Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

h1z1'den daha çok hile yapılan tek oyun olabilir ya. legit ölmek gerçekten başarı yani. bir de aptal oyuncu tabanı çöl haritasını sevmemiş, oyundan siliyormuş.

doğru tabii, evlerin içine yatıp 15 dakika afk duramadıkları için çöl haritası çok kötü.

leş bir oyun. umarım sonu gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

h1z1'den daha çok hile yapılan tek oyun olabilir ya. legit ölmek gerçekten başarı yani. bir de aptal oyuncu tabanı çöl haritasını sevmemiş, oyundan siliyormuş.

doğru tabii, evlerin içine yatıp 15 dakika afk duramadıkları için çöl haritası çok kötü.

çöl haritasında evlerin içine yatıp 15 dakika neden duramıyoruz anlamadım. sıcak mı basıyo?
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

mascio said:

çöl haritasında evlerin içine yatıp 15 dakika neden duramıyoruz anlamadım. sıcak mı basıyo?

fksjfkhdjs akrep sokuyormuş abi
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten camp yapiyorum ben gayet col haritasinda da, ne alaka. Onu gectim camp yapilmasina tepki nedir lel. Baya onceden streamerin teki vardi sanirim arabayla ufacik circleda turlayip, NEDEN HERKES BNAA SIKIYOR NEDEEEN diye agliyordu. Varsa cesaretiniz onu yapip camperlara sovun bir doz, ERKEKlik madalyasi veriyorlarmis oyunu kazanamasanda.
Sosyal ağlarda paylaş

Camperlık son 30-40 hadi neyse olsun da 98 kişi varken ilk girdiği binada sadece pompalıyı lootlayıp kendini bir odaya kapatıp 15 dakika bekleyen adama denk geldim ben. ona lafım benim.

Ayrıca oyun last man standing olsa da, H1Z1 daha az rng bu açıdan çünkü savaşa itiyor, aime göre last man standing oluyor. Yoksa eski mapta mesela son 15 civarında herkes pronela yatıp bekliyor, safezone üstüne açılan genelde kazanıyor.

Daybreak tam gerizekalı, H1Z1 hem eğlence hem izlenme açısından çok daha iyi PUBG'den ama adamlar geliştiremedi işte.

Hack muhabbeti de doğru, H1Z1'den bile daha fazla hacker var PUBG'de, her ay 150k banladık diye açıklama yapsa da BlueBalls replay sağ olsun sürekli acaba bu safer hangi hacke öldüm diye izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@Celtics

@Esh

6 dakika bile sabredemeyip pusan adam var işte. Pochinki'ye iniyorum, sürekli bi fight, 5-6 kill almışım mesela adam çatışma sesini duyunca nabzı tavan yapmış, ilk eve girmiş, ilk silahı lootlamış daha gerisini bile lootlayamamış korkudan bi odaya girmiş kapıyı kapatmış bekliyor. ben giriyorum eve, kapıyı açıyorum tek yiyorum. Strateji tabii de sokayım o stratejisine.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...