Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 arcane said: ne diyelim ki simdi? kara boga ve kara inci kullanimda. kara simsek? Kırmızı şimşek de olabilir asssdsa
Aceace Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Ya hepsi tamam da.. Kırmızıyı yedikten sonra neden uzuuun uzun soğuk su içersin?
calimero Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Yardımcı hakem neden 7.5 saat sonra söylemiş hakeme acaba?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 abi ulan formayı giyen amatör lig topçusu oluyor lan gol atmışsın öndeyiz motivasyon yüksek evindesin neye sinirleniyon
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Tribünden bi bok anlamadim. Yerde kivranan adsm gordum sadece. Neden vurmus bisey mi dio adam. Irkcilik falan mi yapti kabilesine mi sovdu
tunch Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 abuyu yollasınların yarın kusura bakmayın da turu geçsek nolucak bu saatten sonra forvet yok takımda kapadım sinirden
Stringray Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 bizim formayı giyen bir amatör kümeye dönüyor ya hakem de ayrı şerefsiz çıktı adamların teknik direktörü kart göstertirdi resmen
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Ben diyim bu mac tur giderse sampiyonlukta gider
tunch Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Llama said: Tribun ne kadar kotu her maç kötü avrupa maçlarında özellikle kötüleşiyor tahminen anadoludan gelemeyenler falan da satıyolar kombineleri 2-0 olmuş pınarbaşı bile yapmadılar
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Şu kafa atma ile hiper alakasız horozlanma olaylarına sırf kurşun yemiş gibi numara yapıldığı için kırmızı çıkmasından nefret ediyorum. Böyle kritik kararlarda replay olayı ne zaman gelecek.........
calimero Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Aboubakar salak. Hakem pic. Gördüysen koşa koşa gider kırmızıyı basarsın, olympiakos lular 7saat itiraz ettikten sonra değil. Neden böyle bir hareket yaptı Aboubakar diyenler için de menajeri bu skora bet yapmıştır ya da oly x2 ye. Portekizden gelen takım bağlılığı sıfır bir adam Aboubakar, sene başından beri kendini yere atıp topa atılsa 7-8 gol fazla atmıştı şimdi.
tunch Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 sabonis said: Şu kafa atma ile hiper alakasız horozlanma olaylarına sırf kurşun yemiş gibi numara yapıldığı için kırmızı çıkmasından nefret ediyorum. Böyle kritik kararlarda replay olayı ne zaman gelecek......... replayi falan yok abi direk kırmızı yani bu pozisyon
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mental olarak sıfır takım ya. Geçmiş olsun beyler.
Mal Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 abau rakip futbolcuya kafa attığı için kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bıraktı
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 olm takımı mı kalmış, 10 kişi kaldık 1 gol yersek zaten turdan oluyoruz adamlar en son 10 kişi kaldıklarında kaç gol yediklerini sayamadılar bu abouyu sene sonunda alırsa bu yönetim bir maça sırf yönetime sövmeye gidicem böyle doya doya ama
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Tam da ikinci yari benim olduğum kaleye hucum ediyoruz gozumun önünde soyle 3-5 guzel gol olur dicektim.. Simdi top bile gelmez buraya mk sdfsfsf Bu turu gecsek bile en az 2 mac ceza ile sonraki tur yalan
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 abi yapmayacaklar işte kural değişene kadar yapma göremiyor kafa atıldığını herifin yerde yattığını görünce basıyorlar kırmızıyı çünkü gerçekten kafa atmış olsa ve kart vermese sıçtı risk almayıp yapıştırıyorlar bizim zaten her önemli maçımızda böyle olay var beşiktaş'ın kadro ne kadar profesyonelleştirirsen o kadar amatörleşiyor
calimero Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Takım değil Aboubakar mental olarak sıfır. 15 milyon verip alıyor muyuz başta darkrider olmak üzere tüm aboucular. Şu hareketin arkasında net farklı şeyler ararım yalnız ben. UEFA olsam Abou yu sorguya çekerim, net. Şu yapılan hareket beyinsizlikle açıklanamaz, başka bir pislik var bu durumda
Öne çıkan mesajlar