Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

1. hafta satışları 11 milyon dolar. Adam baya keyfe gelmiştir, böyle devam eder umarım. Ufaktan bi gelecek planları gibi bi şey olsa sitelerinde çok mutlu olucam.

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/842511625928282112

Şu motoru bi an önce eklesinler pls
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

1. hafta satışları 11 milyon dolar. Adam baya keyfe gelmiştir, böyle devam eder umarım. Ufaktan bi gelecek planları gibi bi şey olsa sitelerinde çok mutlu olucam.

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/842511625928282112

Şu motoru bi an önce eklesinler pls

Bi de guya yayinci olacak, izleyicilere haber verecek. Cukcukcuk.

Adamlar yamulmuyorsam 4 gun once dev bir yapilacaklar listesi yayinladilar. Priorityli falan hem de. Sirf onu gorunce alasim geldi de For Honor hala icimde geziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

render sorunu yaşayan var mı ? mesela ilk o bekleme alanında 30 saniye falan pastel görüntüsünde oyun. yavaş yavaş renderlanıyor herşey.

ayrıca grafikler h1z1 den kötü geldi bana. ultrada açtım herşeyi farketmedi. grafik konusunda bir zıkkım var ama anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

olm senin kapıyı üstüne kapatmak lazım gerçekten. nasıl bir gözle bakıyorsun da pubg'un grafikleri h1z1'den kötü diyebiliyorsun ahsdfuhdsaufh. hayır yani yazık sen ekran kartı falan da alma hiç oyunları yüksek detayda oynucam falan diye, baksana gözlerin görmüyo zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

olm senin kapıyı üstüne kapatmak lazım gerçekten. nasıl bir gözle bakıyorsun da pubg'un grafikleri h1z1'den kötü diyebiliyorsun ahsdfuhdsaufh. hayır yani yazık sen ekran kartı falan da alma hiç oyunları yüksek detayda oynucam falan diye, baksana gözlerin görmüyo zaten :D

abi öyle ama. bilmiyorum h1z1 en son 5-6 ay önce oynadım ama aklımda öyle kalmış.

bu oyunun ama cidden öyle ya. optimizasyondan falan bahsetmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. görüntü kalitesi olarak. pubg da saçlar falan parlıyor abi ayna gibi böyle. çok acayip. yerdeki eşyalar ıvır zıvır falan. bilmiyorum belki bana öyle geldi de hani olmamış gibi, sanki 24 saatlik render kalmış da adamlar eah silkerler sürelim böyle demişler gibi fasdsa

ama oyun güzel. h1z1 in olmuşu resmen. kill counter var ya fasdasd yalvardık yakardık h1z1 e koymadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...