ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Öztaunt Kardeşler Pide ve Kumpir Salonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 benim müdürü götürdüm 2 hafta önce falan bakü'ye açalım bundan dedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 adamınbiri said: (ama dükkanda kamera sistemi var sonra youtube'a koyarım ona göre) bedava dersen soyunan bile cikabilir..evet erkek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 adamınbiri said: Lopeth said: herkes seviyor kumpirleri, ok tamam para kazanabiliyor musunuz bari? 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz? bişeyler giriyor cebimize, 2 hafta sonra şaşkınbakkal şubesi açılınca daha çok giricek inş. evet 2 hafta sonra bağdat caddesindeyiz bekleriz. 2 hafta dedim ama siz onu 3 yapın en iyisi ne olur ne olmaz. bir yılda 2. şubeyi açacak kadar kazanmışsın helal. forumda gördükçe sürekli gideyim diyorum, kadıköye her geçişimde unutuyorum. geri dönerken aklıma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 adamınbiri said: hayır o saatlerde malgir yok kumpirleri bana kitlemeye çalışıyor. vejeteryan seçenek aslında bolca var ama bizim yarattığımız menü olarak az var o konuda haklısınız ve ve ve dükkana gelip paticik diyene gazoz veriyoruz sırf o özgüven için başka bişey değil. dükkanda müşteri varken gelip yok mu beni öven diye bağırın kumpiri bile yarı fiyatına veririm. (ama dükkanda kamera sistemi var sonra youtube'a koyarım ona göre) abi bu arada halam kadıköy 13.noteri oldu.(nazik asker)ne biliyim işin falan düşerse yada lazım olur vb.fatih,arkadaşım dersin.:D gerçi pek sevmez beni ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 adi ilgincmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Bu hızla paticik kumpir imparatorluğu kurulacak, herkes şubeye talip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 franchising verin pls avrupaya acilalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 off kaç defa önünden geçtim gelemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Lancelion said: franchising verin pls avrupaya acilalim ona daha var ya ama avrupa açmak istersen bi DM at bana özel yöntemlerimiz var :d ayrıca noter tanıdık var diyip sonra beni sevmez demek pek işe yaramadı aehfueahufah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Lancelion said: franchising verin pls avrupaya acilalim beni de işçi olarak al pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Zincirin guney almanya ayagini ben alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Baden wuttenberg i kumpir ile tanistiralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Masticore said: Hic gerek yok boyle frenchise seylere ginaly. Gecen gun teftis ettim mulgear'i hazir sayilir. 1-2 ay icinde ilk şubemiz öztaunt club esenyurt'u , özyurtlar avm'de aciyoruz. Sloganimiz hazirİşi mutfağında öğrendik BEN HAZIRIM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 senko said: Baden wuttenberg i kumpir ile tanistiralim beni başına geçirin 6 yıl geçirdim o lanet eyalette dsfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 adamınbiri said: Lancelion said: franchising verin pls avrupaya acilalim ona daha var ya ama avrupa açmak istersen bi DM at bana özel yöntemlerimiz var :d ayrıca noter tanıdık var diyip sonra beni sevmez demek pek işe yaramadı aehfueahufah noter tanıdık değil öz mü öz halam(babamın kardeşi) adsaad abi hayata bakış açılarımız farklı o yüzden arada zıtlaşıyoruz halamla onun haricinde iyiyiz ya merak etme git sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 mulgear6 said: Masticore said: Hic gerek yok boyle frenchise seylere ginaly. Gecen gun teftis ettim mulgear'i hazir sayilir. 1-2 ay icinde ilk şubemiz öztaunt club esenyurt'u , özyurtlar avm'de aciyoruz. Sloganimiz hazirİşi mutfağında öğrendik BEN HAZIRIM ! Berk'in acılısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 takım elbise lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Bugün sonunda gidebildim. Menü gerçekten çok yaratıcı olmuş ve kumpir olayına yeni bir renk getirmiş arkadaşlar. İstanbul'da olan arkadaşların veya yolu İstanbul'a düşenlerin muhakkak denemesini tavsiye ederim. Fotoğrafı paylaşamadım şu an ama fırsat bulduğumda paylaşacağım. Ellerinize sağlık ve bol kazançlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Beraber gitmeyecek miydik :) Masticore said: Hic gerek yok boyle frenchise seylere ginaly. Gecen gun teftis ettim mulgear'i hazir sayilir. 1-2 ay icinde ilk şubemiz öztaunt club esenyurt'u , özyurtlar avm'de aciyoruz. Sloganimiz hazir İşi mutfağında öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Bu aptal çocuğu işe kim aldı? Seni Almanya’da okutmadık mı olm napıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 malcirin yanina kasarin patatesle aski yazmayaymissiniz iyiymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 aquila said: Bu aptal çocuğu işe kim aldı? Seni Almanya’da okutmadık mı olm napıyorsun. berke aptal cocuk birtek ben diyebilirim bu forumda, telif hakki bende. seni terbiyeni takinmaya davet ediyorum! DMCA takedown istemiyorsan haddini bil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 salak cocuk diyebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 saskinbakkali ne zaman acionuz birde lokasyon nerede? evime 10dk dan kisa yurume mesafesindeyse ozel oturucak yer talep ediyorum, 20 kilo filan alirim artik gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar