totemic Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 inventus'tan topladığım kasa geldi ancak ekran kartını doğal olarak demonte göndermişler ayrıca bende hdd olduğu için eve gidince bu ikisini monte edicem ama hiç yapmadım hayatımda bir iki video izledim ama tam çözemedim var mıdır bunun bir tricki falan? (gpu gigabyte 1060extreme gaming, kasa zalman z3 plus)
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 abi GPU da alıcan kartı girdiği tek sokete sokucan baska yere giriyo zaten hdd de alıcan bi power bi data 2 kablosu var sata ise sonra vidalıcan basşka bişiş yok
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Ampul patladığı zaman değiştirebiliyorsan yeterli beceriye sahipsin totemic.
Bright Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 GPU takarken sorun yok da çıkartırken tırnak oluyor en sonunda soketin, onu açmak gerekebiliyor Bir de GPU'ya ekstra PCI-E power kablosu takmak gerekir 6, 6+2 veya 8 pin
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Abi baltalı ilah zagor değilsen zaten bu biyere takılıyor diye bakarsın. Ayagınla kasanın iki kenarına basıp cıkarıcak halin yok
totemic Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bir takabilsem bir daha çıkartmam zaten de ne bileyim el becerim pek yoktur korktum bir an. asdf
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Ampul değiştirebiliyor musun? Ciddi soruyorum çünkü daha meşakkatlı bi iş. Sandalye/merdiven e çık çevir gömülüyse uğraş falan. Bunlara cevabın evet ise hiç korkma dostum. YAPABİLİRSİN!
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Ben de 1 saat once full kasayi kendim toplar miyim diye dusunuyordum. Anakarti kasaya monte edip tum kablo bağlantılarını video izleyerek yapabilir miyim diye. Benden beteri varmis .d
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bilgisayar söküp çıkarmakla alakam olmaz ama gayet ssd ve gpu takabilmiştim ben kendi kendime video filan izlemeden, bence sen de yaparsın
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Komple kasa da toplayabilirsiniz abi sabırlı sabırlı video izleyerek/ manual okuyarak. Hani laptop sökmek falan bazı bünyeler için sıkıntılı olabilir ama desktop basit iş.
Xenus Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 gpu, hdd montajları baya kolay ya. gpu sokete oturtup, pci-e güç kablosunu bağlayacaksın. hdd içinde öküz değillerse sata, power kablolarını dockın orada hazır bırakmıştır inventus'ta kuran eleman. ben de psu değiştirirken, eski psu'un kablosu karışmış. biri modüler ötekisi semi modüler ama aynı marka ve kablolara aynı tipte idi. ben de farketmemişim, meğer uyumlu değilmiş, eskisinin kabloyu bağlamışım. hdd'e bağlayıp pc'i açtığımda hdd alev almıştı lel bu arada inventusta parça montajı da yapıyorlar, yerine götürürseniz. ben 2.el parçaları toplayıp montajını inventus'a yaptırmıştım. yan sokaktaki bilgisayarcı abi 3'te 1 fiyatına falan yapıyor ama bi sürü pahalı parçayı, sıvı soğutmayı falan emanet etmek istemedim.
Bright Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Her PSU'nun ayrı oluyor pinleri, üreticisinden almak gerekiyor kablolarını
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Inventus kaca kuruyor sistemi ? Tum parcalari amazondan getirip kurdursam
Bright Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 İnventus'da çoğu parça Amazon'un normal fiyatlarından ucuz. RAM, storage, PSU Amazon'da daha uygun GPU fiyatlarına bakmadım
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ram uygun gibi. gpu 200tl cpu 100tl pahalı
totemic Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Gençler gpuyu bağladım sıkıntısız hdd bağlamadım bağlı gelen ssd var ama pcyi açınca reboot select proper boot device diye hata alıyorum bios ayarlarında ssdyi 1st olarak tanıttım ama yine açılmadı. Ne yapmak lazım???
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bence inventusu ara, durum böyle böyle de, teknik desteğe aktarsınlar ordan eleman tek tek yardımcı olsun canlı bi şekilde. şimdi burdan trilyon tane şunu yap bunu yap falan denir
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 bios'tan aktive etmek falan gerekiyordu. https://www.youtube.com/watch?v=qMo8krAJd5Q edit: ya ctrl-v 'ye basıp ENTER'a basınca (sadece satır atlamak istemiştim :() cart diye POST ediyor forum, thanks to mode-z. çıldırıcim. konumuzla alakası yok, sorry. bi de vidyoda win xp'de mi ne gösteriyor ama windows 10'da buna bakarak yapmıştım. @goldberil sen daha sevme linus'u, neye how to yazsam yardımıma koşuyor. kanada'ya gidersem kapısını çalıp baklava vericem. gaben'e yapamadığımızı bu abiye yapıcam ulan! @op, @kasa kurar mıyım vida sıkar mıyım diyen herkes; ben yaptıysam herkes yapar np. en kötü youtube'a how to install parça marka modeli yazın basın gönderin.
Bright Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 SSD takılı da vindovz yoksa SSD'de bootlamaz yani. Vindovz flash diski falan takıp onun üzerinden bootlayacan, SSD'yi formatlayıp vindovz yükleyecen
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ha tabi bright'ın dediği gibi ssd'de windows yüklü değilse doğal olarak windows'a giremezsin sadece ssd takılıysa :) o usb'yle bootlama şeyi de kolay baya, şurdan go https://mspoweruser.com/how-to-create-a-bootable-usb-drive-for-windows-10/ biraz daha editliyim. her şeyi editliyim.
totemic Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Valla yuklu mu değil mi bilmiyorum ben win10 yükleyiniz ssdye diye not bırakmıştım onlarda montaj ve test yaptılar zaten. Mail attım inventusa dönerler heralde. İnşallah yüklü değiildir de ssdde falan sorun yoktur. usb falan hallederim artık.
Öne çıkan mesajlar