Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisikletimi çaldılar

photographer

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş olsun. Muhtemelen karakolun önünde 5 gün ilgisiz bıraksalar senin bisikleti yine bakmaz polis. Adamı alıp teslim etmediğin sürece bişey çıkmaz. Başka bi suç zamanı suçüstü yakalanırsa ancak o zaman ulaşılır ama "bisikletini zaten alamicaksın, boşuna uğraştırma bizi sen de yorulma, davacı olma" falan dicekler sana.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim eve hırsız girdiğinde görüntüleri bulup polise vermişti eşim, araç plakaları, yüzleri vs herşey belli. polis plakadan adresi de görüp adapazarından gelmişler demişti ama ne peşlerine düştüler, ne bişey.
kuzene giren hırsızlar 4 yıl sonra başka evde suçüstü yakalanınca davaya çağırmışlardı, 20küsür kişi çağırılmış parmak izi uyduğu için ama bi sürüsü nasılsa bişey çıkmicak diye ikna edilip şikayetçi olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

abi abv ya, bu kadar net görüntü varken şu adamı yakalayamamaları. show tv whatsapp ihbar hattı falan var abi onlara at. işte kallavi de bir mesaj falan yaz. en azından gören eden olur, bu görüntüyle de yakalanmıyorsa bizigidipgitsinler zaten.

of ben sinirlendim, sonra da neden müge anlı ve benzeri programlar var, işte bu polislerin *insert random küfür here* yüzünden var.
Sosyal ağlarda paylaş

marka model ver, belki buradan biri görür bi yerde satışını. adam heralde kesmiş di mi kilidi, çantasında bişe vardır.

bi de sokaktan geçerken öyle görülebilecek durumda değil di mi bisiklet? yani bu adam daha önce de gelmiş apartmana demek oluyor bu. -1'e de inmiş hatta daha önce ve görmüş bisikleti ki aklına koymuş.

bi komşulara videoyu gösterip sor bu kim diye.

bi de girerken yüzü açık, birkaç saniye sonra dank ediyor yüzünü kapıyor orası çok iyi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de haber kanallarının vatsap ihbar hattı falan oluyor, oradan belki yayılıp bişey çıkabilir. Bir de facebook'ta falan ikinci el bisiklet grupları var sürüyle, oralara da bakabilirsin. Benim de eve girip 2 bisikletimi çalmışlardı Londra'dayken. Baya koyuyor insana. Şimdikini utanmasam yatağıma sokucam.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de çok saçma sapan bi olay başıma gelmişti ortaokul zamanı. tatile gittik döndük, dönüşte bi baktım bizim evin karşısındaki caminin imamı benim bisikletin üstünde. dedim alla alla noluyor.

komşunun salak çocuğu caminin imamının çocuğuna demiş ki, tatile giderlerken bana söyledi bisikleti siz alabilirmişsiniz.
ulan öyle bi şey söyliycek olsam niye gidip kendilerine söylemiyim di mi. 2 çocuğun lafına dangalak imam da inanıp almış.
ertesi gün o sinirle evlerine dalıp aldıydım bisikleti sdf.

sonra özür dilemeye gelmişlerdi bize. imam çocuğu da fena sopalamıştı ama belliydi çocuğun suratından. hayır sanki kendi daha az suçlu anasını satıyım. dangalak adam.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

piçliğine suratının afişini bastır 200 tane. sağa sola yapıştır etraf mahallelerde hırgız diye. en azından millet aşinalık kazanır o bölgeye sulanmaz bir daha.

benim de aklima bu geldi. cok net gorunuyo zaten surat. Tepesine DIKKAT HIRSIZ yazip yapistir saga sola. yuzunu kapamayi sonradan hatirlamasindan cok zeki olmadigini tahmin edebiliyoruz. kesin cok uzakta da yasamiyodur.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

sen iyi bisikletler kaça gidiyor haberin yok sanırım. en temiz şeylerden biri çalmak için. takip edilmiyor, kime uğraşmıyor.

İyi bisikletler pahalı farkındayım eski ev arkadaşımdan ötürü de.. bisikletle profesyonel uğraşan adamlar zaten ipsiz sapsız tipler olmuyor yani.. bu çaldığı da zaten 3000€luk bi bisiklet değil gördüğüm kadarıyla. Bir de bunun piyasası mı var yani nereye satıyor adam? Bisikletçilere mi satıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...