Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi Top16 | Beşiktaş - Olympiakos @ 16.03.2017 21.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi kuralına sokayım bu kadar zor mu o ufacık beyinlerine sokmak ya şunu

kafa kafaya gelmicen abi adamla yapmayacaksın bunu ya defolup git koşarak kaç uzaklaş aldığın parayı düşün, şimdi defolsun gitsin nereden geldiyse oraya
Mesaj tarihi:
bence ilk yarıdan farklı bi oyun olmaz ikinci yarıda. Hatta olympiakos risk almaya çalışacağı için kontradan bambambam bekliyorum. tabi inler>oguzhan, cenk>talisca olması kosuluyla.
Mesaj tarihi:
Masakari said:

2-0dan sonra rahat rahat maç izlerim artık diyordum, taşakları sıkma kıvamına getirdiler yine adamı.

Rahat maç izlemek ve Beşiktaş.. sen çok yanlış gelmişsin kardeş..
Mesaj tarihi:
enrique said:

bence ilk yarıdan farklı bi oyun olmaz ikinci yarıda. Hatta olympiakos risk almaya çalışacağı için kontradan bambambam bekliyorum. tabi inler>oguzhan, cenk>talisca olması kosuluyla.

Oguzhan götünü yırtıyo yalnız kendini scoutlara beğendirmek için. Baya top kazandı ilk yarı
Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

abi kuralına sokayım bu kadar zor mu o ufacık beyinlerine sokmak ya şunu

kafa kafaya gelmicen abi adamla yapmayacaksın bunu ya defolup git koşarak kaç uzaklaş aldığın parayı düşün, şimdi defolsun gitsin nereden geldiyse oraya

kafakafaya gelmek falan değil resmen koymuş kafayı aboubakar

hakemlik falan durum yok yani atmasa haksızlık olurdu
Mesaj tarihi:
Beşiktaşın böyle çok maçı var geçmişte. hele 99 da efsane valeranga maçı vardı. 60. dak.kadar 3-0 önde beşiktaş. sonra 10 dakikada kalesinde 3 gol görüp elendiydi asdasdasdsd :D

ama merak etmeyin eler beşiktaş.
Mesaj tarihi:
calimero said:

Takım değil Aboubakar mental olarak sıfır.

15 milyon verip alıyor muyuz başta darkrider olmak üzere tüm aboucular.

Şu hareketin arkasında net farklı şeyler ararım yalnız ben. UEFA olsam Abou yu sorguya çekerim, net. Şu yapılan hareket beyinsizlikle açıklanamaz, başka bir pislik var bu durumda

Sacmalama abi

Zidane sorguya cekildi mi ?
Mesaj tarihi:
atiba kac mactır sarı kart sınırında bu herifin ikinci kırmızı kartı sonra elin malı deyince lölö oluyo sattı macı hakettıde gercekten bir mal cıkmasın sene sonuna kadar hiçbir maca falan sonrada defolsun gitsin
Mesaj tarihi:
arcane said:

nope. gomez stoper dirsekliyordu her mac.

adam onu profesyonelce yapiyodu abi. kendini attirmadi ki hic. baya proydu adam civik degildi bu abou gibi iste.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

calimero said:

Takım değil Aboubakar mental olarak sıfır.

15 milyon verip alıyor muyuz başta darkrider olmak üzere tüm aboucular.

Şu hareketin arkasında net farklı şeyler ararım yalnız ben. UEFA olsam Abou yu sorguya çekerim, net. Şu yapılan hareket beyinsizlikle açıklanamaz, başka bir pislik var bu durumda

Sacmalama abi

Zidane sorguya cekildi mi ?

AHAHAHAHAHAHAHAHAH

güzel şaka (tu)
Mesaj tarihi:
noddle said:

Abiler kirmizi kart miydi o gercekten ya. Diger adam da vurmus ilk basta? Ona da bi sari gosterseydi bari

Direk kirmizi ya adam nerde vurmus dokunma
Mesaj tarihi:
arcane said:

nope. gomez stoper dirsekliyordu her mac.

profesyonel adam çünkü uzun boy avantajı vücudunu saklıyor
lugano dan yıllarca çekti bu lig

yapacaksan böyle profesyonel yapacaksın abou keko gibi yapıştırdı
  • Yeni Oluştur...