Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Abi oyunda ara ara hileci mi pörtlüyo bana mı öyle geliyo?

Adam line of sight dışı yeri eliyle bulmuş gibi bulup arabayla bizim tarafa geliyor, hiç line of sightında yokum bilmesine imkan yokken benim göremeyeceğim şekilde tepenin kenarından dolaşıyor (bu arada ben ot arasında prone sabit duruyor ses çıkarmıyorum) yanıma geçiyor, sadece benim kafayı görecek kadar kafayı tepeden çıkartıp direkt headshot atıp sonra kuzene aynısını yapıp geri gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hesap banlamak hiç bir zaman hiç bir oyunda hileye çare değil, aksine yapımcının işine geliyor. Banladıkça yeni acc satıyor, yeni acc satıldıkça yeni hile çıkıyor loopa giriyor.

Gerçekten oyunu ve oyuncuyu düşünenler zaten bir şekilde o hilenin önüne geçecek yollar bulmaya çalışıyor.

kaldı ki hiç bir zaman hileyle competitve oynama motivasyonunu çözebilmiş değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar daha oyunun buglarini cozemediler bari onlari cözseler arabalar durduk yerde havaya firlayabiliyor. Yan koltukta oturuyordum arkadas gelicek die sürücü koltuguna geciyim dedim. Araba oldugu yerde havaya firladi. Kendimi disari attim. Havada patladi.Hileler ve su sacma seylere ragmen cok zevkli yoksa cekilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

hile olup olmadigini anlamanin bi yolu yok gibi onun ama bana temiz silkelemis gibi geldi :)

Hiçbir ses yapmayan sabit duran adamı hiçbir şekilde line of sight olmadan görme fırsatı olmadan eliyle koymuş gibi bulmak, hala görüş açısı yokken tepe arkasından mousela takip etmek, sonra kafayı uzatıp nokta atışı vurup geri girmek temiz silkelemekse biz de yapalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

İnceledim abi death cam'den, onu yazdım zaten, adam beni görmeden ve görüş açısı olmadığı için görmesine imkan yokken eliyle koymuş gibi buluyor. Görüş açısı oluşmadan önce crossair benim kafada, oluştuğu anda zaten otomatik olarak ateş edip öldürüyor, arada hiç adam arama fark etme anı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...