paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 https://streamable.com/l27e7 low dpi (100 falan galiba) 360 wallhackera öldüm, replayi izlemeden önce sinirliydim izleyince sinirim geçti. pis köylü 360ı bile becerememiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 lan bugün puanlarımı vermedi oyun!? birinde ilk 5 bir kill diğerinde 7 iki kill ile 0 puan kazandım virüs olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 sonradan dagitiyolar eksik puanlari sanirim. bi kere verdiler oyle 10k falan alan arkadaslarim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Granade win lelel https://www.twitch.tv/videos/225799380 az evvel de 2 kişi öldü attığım nade ile yine win. ama o kayıtta yok :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2018 h1z1'den daha çok hile yapılan tek oyun olabilir ya. legit ölmek gerçekten başarı yani. bir de aptal oyuncu tabanı çöl haritasını sevmemiş, oyundan siliyormuş. doğru tabii, evlerin içine yatıp 15 dakika afk duramadıkları için çöl haritası çok kötü. leş bir oyun. umarım sonu gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 siliyormuş derken? biraz bakındım ama "boş alanlara daha çok cover gelecekmiş" harici bir haber bulamadım. kaynak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 col haritasini ben de sevmiyorum, aptal da babandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Silmekten kastı heralde oyuncuların harita dosyasını silmesi. Bunu yapanlar, bir daha çöl haritasına giremiyor (haritaya gir çık yapmak yerine, oyun çöl haritasında başlayacaksa direk ana menüye geri dönüyorsun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 benim de aklıma o geldi de, oyunculara da sövülecek ladar coşunca heralde dedim dünya üzerinden silinecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Cokomantis said: siliyormuş derken? biraz bakındım ama "boş alanlara daha çok cover gelecekmiş" harici bir haber bulamadım. kaynak var mı? https://github.com/EpicKitten/PUBG-Map-Chooser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 gerçekten çölü sevmiyormusunuz wtf :S eski map tam camper mapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 mascio said: h1z1'den daha çok hile yapılan tek oyun olabilir ya. legit ölmek gerçekten başarı yani. bir de aptal oyuncu tabanı çöl haritasını sevmemiş, oyundan siliyormuş. doğru tabii, evlerin içine yatıp 15 dakika afk duramadıkları için çöl haritası çok kötü. leş bir oyun. umarım sonu gelir. çöl haritasında evlerin içine yatıp 15 dakika neden duramıyoruz anlamadım. sıcak mı basıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Çünkü her yer çim çalı bol ağaç ve bol bina değil orijinal haritaya kıyasla daha zor 7/24 pusmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 abi eskiside yeniside gayet güzel millet niye tribe girmiş anlamadım. oyun camper oyunu ztn ona göre oynicaksın. camp yapmak isteyen iki haritada yapar gayet rahat bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 oyun last man standing zaten, tabi ki camp yapacaksin. deathmatch acliginizi pubg'de gideremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Xenocide said: mascio said: h1z1'den daha çok hile yapılan tek oyun olabilir ya. legit ölmek gerçekten başarı yani. bir de aptal oyuncu tabanı çöl haritasını sevmemiş, oyundan siliyormuş. doğru tabii, evlerin içine yatıp 15 dakika afk duramadıkları için çöl haritası çok kötü. leş bir oyun. umarım sonu gelir. çöl haritasında evlerin içine yatıp 15 dakika neden duramıyoruz anlamadım. sıcak mı basıyo? fksjfkhdjs akrep sokuyormuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 AĞLAMAYANA MEME YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Hakkaten camp yapiyorum ben gayet col haritasinda da, ne alaka. Onu gectim camp yapilmasina tepki nedir lel. Baya onceden streamerin teki vardi sanirim arabayla ufacik circleda turlayip, NEDEN HERKES BNAA SIKIYOR NEDEEEN diye agliyordu. Varsa cesaretiniz onu yapip camperlara sovun bir doz, ERKEKlik madalyasi veriyorlarmis oyunu kazanamasanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Çöl haritası kalkarsa protesto ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Camperlık son 30-40 hadi neyse olsun da 98 kişi varken ilk girdiği binada sadece pompalıyı lootlayıp kendini bir odaya kapatıp 15 dakika bekleyen adama denk geldim ben. ona lafım benim. Ayrıca oyun last man standing olsa da, H1Z1 daha az rng bu açıdan çünkü savaşa itiyor, aime göre last man standing oluyor. Yoksa eski mapta mesela son 15 civarında herkes pronela yatıp bekliyor, safezone üstüne açılan genelde kazanıyor. Daybreak tam gerizekalı, H1Z1 hem eğlence hem izlenme açısından çok daha iyi PUBG'den ama adamlar geliştiremedi işte. Hack muhabbeti de doğru, H1Z1'den bile daha fazla hacker var PUBG'de, her ay 150k banladık diye açıklama yapsa da BlueBalls replay sağ olsun sürekli acaba bu safer hangi hacke öldüm diye izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Hack olayi bundan 2 hafta once falan cok fenaydi, her killcamde bir sikinti goruyordum neredeyse. Ama su siralar hic denk gelmiyorum nerdeyse. O yuzden ilerleme kaydediliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 paradoksalkedi said: Camperlık son 30-40 hadi neyse olsun da 98 kişi varken ilk girdiği binada sadece pompalıyı lootlayıp kendini bir odaya kapatıp 15 dakika bekleyen adama denk geldim ben. ona lafım benim. yapıyorum bunu keyiflen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 zaten ilk 6 dakkada 30 kisi kalmiyo mus usnucuda abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 @Celtics @Esh 6 dakika bile sabredemeyip pusan adam var işte. Pochinki'ye iniyorum, sürekli bi fight, 5-6 kill almışım mesela adam çatışma sesini duyunca nabzı tavan yapmış, ilk eve girmiş, ilk silahı lootlamış daha gerisini bile lootlayamamış korkudan bi odaya girmiş kapıyı kapatmış bekliyor. ben giriyorum eve, kapıyı açıyorum tek yiyorum. Strateji tabii de sokayım o stratejisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 yaparken all chat i de açıyorum ben gözyaşlarının sesi gelsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar