Malibu Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Kimse evde yokken yapmışlar işi baya organizelermiş. Zaten akboy müteahhit olduğundan çok da üzülmedim dsfgsdfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 çalarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=wd63P7mYXzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 gecmis olsun..umarim en istedigin bisiklet senin olur ve kazasiz belasiz kullanirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 reyou said: sundan entegreleyin https://www.youtube.com/watch?v=4bN76TvJspY abi ne iyi kanalmış bu sdkıhgjfdşlgfdshgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Jeeztro said: 100k için adam mı vurulur lan Valla guney afrika vatandasi olmus barista bi abi vardi. Origin kafe'nin sahibi kendi ayni zamanda. G.A da once vuruyorlar ondan sonra soyuyorlar demisti tabi ustunde bir sey varsa Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 geçmiş olsun. şu ülkede bisikletle uğraşan varsa daha bi seviyordur "ulaşım aracı" olmasının ötesinde. x liralık bisikletim çalınacağına x liramı çalsınlar cüzdanımdan daha iyi. Malibu said: Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir de öyle afiş falan bastırıp yapıştırıyım deme. Yavuz hırsız çıkar sonra bir de manevi tazminat ödemek zorunda kalırsın "beni hırsızlıkla suçladı izzeti nefsimle oynafı falan" diye. şuna da +1, birisi yolda görüp adamın kafasına bi taş çalsa, neden yaptın bilader deseler, "afişte hırsız yazıyordu, ölsün istedim." dese sana kalır ihale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Cok kolay yurutmus karaktersiz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Benim kameram çalında sabiha gökçende ama almanyada gitti diye bıraktık peşini burda suç duyurusunda bulunmadık. 6 ay sonra sahibindende buldum 3 tane sivil polisle alıcı gibi gittim herifi aldılar adam sabiha gökçende vipde çalışıyormuş makine abisininmiş oda sabiha gökçende yer hizmetlerinde çalışıyormuş sdfd. Neyse makinanın içindeki fotoğrafları bile silmemiş herifler ordan patladı zaten. Baya yalvardılar para önerdiler ama hala devam ediyor dava. Muhtemelen bişi çıkmıcak fakat çalıştığı şirket adamları dava sonuçlanana kadar ücrestsiz izine çıkardı. Ailesi filan öğrendi Ha bide herifin sahibinden sitesinde sürekli 2.el bavuldan çıkma bir ton şey vardı. Ha bu arada bu görüntülerle savcılığa git suç duyurusunda bulun abi direk polise gidersen bişi çıkmaz. Savcılık polise intikal ettirirse polis sike sike başlatıyor soruşturma o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Bisikletim yok, hatta kullanmayi da bilmem ama ne zaman bu basligi gorsem uzuluyorum. Gecen sene bizim pederlerin apartmaninda 4 tane birde calmislardi. Halen ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 reampage said: Ha bu arada bu görüntülerle savcılığa git suç duyurusunda bulun abi direk polise gidersen bişi çıkmaz. Savcılık polise intikal ettirirse polis sike sike başlatıyor soruşturma o zaman Bu her tür olay için geçerli mi? Polise gidince de kayıt tutup ifade alıyor sonuçta, aynı şey olmuyor mu? (Bilmediğimden soruyorum, aklımızda bulunsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Adamlar çuvalla giriyor apartmanlara ve ne kadar ayakkabı bulurlarsa götürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 fenn said: Adamlar çuvalla giriyor apartmanlara ve ne kadar ayakkabı bulurlarsa götürüyorlar. keşke bizim apartmana da girseler, alt kattakiler sığır gibi bütün ayakkabılarını kapı önüne koyuyorlar baya kocaman 2 tane ayakkabılık var aparmtanda, leş gibi ayak kokuyor apartman. ortalık yerde yemin ediyorum en az 20 tane ayakkabı duruyor, zaten havalandırma yok gibi bişi apartmanda. şeytan diyor yap bi organizasyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 xaty said: reampage said: Ha bu arada bu görüntülerle savcılığa git suç duyurusunda bulun abi direk polise gidersen bişi çıkmaz. Savcılık polise intikal ettirirse polis sike sike başlatıyor soruşturma o zaman Bu her tür olay için geçerli mi? Polise gidince de kayıt tutup ifade alıyor sonuçta, aynı şey olmuyor mu? (Bilmediğimden soruyorum, aklımızda bulunsun) Duruma göre abi sanırım o, yani olay yeri vs durumu varsa polis gelip tutanak tutuyor benim eve hırsı z girdiğinde polis geldi tabi önce, ama bu olayda polisin müdahale edebileceği bir durum yok, onlarda olayı biz ne yapalıma getiriyorlar. Makine çalındığında benim 3 farklı karakol 3 farklı şey söyledi bana. Sonunda savcılığa gittim en temizi o oldu. En son havalimanı polisi ilk bize gelicektiniz dedi mesela. Buda zaten sistemin boktanlığı bir bakıma ama savcılık en temizi çünkü net yüz ifadesi var. Benim kamerada seri no vardı mesela ispat edebilicek misin diye sordu savcı bana. Bu olayda aynı şekilde tamam bariz bir şekilde bisiklet çalınıyor ama sonuçta savcı senden bisikletin sahibi olduğunuda ispat etmeni ister belki, hukuk abi işte netlik yok hele ülkemizde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Cokomantis said: geçmiş olsun. şu ülkede bisikletle uğraşan varsa daha bi seviyordur "ulaşım aracı" olmasının ötesinde. x liralık bisikletim çalınacağına x liramı çalsınlar cüzdanımdan daha iyi. Malibu said: Hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir de öyle afiş falan bastırıp yapıştırıyım deme. Yavuz hırsız çıkar sonra bir de manevi tazminat ödemek zorunda kalırsın "beni hırsızlıkla suçladı izzeti nefsimle oynafı falan" diye. şuna da +1, birisi yolda görüp adamın kafasına bi taş çalsa, neden yaptın bilader deseler, "afişte hırsız yazıyordu, ölsün istedim." dese sana kalır ihale. adamin net yuzunun gorundugu sahneyi tepesine HIRSIZ diye yazip yapistirsa saga sola, kim nerden bulacak afisi kim bastirmis diye. savcilik polis molis faydasizsa yap gitsin bence cevre mahallelere yapistir milletin gozu alisin adamin tipine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 En iyisi 2. el sitelerini yakın takibe almak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Adam daha once kesfetmis olsa da kamerayi farkedememis mi acaba, zira ilk basta kapsonu indirmeden giriyo, cikarken kapsonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 niggas stole his bike :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Unutmuştur, çok takmamıştır. Bisiklet için kimsenin peşine düşmeyeceğinden emindir tecrübeliyse zaten asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Bisikletiniz çalındı diye üzülmeyin, siz de başkasının bisikletini çalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar