quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Onu aldım da coğrafi koşullar gereği çok keklik olacağım bir yerde bıraktım arada, tam tepeyi aşmam ve köprüye girmem gerekiyordu yeterince video izledim öyle dallama gibi gelen motorluların indirildiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 En temizi sniperin yoksa shotgun/ar ikilisi:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Öf bu oyuna bi training grounds/targeting range filan lazım bazı silahların davranışı çok farklı diğer oyunlardan adam koşarken bir tane isabet ettiremedim ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 quixef said: Öf bu oyuna bi training grounds/targeting range filan lazım bazı silahların davranışı çok farklı diğer oyunlardan adam koşarken bir tane isabet ettiremedim ya la bunu ben reddit'te bi thread'de yazdığım 800 upvote falan almıştı demek talep olan/beğenilen bişi. Altına da birileri "yapacaklar zaten" falan yazmıştı. 5 ay falan oluyo ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 solo server lazım buna tek başına atlıcan loot lootlaya dolaşıcan bütün haritayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 sabonis said: quixef said: Öf bu oyuna bi training grounds/targeting range filan lazım bazı silahların davranışı çok farklı diğer oyunlardan adam koşarken bir tane isabet ettiremedim ya la bunu ben reddit'te bi thread'de yazdığım 800 upvote falan almıştı demek talep olan/beğenilen bişi. Altına da birileri "yapacaklar zaten" falan yazmıştı. 5 ay falan oluyo ama :D üzerinde çalışıyorlar abi merak etmeyin. soon™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 https://clips.twitch.tv/ScaryDepressedSnakeSoonerLater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 4. oldum bugün, early game'de ölmezsem ilk 20'de oluyorum. çok zevkli ya ahsdhd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Catze said: https://clips.twitch.tv/ScaryDepressedSnakeSoonerLater Her ufak kare 100 mt. bilmiyorsanız diye smartasslik yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 shroud banlanmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 quixef said: Öf bu oyuna bi training grounds/targeting range filan lazım bazı silahların davranışı çok farklı diğer oyunlardan adam koşarken bir tane isabet ettiremedim ya la haritanın kuzeyinde shooting range e inip orada çalışabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Aiko said: quixef said: Öf bu oyuna bi training grounds/targeting range filan lazım bazı silahların davranışı çok farklı diğer oyunlardan adam koşarken bir tane isabet ettiremedim ya la haritanın kuzeyinde shooting range e inip orada çalışabilirsin. Tek başına da custom map açabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 samaella said: shroud banlanmış sanırım Yeni acc acmis bile. Redditte dedikleri kadariyla adam pubg ekibine sormus bir de, banlandim ama yeni acc acmamda bir sakinca var mi diye. Yok demisler :D Ban evade serbest diye yorum yapiyordu herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Niye banlanmış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 ban'i geri acildi 2 gun once, sadece 3 gun yemisti. Acik acik yayininda teaming yapti Bananaman ile :) Ama geyik icin yapti yayin esnasinda spontane olan bir durumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 DA2019 said: Aiko said: quixef said: Öf bu oyuna bi training grounds/targeting range filan lazım bazı silahların davranışı çok farklı diğer oyunlardan adam koşarken bir tane isabet ettiremedim ya la haritanın kuzeyinde shooting range e inip orada çalışabilirsin. Tek başına da custom map açabilir? spray patternler random'a yakin oyunda ve playerunknown reddit AMA'da da tekrarladi bunu degistirmeyeceklerini. Benim tecrubeledigim kadariyla dikey recoiller cok rahat control edilebiliyor ama bazen sacma sapan yatay recoil oluyor. "Recoil doesn't follow a pattern, and it is not fully random either. The way it is set up is meant to reward those with quicker reaction times. We don't want to go down the road of recoil patterns as these can be easily beaten with mouse macros." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 DA2019 said: Niye banlanmış ki? bananamannnnnn http://www.youtube.com/watch?v=yg3SncAfrEI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Ben artik crateleri satiyorum ya. Ayni salak gomlekten 3 tane cikti, hep ayni seyleri gormekten biktim. Oyunu da cibil oynuyorum zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 arkadaşa kot şort çıktı 450tl ^^ kutuları açın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 45 hafta sonra ayni paraya ulasmis olucam sanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Abi ayrica degerli birsey cikmasinda da degilim, hevesli hevesli aciyorum ayni dandik sey cikiyor surekli. Ayni gomlekten ayni atletten 3er 4er tane oldu yani. Benim de hayallerim vardi :( Ben de sekil giyinecektim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 https://twitter.com/PLAYERUNKNOWN/status/911094272648032258 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 samaella said: arkadaşa kot şort çıktı 450tl ^^ kutuları açın bence nasıl ya oyundaki kozmetik eşyasını 450 tlye mi sattı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 http://steamcommunity.com/market/search?appid=578080#p1_price_desc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 bunlara para mı veriyo ya insanlar yemin ederim para batıyor bazılarına asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar