Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 abi spark bile begendiyse iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Spark kitabı daha iyi demediğine göre kumpirler baya iyi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 baya güzel. bugün hatta önünden geçtim paket yaptırıp evde yiyeyim dicektim kapalıymış. şef evleniyomuş. gittim lahmacun yedim bende amk leş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 iyi olan sadece kumpir değil hizmet olarak da çok iyi keza spark devesiyle aynı boyda olabileyim diy uzun sandalye getirdiler bana sonra bu spark uzunu yanımda ilk kez kısa kaldı benim için tarihi bir an, çocuklar için şokolat ayrıca şefe mutluluklar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Şefe mutluluklar dlsmd Kapıya da yazmışınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 LAN EVLENECEK GÜNÜ MÜ BULDUN ALLA ALLA Neyse 2 kere fail oldu gitme denememiz, 3.de 3 kumpir yemek farz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Fiyat/performans yerlerde burada. Ama lezzetli ve düşünce güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Kumpirde de f/p arama abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Niye aramıyım lan? Esas fast-food da fiyat/performans ararım. Fiyat performans oranı kötü fast food kafadan kaybetmiş fast fooddur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Lezzetli ise performans nasıl yerlere oluyor onu bi anlatsana ahah. Tek kıstas tıka basa doyurmak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 performans yerlerde dememiş, fiyat/performans yerlerde demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Sparkcaster said: baya iyi bana böyle tekliflerle gelmiyosun lan sonra özelden pıtır pıtır yazıyosun kanka kontör bitti parça kontör yollasana diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 RamsesII said: Niye aramıyım lan? Esas fast-food da fiyat/performans ararım. Fiyat performans oranı kötü fast food kafadan kaybetmiş fast fooddur. meanwhile ülkedeki en büyük trendlerden biri "butik burgercılar" 35 liraya fast food, yer yok oturacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 butik burgera 35 kağıt bayılmıyorum abi ben... İçindeki etin gramajına göre o fiyatın normalizasyon eğrisi var bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ben ugricaktim ama kapanmis saate bakmamisim hic akjgsdşladsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ginaly said: performans yerlerde dememiş, fiyat/performans yerlerde demiş. Fiyat çok yüksek olsa neyse. Evet yüksek ama kullanılan malzemeye oranla mantıklı seviyede yüksek. Zaten adam. Etin gramajının normalizasyon eğrisine falan girmiş lan. Biz neyi tartışıyoruz asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 RamsesII said: Fiyat/performans yerlerde burada. Ama lezzetli ve düşünce güzel... yoo değil yerlerde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Abi adam 13tl ye sınırsız tursulu kumpir istiyor, o da boyle seviyor demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ne kadar olm fiyatlar birisi yazsın ramses bu arada proncu değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Eskortçu 20 lira civarı kumpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 RamsesII said: butik burgera 35 kağıt bayılmıyorum abi ben... İçindeki etin gramajına göre o fiyatın normalizasyon eğrisi var bu arada... eskortcu, etinin gramaji d cup olan eskort numarasi paylasirsan sana 4tane kumpir ismarlarim bak. fiyat perfomans iyi olsun. yoksa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 youtube fenomenlerini cagirin, tostcu erol'a diss atin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ha bak bu kumpir isini youtube de yaymak da iyi fikir..canli yayin yaparsin twich acarsin ypu tube e yuklersin bak simdi sahane kumpir oldu diye..beles reklam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Ramazanin gelisini sadece tostcu erol icin bekliyorum sfdf cok geyik muhabbetler donuodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar