Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

Öf bu oyuna bi training grounds/targeting range filan lazım bazı silahların davranışı çok farklı diğer oyunlardan adam koşarken bir tane isabet ettiremedim ya la

bunu ben reddit'te bi thread'de yazdığım 800 upvote falan almıştı demek talep olan/beğenilen bişi. Altına da birileri "yapacaklar zaten" falan yazmıştı. 5 ay falan oluyo ama :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

quixef said:

Öf bu oyuna bi training grounds/targeting range filan lazım bazı silahların davranışı çok farklı diğer oyunlardan adam koşarken bir tane isabet ettiremedim ya la

bunu ben reddit'te bi thread'de yazdığım 800 upvote falan almıştı demek talep olan/beğenilen bişi. Altına da birileri "yapacaklar zaten" falan yazmıştı. 5 ay falan oluyo ama :D

üzerinde çalışıyorlar abi merak etmeyin.

soon™
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

quixef said:

haritanın kuzeyinde shooting range e inip orada çalışabilirsin.

Tek başına da custom map açabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Aiko said:

quixef said:

haritanın kuzeyinde shooting range e inip orada çalışabilirsin.

Tek başına da custom map açabilir?

spray patternler random'a yakin oyunda ve playerunknown reddit AMA'da da tekrarladi bunu degistirmeyeceklerini. Benim tecrubeledigim kadariyla dikey recoiller cok rahat control edilebiliyor ama bazen sacma sapan yatay recoil oluyor.

"Recoil doesn't follow a pattern, and it is not fully random either. The way it is set up is meant to reward those with quicker reaction times. We don't want to go down the road of recoil patterns as these can be easily beaten with mouse macros."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...