dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 neyi anlamadın, iki patatesten yapılıyor kumpir değil mi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 cakal isletmeler veya cidden bilmeyenler genelde tek patatesten yapiyor, oda yetersiz yani :D usulu bir patatesi kesip icini karistirdiktan sonra ikincinin icinide ilave etmektir, kral kumpirciler 1+1 yapar, biraz daha maliyet pesinde kosan veya surumden kazanma pesinde olan 1+0.5 yapar 1.5 lik kumpirde makbuldur tabi ancak 2 patatesten olani en iyisidir :3 1 lik hicbir halta benzemez edik: bide malzeme faktoru var tabi, bol malzeme olunca 2 lik fazla geliyor, tasma yapiyor vs ama benim gibi peynir+tereyag+misir+tursu disinda birsey ekletmiyorsan daha goze batiyor patates eksikligi kimisi dolduruyor amerikan salatasini, kisiri filan eh patatesi az olsada farketmio o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 bide kumpire kisir vs koymak pizzaya ketcap mayonez koymak gibi, yemegin ruhuna hakaret food heresy yapmayin :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Hiç görmedim kısırlı kumpir yuh.. Kısır ne cidden ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 güzel kısırı sana koy seni de yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Ben seviyorum kısırlı kumpir burada yapan bi yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 bugün gittim kız arkadaşımla. misketli denedik. gayet güzeldi. harıl harıl çalışıyorlar. Kolay iş değil. Umarım devam ederler bu enerjiyle. Kocaman patates koydular valla. minik kumpirleri göre göre normalin böyle olması gerektiğini unutmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Hocam selamlar, İstanbul a yolum düşer mi gelebilir miyim bilmiyorum ama bir konuya dikkat çekeyim istedim. ZOMATO DAKİ BÜYÜK OYUNU BOZUN 23 kişi puanlamış 20 kişi yorum yapmış Yorum yapan ve dolayısıyla puanı görünen 20 kişiden 18'i 5, 2'si 4.5 puan vermiş dolayısıyla puan ortalaması 4.95 ANCAK Genel puanınız 3.7/5 ve bu puanın 23 oy üzerinden hesaplandığı söyleniyor. Kalan 3 kişi 1 er puan bile vermiş olsa 4.43 e düşer puan min. dolayısıyla burada bir yanlışlık var, Zomato ile temasa geçin derim. Puan önemli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 zomato ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 8 defa ne guncelledin 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 kısırla gayet güzel oluyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 kisirla yerim, haydarili yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 adamınbiri said: totemic said: fb falan şoplu fotodur. bana amatör foto lazım. vallahi çektiğimiz hiç bir foto şoplu değil.Hatta ben beğenmiyorum onları daha güzel yapıyoruz normalde :D güzel bi gündü daha yeni gelebildim eve, şu yaz geçsin yeni menü gelsin diye sabırsızlanmaya başladım. içli köfte yengeç falafel başlıca gelicek şeyler. Ankara şubesini açmak isteyen kişiler ciddi ise özelden mesaj atsın aehfuahef:D red tiger'i yengec diye saticaksaniz kocaman NO. surimiye hayir. 'YENGECLI' sakin yazmayin, onun adi surumi. turkiye'de oyle bir yengec tuketimi yok. surimi seveni de ben cok sevmiyorum. ben (fulya) sisli/kurtulus subesi dusunebilirim, om atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 kalitelisi güzel oluyor surimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 yengec diye satmadigin surece ok // keywordler: surimi okyanus lokumu fake crab (red tiger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 sardalya said: 8 defa ne guncelledin 8-) B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 quixef said: Hocam selamlar, İstanbul a yolum düşer mi gelebilir miyim bilmiyorum ama bir konuya dikkat çekeyim istedim. ZOMATO DAKİ BÜYÜK OYUNU BOZUN 23 kişi puanlamış 20 kişi yorum yapmış Yorum yapan ve dolayısıyla puanı görünen 20 kişiden 18'i 5, 2'si 4.5 puan vermiş dolayısıyla puan ortalaması 4.95 ANCAK Genel puanınız 3.7/5 ve bu puanın 23 oy üzerinden hesaplandığı söyleniyor. Kalan 3 kişi 1 er puan bile vermiş olsa 4.43 e düşer puan min. dolayısıyla burada bir yanlışlık var, Zomato ile temasa geçin derim. Puan önemli sdf zomatanın şöyle iyyreenç bir durumu var puanlama sistemini değişik yapmış boostlamaya karşı. eğer ki senin ilk yorumunsa hele ki üye olduğun an attığın ilk yorumsa senin genel puanına etkisi çok az. ama sen zomato "fenomeni" 748 takipçili totalde 500 yorum atmış 2-3 yıldır üye biriysen bizim puanımız 5 iken 1 puan vererek bizi 3e kadar düşürebiliyorsun. şuana kadar orda 20 yorum var ve nerdeyse kimseyi tanımıyorum ki biz kimseye abi bize şöyle kallafi yorum yaz falan da demedik herkesin içinden gelerek yazdığı şeyler onlar yinede 3.7yiz ama bize gelip 3.7 1 aylık işletme için harika bir puan diyolar bide. zomato biraz tırt yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Bence puan sistemi iyiymis, siz isinizi boyle yapmaya devam ettiginiz surece her turlu kazanan olursunuz zaten 👍🏻 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Goering said: adamınbiri said: totemic said: fb falan şoplu fotodur. bana amatör foto lazım. vallahi çektiğimiz hiç bir foto şoplu değil.Hatta ben beğenmiyorum onları daha güzel yapıyoruz normalde :D güzel bi gündü daha yeni gelebildim eve, şu yaz geçsin yeni menü gelsin diye sabırsızlanmaya başladım. içli köfte yengeç falafel başlıca gelicek şeyler. Ankara şubesini açmak isteyen kişiler ciddi ise özelden mesaj atsın aehfuahef:D red tiger'i yengec diye saticaksaniz kocaman NO. surimiye hayir. 'YENGECLI' sakin yazmayin, onun adi surumi. turkiye'de oyle bir yengec tuketimi yok. surimi seveni de ben cok sevmiyorum. ben (fulya) sisli/kurtulus subesi dusunebilirim, om atarim. surumiler sudan ucuz gerçekten ve lezzetleri bence çok kötü, ayrıca stock açısından da çok zararlı çünkü çabuk bozulabiliyorlar. Ben kadıköy çarşıdaki balıkçılarla konuştuğum da bana gerçek yengeç eti bulabiliceklerini ama pahalı olduğunu söylediler o yüzden şuan düşünmedim yazı atlattıktan sonra koymayı düşündüm. Surumi kullanmak zorunda kalırsam eğer yengeçli gibi kumpir koyarım adını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 dardanel surimi satışına başladı. fena değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Yanimda ucu sisko 4 kisiyle beraber aksam ustu geldim oturacak yer yoktu yiyemedik, masa isi biraz ozensiz olmus sanki. Disarida oturan 4 kisi 8 kisilik yer isgal ediyor gibiydi. Bir de fotograflarda gorundugunden daha kucukmus dukkan. Baska sefere artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 geçenlerde hatırlamadığım bi yazıda ismi geçiyordu bi iki gün önce alakasız bi yerden arkadaşım instagramda paylaşmış başka bi arkadaş geçen hafta yine bahsediyordu. kısa zamanda ismi iyi duyulmuş anlaşılan, ben de merak ediyorum da gelemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 dükkan küçük evet yarın muhtemelen bi daha gelicem ben kız arkadaşımla TABİ PATİ KAMPANYASI DEVAM EDİYOSA ^_^_^-3-3-3-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 önümüzdeki haftasonu gelebiliriz belki gang halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 deadwoll said: Yanimda ucu sisko 4 kisiyle beraber aksam ustu geldim oturacak yer yoktu yiyemedik, masa isi biraz ozensiz olmus sanki. Disarida oturan 4 kisi 8 kisilik yer isgal ediyor gibiydi. Bir de fotograflarda gorundugunden daha kucukmus dukkan. Baska sefere artik. dükkan baya ufak,seyyar köfte arabaları daha çok yere sahiptir:D o oturma düzenine bir şey yapamıyoruz,genelde hızlı tüketim oluyor dükkanda ve zaten sokağın karşında,dükkanın içinde ya da yanında bekleyenler olunca insanlar keyif yapmıyor yemek yedikden sonra ki bizde çay kahve ya da tatlı yok keyif yaptırıcak sadece kumpir var. Kumpiri ye içeceğin ile sigaranı bitir hesabı öde git şeklinde ortalama bi müşteri 15 dk duruyor. bidaha gelirseniz eğer beklemenizi tavsiye ederim gerçekten kısa sürede yer boşalıyor :) mulgear6 said: dükkan küçük evet yarın muhtemelen bi daha gelicem ben kız arkadaşımla TABİ PATİ KAMPANYASI DEVAM EDİYOSA ^_^_^-3-3-3-3 gel gel pati kampanyası var :D Promenader said: önümüzdeki haftasonu gelebiliriz belki gang halinde. guild raid yapın isterseniz sıkıntı yok ama daha da rahat edicem diyorsanız bir gün önceden tam olarak kaç kişi geleceğini ve saatini ÖM at bana daha da rahat edersiniz hatta ÖM'den sipariş ver geldiğiniz an yiyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar