Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok büyük bir mutluluğu oldukça buruk yaşamak...

huun

Öne çıkan mesajlar

gençler üzgünüm ama şurada bulunan kaç kişiyiz sanmıyorum ki birimiz bile 2 yaşındayken "anne sus" demiş olalım

en azından ben demedim (ilkokulda gerçekten problemli bir çocuk olmama rağmen o zaman da demedim), ergenlik dönemine kadar böyle saçmalıklar yaşamadım yeni yetişen nesil diye adlandıracağım kuzen çocuklarında da böyle şeyler grmedim, en fazla surat asıp bir kenarda oturdular 10 dakika sonra yine lay lay lom

bence oturup tekrardan düşünme vaktiniz geldi
Sosyal ağlarda paylaş

abi huun'u hiç sevmem ama bariz sarcasm var yani mesajda.

SARCASMI DA OLMAZ BUNUN demek de çok saçma.

hayır kadınlar tr'de bu yüzden bu halde değil. mesela şunu internette şu kadar konuşup yanında bir kadının ağzı burnu kırılırken yüzünü aksi tarafa çevirecek erkekler yüzünden bu durumda. taciz, tecavüz almış başını gitmişken, ben işime bakayım hacı diyenler yüzünden bu durumda. uzar gider bu liste anladınız siz, bu listeye neredeyse burada hepimiz dahiliz. o yüzden geyik yapan birine O KONUDA GEYİK BİLE YAPTIRTMAM SALAK GERİZEKALI demek saçma, abes, internet üzerinden öztatmin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten olayın köküne inmek lazım. hepimiz kafası çalışan insanlarız burada. (bi kaç aayy kadınlar hep dırdır yaparlar diyen yetolar var da onları pati tayfası olarak görmüyorum çok) aramızda kimsenin bir kadına vuracağını, aşalayacağını falan düşünmüyorum net. ama çocuğa davranırken anne sus diyince "ne diyon annene iblis" demezsen, hatta sana "baba sus" diyecek cesareti bulamıyorsa veya dediği an ağzına sıçarsan çocuk için işler netleşir. çocuk abi bu 12 satır if-else ile çalışıyor zaten. senin bi kopyan olmadığı için eğitmen lazım. yani senin insana verdiğin değeri ona baştan öğretmen lazım, default olarak gelmiyor o perk.

yani topiği açanın niyetinin öyle kötü olduğunu falan düşünmüyorum kesinlikle de işte hassas bi konu olduğu için böyle olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk yetiştiren ya da yetiştirmiş, iyi kötü 2 gr. espri anlayışı yeşermiş, babasının annesine bok gibi davrandığı siktiri boktan bir aile ortamında odun! gibi yetişmemiş herkesin anladığı gibi, burada sosyal duyarlılık kasacak bir konu yok arkadaşlar.

2 yaşında çocuğun nerede ne yapacağını anne ya da babasının sorumluluğu görebilecek tiplere 10 sene önce belki cevap yetiştirmeye çalışırdım, şimdi çalışmam.

hatundan korkup, gidip çocuğa aferim lan diyemedim diyorum, 44 iq tipler "sus" kelimesini bilmesini bile benim suçum ilan ediyor. bu da pati'nin kalitesini belli etsin hadi.

gene de 1 kişiye cevap vermek gerekirse:

Patice said:

'anne su' demiş olamaz mı?

sen sus kadın ben ne duyduğumu biliyorum sdsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

abi zaten olayın köküne inmek lazım. hepimiz kafası çalışan insanlarız burada. (bi kaç aayy kadınlar hep dırdır yaparlar diyen yetolar var da onları pati tayfası olarak görmüyorum çok) aramızda kimsenin bir kadına vuracağını, aşalayacağını falan düşünmüyorum net. ama çocuğa davranırken anne sus diyince "ne diyon annene iblis" demezsen, hatta sana "baba sus" diyecek cesareti bulamıyorsa veya dediği an ağzına sıçarsan çocuk için işler netleşir. çocuk abi bu 12 satır if-else ile çalışıyor zaten. senin bi kopyan olmadığı için eğitmen lazım. yani senin insana verdiğin değeri ona baştan öğretmen lazım, default olarak gelmiyor o perk.

yani topiği açanın niyetinin öyle kötü olduğunu falan düşünmüyorum kesinlikle de işte hassas bi konu olduğu için böyle olmuş.

Dostum sana katılıyorum. Ama herkesin ruh hastası olduğu bu bok gibi ülkede, bu tarz değerleri savunan bir erkek yetiştirmek mantıklı mı gerçekten bilmiyorum. Çocuğu böyle lüksemburglu gibi yetiştirip abuk subuk aile ortamlarında yetişmiş insanların arasına salınca çok net mavi ekran veriyor, şahsen birebir yıllarca yaşadım bunun zorluğunu ben.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bu aralar internette daha sık görmeye başladım insanlar internet ortamında aşırı hassas davranıyo her konuda sanki birilerine bişi mi ıspat etme derdi mi var ne anlamadım ve bu aşırı sinir bozucu olmaya başladı baya baya sjw lik white knightlık ve türevleri aldı başını gitti ama sadece internet ortamında böyle sdf
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

huun da sen oğluma nasıl öküzün önde gideni dersin diye trigger'lansa çok tatlı olurmuş asdf

ya şaka bir tarafa da en çok 2 yaşında oğlumu kadınlarla nasıl konuşacağını bilmeyen hanzo yerine koyması çok üzdü beni :(

dfsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

2 yaşında çocuğun nerede ne yapacağını anne ya da babasının sorumluluğu görebilecek tiplere 10 sene önce belki cevap yetiştirmeye çalışırdım, şimdi çalışmam.

şunu ben hala yapıyorum ya.
bi de bi postu 1.5 saatte attım yazarken bi yandan makale okudum, araştırdım, bilgilerimi teyid ettim bi yandan çocuk gelişimi uzmanı annemi darladım. sonra biri çıktı iki cümleyle bilgisiz boş konuşuyon dedi geçti asdfg

iyisini sen yapıyorsun ya cevap yetiştirmek hata.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...