BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 oyun copte, teraziye tikladim cekiliste sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 beleş varsa bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Lath'ın verdiği site'nin benim refere linkim. https://wn.nr/fEADvs hadi biz de sadet zinciri kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Black_Hand said: mobile full bot mu? full bot değil yeni oyunculara kolaylık olsun diye yoğun miktarda botla başlıyor seviyen yükseldikçe bot sayısı düşüyor. edit: yalnız auto loot ana oyuna da gelsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 auto loot pc'de olsa oyunu refund ederim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=zJp24x5p1hM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=OgJ4HCz-WFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 silah skinleri de eklendiğine göre başlasın çoluk çocuk dolandırma tokatlama sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 6:45 en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 oyunun hala bi dolu eksigi varken adamlarin inatla emote, skin gibi abidik gubidik islerle ugrasmasi deli ediyo insani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 en doğrusunu yapıyor... zaten oyun early-access iken milyonlarca kişi gömmüş parayı şimdi de skin ile parayı götürecek. oyuncu komitesi eğer birazcık akıllı olsa böyle firmaları adam eder ama yok işte, milyonlarca keeriz bulmak zor değil sdfsa daha çok battlefront 2 gibi şeyler görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 cozumun insanlarin oyunu oynamayi birakmasi galiba. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 ben almayarak tepkimi gösteriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 sen once ekran karti al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 toggie said: cozumun insanlarin oyunu oynamayi birakmasi galiba. peki. oyun sektörü dışında, bitmemiş yarım bir işe böyle yüksek paralar gömüp sonra da çok az şikayet edilen başka sektör var mı ?? ben oyun yapımcısı olsam yapacağım tek şey "early-access" olur abi. koyuyorsun oraya ibareyi bitmemiştir, buglar olabilir falan diye. optimizasyon kasmıyorsun etmiyorsun hype ile yürüyor gidiyor. tutunca da skin sat servetini katla missss neden oturup çabalasın ki adam. Şuan tam sektörün istediğini veriyor işte. yoksa söyle kötü çıkmış 2-3 oyun batsa, insanlar erken erişim hıyarlığına tuzla koşmayı bıraksa sektör düzelir ama öteki türlü her oyunu erken erişim çıkarırlar, her oyuna loot box gelir, kozmetik gelir. save slotu bile parayla satmaya başlarlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 abi oyuna talep var.. kalkıp adam niye satmasın dün bile arkadaşlar başka oyuna girmek istemedi yeni kasa gelmiş diye onları kasmaya çalıştılar tüm gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 abi yazdigin cevabin neresinden tutsam elimde kaliyor. cevab veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 haklı olduğum için olabilir. bir yapımcı öncelikle oyununu düzeltmek/güzelleştirmek yerine skin yapıp para koparma derdine düştüyse akıllıdır, sektörün dinamiklerinin farkına varmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 abi okey adamlar eksik çıkardılar falanda rakibi var mı? yani ben bu oyun tarzını çok sevdim ve oynamak istiyorum. yerine tercih edebileceğim başka bir oyun var mı? h1z1 daha bile kötü bundan. fortnite sevmiyorum ki zaten farklı tarzlar aslında build falan olduğu için oyunda. pubg dışında yok ben bilmiyorum. 60 lira verdiğim oyuna 600 saat harcamışım nerdeyse ki o 60 lirayı çoktan çıkardım bile sattığım kutularla falan. millet mal olupta skine kıyafete para harcıyosa ben napıyım asfdasfas bedavaya 600 saat oynamışım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 bosuna early access 0.921.213.14 gibi surumler yok..ip aliyorsun sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 mokoko said: abi okey adamlar eksik çıkardılar falanda rakibi var mı? yani ben bu oyun tarzını çok sevdim ve oynamak istiyorum. yerine tercih edebileceğim başka bir oyun var mı? h1z1 daha bile kötü bundan. fortnite sevmiyorum ki zaten farklı tarzlar aslında build falan olduğu için oyunda. pubg dışında yok ben bilmiyorum. 60 lira verdiğim oyuna 600 saat harcamışım nerdeyse ki o 60 lirayı çoktan çıkardım bile sattığım kutularla falan. millet mal olupta skine kıyafete para harcıyosa ben napıyım asfdasfas bedavaya 600 saat oynamışım oyunu bunda sıkıntı yok zaten.. toggie said: oyunun hala bi dolu eksigi varken adamlarin inatla emote, skin gibi abidik gubidik islerle ugrasmasi deli ediyo insani. ama bunu dersen lol derim. adam zaten hayatını kurtaracak kadar oyunu örli akseste satmış. insanlar oyunda söyle sorun var böyle sorun var, performans dedikçe daha çok satın almış, hack çıkmış ban wave gelmiş ban yiyenler yine satın almış.. adam da şimdi daha çok kazanmak için skin satıyor. oturup zaten oynanan oyununu geliştirmeye mi çalışır yani lol.. diablo nasıl adam oldu ?? oyuuncu kaybetti, şikayetler oldu, para kazandıkları sistemi kaldırıp oyunu değiştirdiler. division nasıl düzeldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Silah skin'i gelmiş de dün ben yerde Scar gördüm default skin vardı. AWM vardı diye almadım, equip yapınca mı gözüküyor acaba? Çok da fifi gerçi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 allam neler neler yazılmış. olm 2 tane kıçı kırık artist 2-3 skin çiziyor oyuna diye, geri kalan pubg takımı çalışmıyor falan mı sanıyorsunuz nedir la :D yani skin koymasaydılar şu bug'lar çözülürdü gibi bişe yok. o skinleri çizenler de getirisi yüzbinlerce dolar olacağı için işe alınıyor, onlar işe alınmasa, onların yerine başka yazılımcı almayacaklar yani bug çözülsün diye. olan yazılımcı takımı zaten çalışıyor.. ayrıca öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki oyun oynanmayacak kıvamdaymış gibi. merak etmeyin zaten o kadar kötü olsaydı, bilmemkaç milyon satıp bu kadar popüler olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 mokoko said: abi okey adamlar eksik çıkardılar falanda rakibi var mı? yani ben bu oyun tarzını çok sevdim ve oynamak istiyorum. yerine tercih edebileceğim başka bir oyun var mı? h1z1 daha bile kötü bundan. fortnite sevmiyorum ki zaten farklı tarzlar aslında build falan olduğu için oyunda. pubg dışında yok ben bilmiyorum. 60 lira verdiğim oyuna 600 saat harcamışım nerdeyse ki o 60 lirayı çoktan çıkardım bile sattığım kutularla falan. millet mal olupta skine kıyafete para harcıyosa ben napıyım asfdasfas bedavaya 600 saat oynamışım oyunu rakibi fortnite 1 ay'da eline verdi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 f2p olmasının baya bi etkisi var ya onun. başarılı mı başarılı (ben o grafiklerden çok hazetmesem de) ama o da 30 dolarlık bi oyun olsaydı, bu kadar yaygınlaşır mıydı, pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar