Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biraz göz yoruyor sanki parlak geldi bana.

Onun harici eve camdan girip çıkma güzel olmuş. Kırık camdan alt kata falan güzel sızılır. Yeni map çook açık arazi, sniper mapi gibi sanki.
Mesaj tarihi:
arabaya motora toplamda 1.5 kez falan binebildim sanırım, o yüzden tam emin değilim ama şu an araçtan çıkmadan benzin falan doldurulabiliyor di mi? (hadi motor neyse de arabada en azından) dışarı çıkıp deponun ordan dolduralım pls.

bi de şu ortalıkta duran (loot'lanabilir) benzin bidonlarına ateş edince batlasa ya. hadi o öyle patlamaz gerçekte denirse de molotof atınca patlasın bari.
Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

arabaya motora toplamda 1.5 kez falan binebildim sanırım, o yüzden tam emin değilim ama şu an araçtan çıkmadan benzin falan doldurulabiliyor di mi? (hadi motor neyse de arabada en azından) dışarı çıkıp deponun ordan dolduralım pls.

bi de şu ortalıkta duran (loot'lanabilir) benzin bidonlarına ateş edince batlasa ya. hadi o öyle patlamaz gerçekte denirse de molotof atınca patlasın bari.

araba duz giderken bandaj/icecek fln da oluyor artik
Mesaj tarihi:
fps konusunda bir şey göremedim ben.

bu oyun benim pc nin dna sına uygun değil demek ki. 2x970 gt var. SLI kapalı/açık farketmiyor, medium da bile 20-30 fps alıyorum. oyun da akıcı değil aptal bir micro stutter gibi bir şey var tüm keyfimi kaçırıyor.
  • Yeni Oluştur...