DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Pati: DA2019 Steam: Devo Ingame: Devo Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Pati: Quixef Steam: Quixef Ingame: Quixef Pati: HarveyQuinn Steam: Okan Ingame: OkanDRDYK
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 steam için bi excel şiti açsın grego oradan bakarız.
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 takımsız girerim bende dağlarda elimde çifte tek bir adam görürseniz bilin ki o benim
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Pati: DA2019 Steam: Devo Ingame: Devo Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Pati: Quixef Steam: Quixef Ingame: Quixef Pati: HarveyQuinn Steam: Okan Ingame: OkanDRDYK Pati: ZaugnaKhaldun Steam: Zaugna Ingame: Zaugna Pati: Deno Steam: Deno Ingame: Deno Pati: Jeeztro Steam: Jeeztro Ingame: Jeeztro Pati: Samaella Steam: Samaella Ingame: Samaella Pati: Mosquito Steam: Mos Qi Ingame: ? Pati: Xenocide Steam: Xenocide Ingame: Xenocide Pati: Aiko Steam: Aiko Ingame: Aiko Pati: Ammoniac Steam: AmmoniaC Ingame: AmmoniaC Pati: Madcat Steam: Metket Ingame: Metket Pati: Mokoko Steam: Rendell.w Ingame: ? Pati: Utterable Steam: Utterable Ingame: Utterable Pati: Sereglin Steam: Sereglin Ingame: Sereglin Pati: Lathspell Steam: LathspeLL Ingame: LathspeLL
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 çoğumuzun nicki her yerde aynıymış olm zaten. Aramızda 2-3 değişik var sadece :D
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale bu neymiş ya. adam kal in ex ata ata geziyo
totemic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 pati: totemic / steam id: oyunbaz48 / ingame: edwardweo
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ZaugnaKhaldun said: Pati: DA2019 Steam: Devo Ingame: Devo Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Pati: Quixef Steam: Quixef Ingame: Quixef Pati: HarveyQuinn Steam: Okan Ingame: OkanDRDYK Pati: ZaugnaKhaldun Steam: Zaugna Ingame: Zaugna Pati: Deno Steam: Deno Ingame: Deno Pati: Jeeztro Steam: Jeeztro Ingame: Jeeztro Pati: Samaella Steam: Samaella Ingame: Samaella Pati: Mosquito Steam: Mos Qi Ingame: ? Pati: Xenocide Steam: Xenocide Ingame: Xenocide Pati: Aiko Steam: Aiko Ingame: Aiko Pati: Ammoniac Steam: AmmoniaC Ingame: AmmoniaC Pati: Madcat Steam: Metket Ingame: Metket Pati: Mokoko Steam: Rendell.w Ingame: ? Pati: Utterable Steam: Utterable Ingame: Utterable Pati: Sereglin Steam: Sereglin Ingame: Sereglin Pati: Lathspell Steam: LathspeLL Ingame: LathspeLL ingame de rendell benim
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 İstanbula dönüyorum EU FPP Squad ilk 500’de sizi bekliyor olacağız.
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ZaugnaKhaldun said: Pati: DA2019 Steam: Devo Ingame: Devo Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Pati: Quixef Steam: Quixef Ingame: Quixef Pati: HarveyQuinn Steam: Okan Ingame: OkanDRDYK Pati: ZaugnaKhaldun Steam: Zaugna Ingame: Zaugna Pati: Deno Steam: Deno Ingame: Deno Pati: Jeeztro Steam: Jeeztro Ingame: Jeeztro Pati: Samaella Steam: Samaella Ingame: Samaella Pati: Mosquito Steam: Mos Qi Ingame: ? Pati: Xenocide Steam: Xenocide Ingame: Xenocide Pati: Aiko Steam: Aiko Ingame: Aiko Pati: Ammoniac Steam: AmmoniaC Ingame: AmmoniaC Pati: Madcat Steam: Metket Ingame: Metket Pati: Mokoko Steam: Rendell.w Ingame: ? Pati: Utterable Steam: Utterable Ingame: Utterable Pati: Sereglin Steam: Sereglin Ingame: Sereglin Pati: Lathspell Steam: LathspeLL Ingame: LathspeLL Listemde olmayan herkese friend request attım da jeeztro searchde çıkmıyo.
=)) Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 beni de ekleyebilirsiniz steam id:Kalshirak in game de aynı
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 samaella said: played time yazsana bi :D benim 213 saat olmuş da 50 saatini fix denonun gotunu izlemekle geçirmişimdir spectator olarak. 10 saatte menude afk kalmışımdır.
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 benimle oynama söyledim sana şansını zorlama götünü keserim pzvnk
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Ben de dün satın aldım oyunu, gece girip bir boyumun ölçüsünü alayım.
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ZaugnaKhaldun said: Pati: DA2019 Steam: Devo Ingame: Devo Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Pati: Quixef Steam: Quixef Ingame: Quixef Pati: HarveyQuinn Steam: Okan Ingame: OkanDRDYK Pati: ZaugnaKhaldun Steam: Zaugna Ingame: Zaugna Pati: Deno Steam: Deno Ingame: Deno Pati: Jeeztro Steam: Jeeztro Ingame: Jeeztro Pati: Samaella Steam: Samaella Ingame: Samaella Pati: Mosquito Steam: Mos Qi Ingame: ? Pati: Xenocide Steam: Xenocide Ingame: Xenocide Pati: Aiko Steam: Aiko Ingame: Aiko Pati: Ammoniac Steam: AmmoniaC Ingame: AmmoniaC Pati: Madcat Steam: Metket Ingame: Metket Pati: Mokoko Steam: Rendell.w Ingame: ? Pati: Utterable Steam: Utterable Ingame: Utterable Pati: Sereglin Steam: Sereglin Ingame: Sereglin Pati: Lathspell Steam: LathspeLL Ingame: LathspeLL ingame Denoran. geceleri rüyana giriyor olması lazım bu ismin, nasıl unutursun yiğit.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 rüyalarıma girecek bir katkı görmemişim sanırım :((((
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ahaha tavayla kovalayacak akşam :D
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ZaugnaKhaldun said: rüyalarıma girecek bir katkı görmemişim sanırım :(((( yılansın. Tssssssssssssssssssssssss
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Pati: DA2019 Steam: Devo Ingame: Devo Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Pati: Quixef Steam: Quixef Ingame: Quixef Pati: HarveyQuinn Steam: Okan Ingame: OkanDRDYK Pati: ZaugnaKhaldun Steam: Zaugna Ingame: Zaugna Pati: Deno Steam: Deno Ingame: Denoran Pati: Jeeztro Steam: Jeeztro Ingame: Jeeztro Pati: Samaella Steam: Samaella Ingame: Samaella Pati: Mosquito Steam: Mos Qi Ingame: ? Pati: Xenocide Steam: Xenocide Ingame: Xenocide Pati: Aiko Steam: Aiko Ingame: Aiko Pati: Ammoniac Steam: AmmoniaC Ingame: AmmoniaC Pati: Madcat Steam: Metket Ingame: Metket Pati: Mokoko Steam: Rendell.w Ingame: ? Pati: Utterable Steam: Utterable Ingame: Utterable Pati: Sereglin Steam: Sereglin Ingame: Sereglin Pati: Lathspell Steam: LathspeLL Ingame: LathspeLL Pati: =)) Steam: Kalshirak Ingame: Kalshirak
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 yalniz herkes offline gozukuyo oyuna girince, steamden bakinca 15 kisi oyunda. nasil bi alphalik lan bu sdfg
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Abi ben işteyim anca akşamları online ım. :)
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ben artık ancak 2 haftada 1 cuma akşamları online olabiliyorum :( arabistan'a taşındım en az 6 aylığına çok özledim lan şu oyunu. destiny oynuyorum ps'te çocuk oyunu gibi geliyor combat'ı sadfsafd
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 DA2019 said: Pati: DA2019 Steam: Devo Ingame: Devo Pati: cicibeybe Steam: Bodrack Ingame: Audale Pati: Quixef Steam: Quixef Ingame: Quixef Pati: HarveyQuinn Steam: Okan Ingame: OkanDRDYK Pati: ZaugnaKhaldun Steam: Zaugna Ingame: Zaugna Pati: Deno Steam: Deno Ingame: Denoran Pati: Jeeztro Steam: Jeeztro Ingame: Jeeztro Pati: Samaella Steam: Samaella Ingame: Samaella Pati: Mosquito Steam: Mos Qi Ingame: ? Pati: Xenocide Steam: Xenocide Ingame: Xenocide Pati: Aiko Steam: Aiko Ingame: Aiko Pati: Ammoniac Steam: AmmoniaC Ingame: AmmoniaC Pati: Madcat Steam: Metket Ingame: Metket Pati: Mokoko Steam: Rendell.w Ingame: ? Pati: Utterable Steam: Utterable Ingame: Utterable Pati: Sereglin Steam: Sereglin Ingame: Sereglin Pati: Lathspell Steam: LathspeLL Ingame: LathspeLL Pati: =)) Steam: Kalshirak Ingame: Kalshirak neden ben en üstte değilim abi?
Öne çıkan mesajlar