zipzip Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 1. hafta satışları 11 milyon dolar. Adam baya keyfe gelmiştir, böyle devam eder umarım. Ufaktan bi gelecek planları gibi bi şey olsa sitelerinde çok mutlu olucam. https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/842511625928282112 Şu motoru bi an önce eklesinler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 pati discord'a açtık kanalını gelen giden yok, damlayın oynayalım ak haftasonu atmak istiyorum solo çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 xunn said: pati discord'a açtık kanalını gelen giden yok, damlayın oynayalım ak haftasonu atmak istiyorum solo çok üzülüyorum. Yakında geliyorum ben betasını 30 saat oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 xunn said: pati discord'a açtık kanalını gelen giden yok, damlayın oynayalım ak haftasonu atmak istiyorum solo çok üzülüyorum.adı ne kanalın ? discordtan pek anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Aiko said: xunn said: pati discord'a açtık kanalını gelen giden yok, damlayın oynayalım ak haftasonu atmak istiyorum solo çok üzülüyorum.adı ne kanalın ? discordtan pek anlamıyorum https://discord.gg/yUN73GQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 oyunda kar98k var ya <3 https://www.youtube.com/watch?v=B38nW4n-x9M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 zipzip said: 1. hafta satışları 11 milyon dolar. Adam baya keyfe gelmiştir, böyle devam eder umarım. Ufaktan bi gelecek planları gibi bi şey olsa sitelerinde çok mutlu olucam. https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/842511625928282112 Şu motoru bi an önce eklesinler pls Bi de guya yayinci olacak, izleyicilere haber verecek. Cukcukcuk. Adamlar yamulmuyorsam 4 gun once dev bir yapilacaklar listesi yayinladilar. Priorityli falan hem de. Sirf onu gorunce alasim geldi de For Honor hala icimde geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 conq nerf yolda, atla buna tıs tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Aldim attim bir mac. Fps dusuk 40 larda niye anlamadim. Guzel olmus ama hosuma gitti. AZ ogreniym neymis ne degilmis sizi durterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Daesu said: conq nerf yolda, atla buna tıs tıs For anır oynamıyom ki... Para yok şimdi buna verecek. Aradan süre geçmesi lazım. O paracıkları sindirmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 render sorunu yaşayan var mı ? mesela ilk o bekleme alanında 30 saniye falan pastel görüntüsünde oyun. yavaş yavaş renderlanıyor herşey. ayrıca grafikler h1z1 den kötü geldi bana. ultrada açtım herşeyi farketmedi. grafik konusunda bir zıkkım var ama anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 oyunda optimizasyon problemi var şunları yapın https://www.reddit.com/r/PUBATTLEGROUNDS/comments/6157ua/guide_competitive_high_fps_settings_v3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 shadow lowdayken kapı kenarlarında siyahlıklar, low üstünde ise karakterin arkasında sarı sarı saçma şeyler çıkıyor (gtx970). shadowu direkt offlama eklenir inş he b ide geçende windows low memory uyarısıyla kapandı oyun. (16gb sistem ram, 4gb da vram var) top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 şu reddit önerilerini yaptım epey farketti. grafikler ultrada da olsa boktan zaten fasdsad very low yap geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 olm senin kapıyı üstüne kapatmak lazım gerçekten. nasıl bir gözle bakıyorsun da pubg'un grafikleri h1z1'den kötü diyebiliyorsun ahsdfuhdsaufh. hayır yani yazık sen ekran kartı falan da alma hiç oyunları yüksek detayda oynucam falan diye, baksana gözlerin görmüyo zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 acık alan oyunu sonuctu dag tepe open world..grafikler tadında heyecan stress açıkcası dayz h1z1 heosinin eline vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 aaahhh h1z1in her tarafı neon yeşili çimle kaplı arazileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 sabonis said: olm senin kapıyı üstüne kapatmak lazım gerçekten. nasıl bir gözle bakıyorsun da pubg'un grafikleri h1z1'den kötü diyebiliyorsun ahsdfuhdsaufh. hayır yani yazık sen ekran kartı falan da alma hiç oyunları yüksek detayda oynucam falan diye, baksana gözlerin görmüyo zaten :D abi öyle ama. bilmiyorum h1z1 en son 5-6 ay önce oynadım ama aklımda öyle kalmış. bu oyunun ama cidden öyle ya. optimizasyondan falan bahsetmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. görüntü kalitesi olarak. pubg da saçlar falan parlıyor abi ayna gibi böyle. çok acayip. yerdeki eşyalar ıvır zıvır falan. bilmiyorum belki bana öyle geldi de hani olmamış gibi, sanki 24 saatlik render kalmış da adamlar eah silkerler sürelim böyle demişler gibi fasdsa ama oyun güzel. h1z1 in olmuşu resmen. kill counter var ya fasdasd yalvardık yakardık h1z1 e koymadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 https://clips.twitch.tv/ColdStrongShrimpLitty asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 literally unplayable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 haftasonu beni sabırla taşıyıp oyunu öğretmeye çalışan ammoniaca teşekkürü bir borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ya övgü tırt tırt adamlar ile ne biçim oyunlar oynuyorsun ya. gel şu ow'ye de top 500 görelim eşek herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ulan sabah sabah güleceğim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 oyun güzel çok güzel hatta. caphernos nick bende ekleyin bende geleyim squad atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 az önce 2.ci oldum ilk kez ulan çok gerilim oyun ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar