cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 abi kuralına sokayım bu kadar zor mu o ufacık beyinlerine sokmak ya şunu kafa kafaya gelmicen abi adamla yapmayacaksın bunu ya defolup git koşarak kaç uzaklaş aldığın parayı düşün, şimdi defolsun gitsin nereden geldiyse oraya
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 simarikliktan iste hep. gomez cok iyiydi bu acidan.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 2-0dan sonra rahat rahat maç izlerim artık diyordum, taşakları sıkma kıvamına getirdiler yine adamı.
enrique Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 bence ilk yarıdan farklı bi oyun olmaz ikinci yarıda. Hatta olympiakos risk almaya çalışacağı için kontradan bambambam bekliyorum. tabi inler>oguzhan, cenk>talisca olması kosuluyla.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Bu salağa 10m kim verir ya.. Katletti takımı
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 nope. gomez stoper dirsekliyordu her mac.
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Masakari said: 2-0dan sonra rahat rahat maç izlerim artık diyordum, taşakları sıkma kıvamına getirdiler yine adamı. Rahat maç izlemek ve Beşiktaş.. sen çok yanlış gelmişsin kardeş..
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 enrique said: bence ilk yarıdan farklı bi oyun olmaz ikinci yarıda. Hatta olympiakos risk almaya çalışacağı için kontradan bambambam bekliyorum. tabi inler>oguzhan, cenk>talisca olması kosuluyla. Oguzhan götünü yırtıyo yalnız kendini scoutlara beğendirmek için. Baya top kazandı ilk yarı
tunch Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 cicibeybe said: abi kuralına sokayım bu kadar zor mu o ufacık beyinlerine sokmak ya şunu kafa kafaya gelmicen abi adamla yapmayacaksın bunu ya defolup git koşarak kaç uzaklaş aldığın parayı düşün, şimdi defolsun gitsin nereden geldiyse oraya kafakafaya gelmek falan değil resmen koymuş kafayı aboubakar hakemlik falan durum yok yani atmasa haksızlık olurdu
vivavale Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 off akşam dana gibi yemek yemiştim stresten karnım acıktı. abv
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Beşiktaşın böyle çok maçı var geçmişte. hele 99 da efsane valeranga maçı vardı. 60. dak.kadar 3-0 önde beşiktaş. sonra 10 dakikada kalesinde 3 gol görüp elendiydi asdasdasdsd :D ama merak etmeyin eler beşiktaş.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 calimero said: Takım değil Aboubakar mental olarak sıfır. 15 milyon verip alıyor muyuz başta darkrider olmak üzere tüm aboucular. Şu hareketin arkasında net farklı şeyler ararım yalnız ben. UEFA olsam Abou yu sorguya çekerim, net. Şu yapılan hareket beyinsizlikle açıklanamaz, başka bir pislik var bu durumda Sacmalama abi Zidane sorguya cekildi mi ?
ginaly Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Ya ben bu besiktasa cok guluyorum. Possession 70-30 elindeyken 2-0'ı koruyamayan takimin avrupada isi ne. Neyse ki yunanlar bayaa leş, tur bize gelecektir.
oldun Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 atiba kac mactır sarı kart sınırında bu herifin ikinci kırmızı kartı sonra elin malı deyince lölö oluyo sattı macı hakettıde gercekten bir mal cıkmasın sene sonuna kadar hiçbir maca falan sonrada defolsun gitsin
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 arcane said: nope. gomez stoper dirsekliyordu her mac. adam onu profesyonelce yapiyodu abi. kendini attirmadi ki hic. baya proydu adam civik degildi bu abou gibi iste.
calimero Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 applev0dka said: calimero said: Takım değil Aboubakar mental olarak sıfır. 15 milyon verip alıyor muyuz başta darkrider olmak üzere tüm aboucular. Şu hareketin arkasında net farklı şeyler ararım yalnız ben. UEFA olsam Abou yu sorguya çekerim, net. Şu yapılan hareket beyinsizlikle açıklanamaz, başka bir pislik var bu durumda Sacmalama abi Zidane sorguya cekildi mi ? AHAHAHAHAHAHAHAHAH güzel şaka (tu)
calimero Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Abou Mac sattı diye sorguya çekerim Apple. Maç sattı şike yaptı diye
calimero Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Adriano sürekli adam kaçırıyor arkasına ve yanındaki stoper le arasından ya...
noddle Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Abiler kirmizi kart miydi o gercekten ya. Diger adam da vurmus ilk basta? Ona da bi sari gosterseydi bari
calimero Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 applev0dka said: O da satıyordur Valla tribünde olduğuna göre telekinezi ile sen bile satıyor olabilirsin.
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 en cok o kartal kostumuyle gelen elemana yazik ya. ahahaha
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 noddle said: Abiler kirmizi kart miydi o gercekten ya. Diger adam da vurmus ilk basta? Ona da bi sari gosterseydi bari Direk kirmizi ya adam nerde vurmus dokunma
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 hadi be beşiktaş at bi tane şu yunanlara xD
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 arcane said: nope. gomez stoper dirsekliyordu her mac. profesyonel adam çünkü uzun boy avantajı vücudunu saklıyor lugano dan yıllarca çekti bu lig yapacaksan böyle profesyonel yapacaksın abou keko gibi yapıştırdı
Öne çıkan mesajlar