DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 peçi bekliyorum deliler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 saat 10:00'da maint. bitiyor sanirim uyu istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Geldi bi peç 21mb heycan yaptım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Bu ne abi 12.6 GB indiriyo yea Silerim ben bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Dün test için 9gb, bugün yine 12gb. Testi siliyoz mu şimdi ne yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 evet testi silebilirsiniz bugün gelen patch'in testiydi zaten hala açılmadı serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 biraz göz yoruyor sanki parlak geldi bana. Onun harici eve camdan girip çıkma güzel olmuş. Kırık camdan alt kata falan güzel sızılır. Yeni map çook açık arazi, sniper mapi gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 eski mapte'de yeni mapteki camdan atlama tırmanma vs vs var di mi gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 benim boyoz kulaklığı yedi pubg'ye küstüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Olm yeni map cok guzel, sen yokken mesut zaten delikanli fln ilan etti kendini. Gel de hidden bush style oyunumuzu dayatalim mesuta. Ben yetemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 yeni map oynadım ya güzel baya, sizi de özledim ne yalan söyliyim bakıcaz bir çözümüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Lagaluga yapma lan gel iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 serverlar sıçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 arabaya motora toplamda 1.5 kez falan binebildim sanırım, o yüzden tam emin değilim ama şu an araçtan çıkmadan benzin falan doldurulabiliyor di mi? (hadi motor neyse de arabada en azından) dışarı çıkıp deponun ordan dolduralım pls. bi de şu ortalıkta duran (loot'lanabilir) benzin bidonlarına ateş edince batlasa ya. hadi o öyle patlamaz gerçekte denirse de molotof atınca patlasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 minübüsle dağlara çıkmayın ağlıyor alet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Cokomantis said: arabaya motora toplamda 1.5 kez falan binebildim sanırım, o yüzden tam emin değilim ama şu an araçtan çıkmadan benzin falan doldurulabiliyor di mi? (hadi motor neyse de arabada en azından) dışarı çıkıp deponun ordan dolduralım pls. bi de şu ortalıkta duran (loot'lanabilir) benzin bidonlarına ateş edince batlasa ya. hadi o öyle patlamaz gerçekte denirse de molotof atınca patlasın bari. araba duz giderken bandaj/icecek fln da oluyor artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 early access'ten çıkmış diye tekrar refund denedim ama yemedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 badge of dishonor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 oyun akıyor bildiğin ne çekmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Şunu daha net koyayım geçen konulmuştu okunamaz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 fps konusunda bir şey göremedim ben. bu oyun benim pc nin dna sına uygun değil demek ki. 2x970 gt var. SLI kapalı/açık farketmiyor, medium da bile 20-30 fps alıyorum. oyun da akıcı değil aptal bir micro stutter gibi bir şey var tüm keyfimi kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 70-110 fps arası gidip geliyor ben de, 60 ı geçemiyodum eskiden. Senin makine buna göre uyumsuz kalmış artık demek, hiç etki etmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 i7 4820 cpu 3.70ghz 2x970 gt 48gb ram oyunu da ssd ye kurdum nasıl yetmez ya fasd diğer her oyunu neredeyse fullde oynuyorum pubg ye mi yetmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 sli destekliyosa sorun olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar