Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Düşük makine ile oynanacak en iyi oyunlatdan biri. http://store.steampowered.com/app/7760/XCOM_UFO_Defense/?l=turkish Oynadıysan bir daha oyna, oynamadıysan saniye bile durma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Ha bu mantikli işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 9/10. çok güzel ve eşsiz bir karışım yapmışlar. atmosfer ortam falan sardı. çok fazla çözünürlük desteği tek eksiği bu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 9/10. çok güzel ve eşsiz bir karışım yapmışlar. atmosfer ortam falan sardı. çok fazla çözünürlük desteği tek eksiği bu diyebilirim. http://store.steampowered.com/app/266510/Hand_of_Fate/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Öyle deme çok güzel ve eşsiz bir karışım yapmışlar. atmosfer ortam falan sardı. çok fazla çözünürlük desteği tek eksiği bu diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 rimworld, bayağı sardı ya 1 saat takılıp kalkarım dedikçe geç yatıyorum , uykusuz kaldım resmen ühühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Abi çocuğumla oynadım valla, 2 agu gugu yaptı, ne sinir kaldı ne stress. Evlenin, çocuk yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2017 merak etmeyin, şikayet ettim. bamlanır birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 dragon's dogma ve magicka gibi, efektler olsun uygulama olsun gerçekten meyç olduğunu hissettirecek oyun tavsiyesi istiyorum. izometriktense 3d tercihim. divinity original sin'de de eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 baya iyiymiş ya, torrent indirmiştim ama dayanamadım aldım steam'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?35,8838630 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Rome Total War II Senelerdir inat edip oynamamıştım haftasonu kurdum kalkamadım başından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 bitmek üzere. gözümdeki tek eksiği köşeden düşman kapamamak. coverdan çıkınca düşmanlarla yaşadığım birkaç saniyelik krinç dışında çok hoş. o birkaç saniyede de bütün tesisi üzerime yollayacak kadar yaygara yapmadan gitmiyorlar. non lethal oynamanın bedeli ama değer. ben süper insanım istesem hepinizi sinek gibi yapıştırırım havasıyla oynuyorum. bitsin de mankind divided geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 pokemon sword. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 İzin günümde Phoenix point oynayamadım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 (düzenlendi) bu topic iyiymiş. Blasphemous, zor bi platformer, atmosfer ve bi kaç oyun mekaniği güzel baya: Aralık 4, 2019 Cd- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 bad north oynadım keyifli bayaa hs battlegrounds zaten günde 3-5 tane atıyorum düzenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Leziz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 On 09.09.2017 at 00:54, Saeros dedi ki: şu overcooked keşke internet üzerinden oynansa. bi arkadaş kardeşiyle beraber oynarken streamliyo hüzünle izliyorum overcooked 2 %40 indirimle 22 TL. gelmek isteyen varsa beklerim https://store.steampowered.com/app/728880/Overcooked_2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Supreme Ruler Ultimate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Pizza connection (Pizza tycoon) amma özlemişim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Grim Fandango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Prehistorik 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 (düzenlendi) dalga geçmeyin , bundan öncede Starcraft oynadım gerçi o remastered dı. Cuma 'da c&c remastered alıp oynama planım var, full nostalji. Haziran 1, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar