samaella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 48gb ram ne lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 nvidia SLI fix getirmiş önceki driverlarda. millet sorun çözüldü falan diyte konuşmuş ama yok yani. patch öncesi de böyleydi. hani iğrenç oynayamıyroum falan demiyorum, patch öncesi very lowdaydı herşey, patch geldi medium a aldım gene aynı. very low yaptım ok daha iyi ama görüntü katlanılacak gibi değil. 2560 çözünürlük var onla mı uyuşmuyor nedir. samaella said: 48gb ram ne lan :D abim sağolsun fasdasd bi de sen dedin diye geforce experience ile bakayım dedim. tüm ayarları arttır ama çözünürlüğü düşür diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 sen bi geforce experience kur optimize et bakalım ne diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 salak bisi exp. gidip 3x hdr falan kuruyo senin rige gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Yetmiyor demedim bi uyumsuzluk dedim, onu çözmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Goering said: Cokomantis said: arabaya motora toplamda 1.5 kez falan binebildim sanırım, o yüzden tam emin değilim ama şu an araçtan çıkmadan benzin falan doldurulabiliyor di mi? (hadi motor neyse de arabada en azından) dışarı çıkıp deponun ordan dolduralım pls. bi de şu ortalıkta duran (loot'lanabilir) benzin bidonlarına ateş edince batlasa ya. hadi o öyle patlamaz gerçekte denirse de molotof atınca patlasın bari. araba duz giderken bandaj/icecek fln da oluyor artik o olur gibi ya. eller boşa çıkıyor en azından. arabadan çıkmadan, şoför mahallinden benzin doldurmakla bir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Jeeztro said: steam'de oyuna sag tıklayıp launch optionsdan şunları gir: -high-malloc=system-USEALLAVAILABLECORES _____ oyun acikken nvidia panelden de "game-mode"u o oyun icin 1 kere aktive etmek gerekiyor, kısayolunu hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 abi eyvallah erek kalmadı 1920 ye çekince düzeldi fasads akıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Lemmy said: Şunu daha net koyayım geçen konulmuştu okunamaz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 abi cok iyi su ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 bu sefer en kalabalık yere atlayıp kantır oynar gibi gidecektim. alıştırma olsun diye, gittiği yere kadar. gel gör ki oyuna girerken yükleme ekranı geçmedi bi türlü. ara sıra 1 dakikalık geri sayımın bitmesine 30-40sn kalana kadar beklediğim oluyordu, neyse girer şimdi derken birden uçak sesi gelmeye başladı. oo hll team, işte istenen bug-free release falan derken uçak baya bi gitti tabi. ekran geldiğinde uçağın haritadan çıkmasına çok az kaldığı için atladım hiç sağıma soluma bakmadan. ilk çemberin de içine inmiş oldum bala göte. zaten oyun fasülye muamelesi mi yapıyor nedir, baya şanslıyım o konuda. neyse sonra işte havadayken bina seç, loot loot loot, tüfek bul öbürünü bırak falan derken, hala hiçkimseyi görmemişken bi baktım tablo şu. https://i.imgur.com/zOsPak4.jpg ehe iyiymiş falan diye sevindim bi. hala bir allahın kulunu görmemiştim. hatta en baştaki invul adası, uçaktan atlayanlar, başta anlattığım bug yüzünden onları bile görmemiştim. bir el silah bile sıkmamıştım. yine sürüne sürüne çember kovalamaç, arada durup etrafı dinlemeç (çıt yok) derken, uzaktan silah sesleri... https://i.imgur.com/w50nW5n.jpg la noliy https://i.imgur.com/By6voli.jpg ve sonuç :) https://www.youtube.com/watch?v=nA6aiAqygZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Valla map'i ilk defa bugün oynadım, 3. oyunda sonuç bu. Bilemiyorum Altan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 şu topiğe ilk postum geçen ay, ow'dan önce 2 sene online fps de oynamadım (oynadım dediğim de csgo, beceremiyodum :P). normal bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 -Deno- said: Valla map'i ilk defa bugün oynadım, 3. oyunda sonuç bu. Bilemiyorum Altan. deno pochinkiye atlamayınca oyun kazanmış sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Olm biz çoğu kazandığımız oyunu Pochinki'de başlayıp kazanıyoruz ki. Yeni harita gördüğüm kadarıyla epey güzel, ama lagfest i-na-nıl-maz. En son 2004'de SWG gördüğüm şekilde spike giriyor, karakter 20 metre geriye gidiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Cokomantis said: ve sonuç :) https://www.youtube.com/watch?v=nA6aiAqygZU su oyunda ogrendigim ilk sey cover olmadan prone yapmamak. hem de yani yer col zemini, baya parliyorsundur :D adam seni tek "peek" ile gorup nisan alip rahat rahat ates ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Yeni map'de siyah giymemek lazım çok. Baya belli oluyorsunuz öteden bile. Benim kyıafetler de full siyahtı, ayar çekmek gerekecek herhalde. Eski map'deki her yerden görülen sarı üst ve alt bile daha iyi çöl haritasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 -Deno- said: Valla map'i ilk defa bugün oynadım, 3. oyunda sonuç bu. Bilemiyorum Altan. third person screenshotu paylaşırken içiniz sızlamıyor mu hiç? böyle bi yanaklarınız falan kızarsa mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Fps oynamiyo mu bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Fark etmez her yerde üzüyor ve adalet dağıtıyoruz. Yeni haritayı bir süre TP oynamak daha mantıklı, sonra atılır FPS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 -Deno- said: Olm biz çoğu kazandığımız oyunu Pochinki'de başlayıp kazanıyoruz ki. Yeni harita gördüğüm kadarıyla epey güzel, ama lagfest i-na-nıl-maz. En son 2004'de SWG gördüğüm şekilde spike giriyor, karakter 20 metre geriye gidiyor falan. takılıyorum denocum helal olsun eline sağlık, 3rd person biraz üzdü ama olsun <3 you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 beyler get a room pls (oyunu beceremiyom diye asabiyim :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 susturuculu ump acayip oluyor dendi mi bi süredir oynamıyordum aim gitmiş , adamlara bir şarjör sıkıyorum anca öldürüyorum , ama yerimi anlamıyolar yinede .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 susturuculu herhangi bi silah acayip olmuyo mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar