşteriye sie diyolardır belki yüzde 99u müslüman:) domuz ürünleri için ayrı tavası kaşığı var zaten domuzda porsiyon halinde geliyor. bundan daha fazla önlem alınmıyor zaten. domuz satıldığı için yemeyenlere yapabiliceğim bir şey yok tabiki henüz öyle bi tepki almadım aaa domuuz satıyosunuz o zaman biz gidelim diyen olmadı Dukkanin onunden gecerken abdesti bozulmuyormu insanlarin? Domuza kullandiginiz catal kasigi yikayinca atik suyu musluman atigi ile karismiyormu? Bence bu sorulari nihat hocamiza sormak lazim hazir ramazan yaklasiyor
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 beykınlı güzel bu arada, tavsiye ederim. ama favorimi biliyor adamınbiri dsfdsf.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Laraken said: beykınlı güzel bu arada, tavsiye ederim. ama favorimi biliyor adamınbiri dsfdsf. artık hep bulunduruyorum ahahah
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 bu hafta sonu inersem kadıköye direk damlayacam ya canım çekiyor ne zamandır.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 batmayacağını bilsem gelir dükkan açarım senin oralara ama çok güzel batarım,öyle böyle batmam harika batarım.
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 olm teknoparka yakın açsan yine kurtarırsın ya dsfsdf.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 bende üzerime alındım benim oraya açacak diye =((
salih23 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 adamınbiri said: salih23 said: dreagloth said: bu dükkanda domuz bacon varsa biz yokuz diyecek müşteriye sie diyolardır belki yüzde 99u müslüman:) domuz ürünleri için ayrı tavası kaşığı var zaten domuzda porsiyon halinde geliyor. bundan daha fazla önlem alınmıyor zaten. domuz satıldığı için yemeyenlere yapabiliceğim bir şey yok tabiki henüz öyle bi tepki almadım aaa domuuz satıyosunuz o zaman biz gidelim diyen olmadı dikkat ettiğinize sevindim umarım yoğun zamanda da özen gösterebilirsiniz - müessesemiz içkisizdir hesabı 2 tane kumpirci olsa menüsünde domuz eti olmayanı tercih ederim yani insanların tepkilerinden haberin olmayabilir ben dükkanının önünü kapatmıyım :), hayırlı işler
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Offff eski iş yerimde vardı öyle bi eleman. Yemeksepetinden yer bakıyoruz, tam beğeniyoruz sölicez yemek, diyor aaa yok domuz var burada ben yemem. La havleeeee.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 salih23 said: adamınbiri said: salih23 said: dreagloth said: bu dükkanda domuz bacon varsa biz yokuz diyecek müşteriye sie diyolardır belki yüzde 99u müslüman:) domuz ürünleri için ayrı tavası kaşığı var zaten domuzda porsiyon halinde geliyor. bundan daha fazla önlem alınmıyor zaten. domuz satıldığı için yemeyenlere yapabiliceğim bir şey yok tabiki henüz öyle bi tepki almadım aaa domuuz satıyosunuz o zaman biz gidelim diyen olmadı dikkat ettiğinize sevindim umarım yoğun zamanda da özen gösterebilirsiniz - müessesemiz içkisizdir hesabı 2 tane kumpirci olsa menüsünde domuz eti olmayanı tercih ederim yani insanların tepkilerinden haberin olmayabilir ben dükkanının önünü kapatmıyım :), hayırlı işler tercih meselesi tabiki ama yinede beklerim istanbuldaysan emin ol domuz eti ile bir alakan olmayacak.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Aciktim yemeksepetinde gordum ama saat 12 ymis üzdü fjdn.
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 domuz helaldir bence, sadece baconli yapiyosaniz yemek icin gelicem.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Toplaşıp gidelim belki toplu indirim olur.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 menüsünde domuz eti olmayan kumpircinin sosisinde vardır illa domuz eti, bim malı oyuncak salam sosis ile yapılan kumpirler...
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 bim mali sarkuteride et bul da domuz momuz yersin..
Öne çıkan mesajlar