Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 adamın konusu havyar kıvamına gelmiş tebrikler. kokoreçli kumpir falan da denenebilir bu bar konseptinde demiştim op a, denenir mi ne dersiniz diyerek konuyu değiştireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 bildircin yumurtali yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Masticore said: dreagloth said: Çok overrated bir şey havyar havyar var havyar var Hayvardan havyara havyar farkı var Havyar gibi havyar ben de yemedım Ben havyara havyar demem havyar neyse... Yedim abi ben en pahalısını, en iyi dediklerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 rusyaya giden bilir kırmızı havyar vardır konserve kutusunda ekmeğin üstüne sürüp yiyorsun mmmmhhh 10 dolar falan ton balığı kutusu boyutunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 başlatmayın havyarınıza 2. şubeyi şenliklerle kutlayın. haziranın başında 2. şube için tanıtım günü yapılacak şaşkınbakkalda o zamana kadar ne kadar harika kumpir olduğunu birbirinize anlatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 iyi olmuş ya şaşkın. abbas waffle'dan başka kumpirci yok buralarda. kadıköy'e de gittiğimde unutuyorum yemeyi. bayadır kumpir kumpir diye ağlıyorum okulun orda her öğlen yerdim teytey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 adamınbiri said: başlatmayın havyarınıza 2. şubeyi şenliklerle kutlayın. haziranın başında 2. şube için tanıtım günü yapılacak şaşkınbakkalda o zamana kadar ne kadar harika kumpir olduğunu birbirinize anlatın. yat uyu yarına hazırlık yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 hazır patatesten yol almışken böyle tater tots, çömlekte gratin vs de yapsanıza. zaten potato club mekanın adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 adamınbiri said: başlatmayın havyarınıza 2. şubeyi şenliklerle kutlayın. haziranın başında 2. şube için tanıtım günü yapılacak şaşkınbakkalda o zamana kadar ne kadar harika kumpir olduğunu birbirinize anlatın. yeri tam olarak neresi saskinbakkalda soylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 goldbären said: khalad said: Ha gayret maltepe'ye de gelecek bu gidişle herhalde paket servis lğamsfaf forumun yarısı maltepede oturuyor. gelmeyen en adi Hakkatem ha aslında bir maltepeli buluşması mı yapsak ? Semt buluşması ilk olur hem daksnan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 yeni şuben hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Şaşkınbakkal şubesi iyi olmuş ya ne zamandır gideyim diyordum üşeniyordum bayağı yakına gelmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Yemeksepetinde suadiye şubesi olarak geçiyor sanırım, az önce sipariş verdim. Beğenmezsem direkt buradan sahibine yazacağım, çok elit hissediyorum. O şubede tanıdık var mı yahu şubeye gelelim ben zaten Suadiye'de oturuyorum iki adım yol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 adamınbiri arada o tarafa gidiyor diye biliyorum ama random heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 İyi kumpirdi, güzel yendi. Haribo sürprizi de çok tatlıydı. Pun intended. 10/10 would order again Haziran'da açılış şeysine de geliriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 nileppezdel said: İyi kumpirdi, güzel yendi. Haribo sürprizi de çok tatlıydı. Pun intended. 10/10 would order again Haziran'da açılış şeysine de geliriz artık afiyet olsun.Ben her 2 şubede de bulunmaya çalışıyorum ama iki tarafta güvenilir ellerde. ne sipariş ettin söyle bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 yeri sorduk hic sallanmamis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Laurelin said: yeri sorduk hic sallanmamis :( ahahah yeri açılış günü söyleyeceğim. çünkü şuan salona servisimiz yok sadece paket çalışıyoruz. mekanımız bu arada 400 kişi kapasiteli ve alkollü.(olacak şuan değil :d) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 sabonis said: adamınbiri arada o tarafa gidiyor diye biliyorum ama random heralde berk'e extra iş yükleneceği an diğer şubeye geçiyorum eafhuefu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 haribo süğrprizi ne lan, ben lego satarken içlerine koyuyodum. öyle bir şey varsa dava ederim ömür boyu kumpir garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 legoda raslayınca süpriz olmuyodur lahmacun un yanında gelse şaşırırım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 nileppezdel said: Yemeksepetinde suadiye şubesi olarak geçiyor sanırım, az önce sipariş verdim. Beğenmezsem direkt buradan sahibine yazacağım, çok elit hissediyorum. O şubede tanıdık var mı yahu şubeye gelelim ben zaten Suadiye'de oturuyorum iki adım yol :) olm seni pataklarım ben sikko şubeden söyleme gel kadıköyde ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 adamınbiri said: sabonis said: adamınbiri arada o tarafa gidiyor diye biliyorum ama random heralde berk'e extra iş yükleneceği an diğer şubeye geçiyorum eafhuefu göt.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 çok ayıp insan hiç patronuna öyle der mi?Kovmirem ula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 kovar gibi yap kovma dsfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar