goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 günde 400 kağıt harcırah alıyorsun ya parçaları kasadan sök götür, arabland'de kasa ve monitör alırsın. he otelde yaşatıyorlarsa ağlamıcan. kabul etmişsin mis gibi para yılaan diye artislik yapıyosun ömlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 aynen dediğin gibi oteldeyim o yüzden pc imkansız. oyunun yerine ps aldım oyun doldurdum için. akşamları orda takılıyorum artık ama hala yatmadan açıp shroud izliyorum her akşam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 iyi işte kırk yılda bir oynayınca tadı damağında klaıyor aldığın tat artıyor. onda da eve gittiğinde internet falan filan bozuk olursa elektrik yoksa ne rage oluyor insan. ben de dubaideyim şu an beş kuruş harcırah almıyorum masrafı bile üç ay sonra geliyor sdfs. o yüzden aqLama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 senin ne isin var lan dubaide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 goldbären said: iyi işte kırk yılda bir oynayınca tadı damağında klaıyor aldığın tat artıyor. onda da eve gittiğinde internet falan filan bozuk olursa elektrik yoksa ne rage oluyor insan. ben de dubaideyim şu an beş kuruş harcırah almıyorum masrafı bile üç ay sonra geliyor sdfs. o yüzden aqLama... hiç değilse dışarı çıkıp karı kız kesersin, 2 bira içersin olm. arabland'de varsa yoksa çay kahve meyvesuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 totemic said: pati: totemic / steam id: oyunbaz48 / ingame: edwardweo arada kalmasın ekleyin listeye plx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 mokoko said: goldbären said: iyi işte kırk yılda bir oynayınca tadı damağında klaıyor aldığın tat artıyor. onda da eve gittiğinde internet falan filan bozuk olursa elektrik yoksa ne rage oluyor insan. ben de dubaideyim şu an beş kuruş harcırah almıyorum masrafı bile üç ay sonra geliyor sdfs. o yüzden aqLama... hiç değilse dışarı çıkıp karı kız kesersin, 2 bira içersin olm. arabland'de varsa yoksa çay kahve meyvesuyu yaklaşmışsın o kadar git ibadetini yap. egzersiz olur en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Esh said: yalniz herkes offline gozukuyo oyuna girince, steamden bakinca 15 kisi oyunda. nasil bi alphalik lan bu sdfg engellemişlerdir seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Aiko said: mokoko said: goldbären said: iyi işte kırk yılda bir oynayınca tadı damağında klaıyor aldığın tat artıyor. onda da eve gittiğinde internet falan filan bozuk olursa elektrik yoksa ne rage oluyor insan. ben de dubaideyim şu an beş kuruş harcırah almıyorum masrafı bile üç ay sonra geliyor sdfs. o yüzden aqLama... hiç değilse dışarı çıkıp karı kız kesersin, 2 bira içersin olm. arabland'de varsa yoksa çay kahve meyvesuyu yaklaşmışsın o kadar git ibadetini yap. egzersiz olur en kötü havalar biraz serinlesin gezmeye gidicem. ibadetle işim olmazda görmek lazım millet neyine bu kadar tapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Aiko said: Esh said: yalniz herkes offline gozukuyo oyuna girince, steamden bakinca 15 kisi oyunda. nasil bi alphalik lan bu sdfg engellemişlerdir seni galiba sadece menude dolasanlar online gozukuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ekleyin beni de custom match icin pls steam id: Oatmeal ign : Salamante Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Esh said: Aiko said: Esh said: yalniz herkes offline gozukuyo oyuna girince, steamden bakinca 15 kisi oyunda. nasil bi alphalik lan bu sdfg engellemişlerdir seni galiba sadece menude dolasanlar online gozukuyo squad kuranlar mac icinde olanlar vs offline gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 -Deno- said: DA2019 said: Pati: DA2019 Steam: Devo Ingame: Devo Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Pati: Quixef Steam: Quixef Ingame: Quixef Pati: HarveyQuinn Steam: Okan Ingame: OkanDRDYK Pati: ZaugnaKhaldun Steam: Zaugna Ingame: Zaugna Pati: Deno Steam: Deno Ingame: Denoran Pati: Jeeztro Steam: Jeeztro Ingame: Jeeztro Pati: Samaella Steam: Samaella Ingame: Samaella Pati: Mosquito Steam: Mos Qi Ingame: ? Pati: Xenocide Steam: Xenocide Ingame: Xenocide Pati: Aiko Steam: Aiko Ingame: Aiko Pati: Ammoniac Steam: AmmoniaC Ingame: AmmoniaC Pati: Madcat Steam: Metket Ingame: Metket Pati: Mokoko Steam: Rendell.w Ingame: ? Pati: Utterable Steam: Utterable Ingame: Utterable Pati: Sereglin Steam: Sereglin Ingame: Sereglin Pati: Lathspell Steam: LathspeLL Ingame: LathspeLL Pati: =)) Steam: Kalshirak Ingame: Kalshirak neden ben en üstte değilim abi? Yaştan dolayı olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Pati: DA2019 Steam: Devo Ingame: Devo Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Pati: Quixef Steam: Quixef Ingame: Quixef Pati: HarveyQuinn Steam: Okan Ingame: OkanDRDYK Pati: ZaugnaKhaldun Steam: Zaugna Ingame: Zaugna Pati: Deno Steam: Deno Ingame: Denoran Pati: Jeeztro Steam: Jeeztro Ingame: Jeeztro Pati: Samaella Steam: Samaella Ingame: Samaella Pati: Mosquito Steam: Mos Qi Ingame: ? Pati: Xenocide Steam: Xenocide Ingame: Xenocide Pati: Aiko Steam: Aiko Ingame: Aiko Pati: Ammoniac Steam: AmmoniaC Ingame: AmmoniaC Pati: Madcat Steam: Metket Ingame: Metket Pati: Mokoko Steam: Rendell.w Ingame: ? Pati: Utterable Steam: Utterable Ingame: Utterable Pati: Sereglin Steam: Sereglin Ingame: Sereglin Pati: Lathspell Steam: LathspeLL Ingame: LathspeLL Pati: =)) Steam: Kalshirak Ingame: Kalshirak Pati: totemic Steam: oyunbaz48 ingame: edwardweo Pati: Nekro Steam: Oatmeal ingame: Salamante Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Xunn gördüğüm en iyi sniper olabilir. 8xli kar98 ile adam Vassili Zaitsev oluyor. Kendini tanrı ilan edenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 ahmet'e de biz öğrettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 xunn a geçen susturuculu sks verdim. ateş edemeden öldü. gerçi takımda deno da vardı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 deno temizledi ilgili kişileri UMP gibi basit bir silah ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 sks cok kotu silah ya hic sevmiyorum. hele mini14 geldikten sonra daha kötü geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 -Deno- said: DA2019 said: Pati: DA2019 Steam: Devo Ingame: Devo Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Pati: Quixef Steam: Quixef Ingame: Quixef Pati: HarveyQuinn Steam: Okan Ingame: OkanDRDYK Pati: ZaugnaKhaldun Steam: Zaugna Ingame: Zaugna Pati: Deno Steam: Deno Ingame: Denoran Pati: Jeeztro Steam: Jeeztro Ingame: Jeeztro Pati: Samaella Steam: Samaella Ingame: Samaella Pati: Mosquito Steam: Mos Qi Ingame: ? Pati: Xenocide Steam: Xenocide Ingame: Xenocide Pati: Aiko Steam: Aiko Ingame: Aiko Pati: Ammoniac Steam: AmmoniaC Ingame: AmmoniaC Pati: Madcat Steam: Metket Ingame: Metket Pati: Mokoko Steam: Rendell.w Ingame: ? Pati: Utterable Steam: Utterable Ingame: Utterable Pati: Sereglin Steam: Sereglin Ingame: Sereglin Pati: Lathspell Steam: LathspeLL Ingame: LathspeLL Pati: =)) Steam: Kalshirak Ingame: Kalshirak neden ben en üstte değilim abi? prone yaptığın için aşağıda kalmışsın qanqa xD ben de seni taşıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 DA2019 said: Xunn gördüğüm en iyi sniper olabilir. 8xli kar98 ile adam Vassili Zaitsev oluyor. Kendini tanrı ilan edenlere duyurulur. Zeroing falan kullaniyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Xenocide said: -Deno- said: DA2019 said: Pati: DA2019 Steam: Devo Ingame: Devo Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Pati: Quixef Steam: Quixef Ingame: Quixef Pati: HarveyQuinn Steam: Okan Ingame: OkanDRDYK Pati: ZaugnaKhaldun Steam: Zaugna Ingame: Zaugna Pati: Deno Steam: Deno Ingame: Denoran Pati: Jeeztro Steam: Jeeztro Ingame: Jeeztro Pati: Samaella Steam: Samaella Ingame: Samaella Pati: Mosquito Steam: Mos Qi Ingame: ? Pati: Xenocide Steam: Xenocide Ingame: Xenocide Pati: Aiko Steam: Aiko Ingame: Aiko Pati: Ammoniac Steam: AmmoniaC Ingame: AmmoniaC Pati: Madcat Steam: Metket Ingame: Metket Pati: Mokoko Steam: Rendell.w Ingame: ? Pati: Utterable Steam: Utterable Ingame: Utterable Pati: Sereglin Steam: Sereglin Ingame: Sereglin Pati: Lathspell Steam: LathspeLL Ingame: LathspeLL Pati: =)) Steam: Kalshirak Ingame: Kalshirak neden ben en üstte değilim abi? prone yaptığın için aşağıda kalmışsın qanqa xD ben de seni taşıyorum işte. keşke prone time'ları görüntüleyebilsek de bi döt olsanız beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Nekro said: sks cok kotu silah ya hic sevmiyorum. hele mini14 geldikten sonra daha kötü geliyor. Çarpılırsın töbe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Esh said: DA2019 said: Xunn gördüğüm en iyi sniper olabilir. 8xli kar98 ile adam Vassili Zaitsev oluyor. Kendini tanrı ilan edenlere duyurulur. Zeroing falan kullaniyodur zeroing konseptini geçen hafta öğrendi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 zeroing ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar