DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Aiko said: Hit pointten 48 puan almış.100 hp'li 1 kişiyi öldürünce 20 puan veriyo. yani bu demek oluyorki kahramanımız çalıların arasında yatarken 30 - 40 healthli 4 adama tek mermi atmış veya tek mermisi isabet etmiş, o 4 kill'i de oradan almış. Bunu ben de dedim, biz vuruyoruz canı düşüyo sen killeri alıyosun dedim. Haklıymışım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 deno standart spray&pray ci ya. oglum sen reel hayatta eline bi keles alsana bakalim nasil sprayliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Güzeldik ama yağ gibi aktık oyunun sonuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Spray atmayacaksaniz abi zaten atiyorsaniz basta hata. 10 metredeki adama anca atilir. 3rd person da oynanmaz harbiden ne kadar camper varsa 3rd oynuyor. Fpp gelmeden kanserdi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Esh said: deno standart spray&pray ci ya. oglum sen reel hayatta eline bi keles alsana bakalim nasil sprayliyo abi sen iki eline keleş alıp profil fotoğrafı falan mı yaptın facebook'ta, nerden biliyon bu duyguyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 deno niye herkes sana yükleniyor abi rahat bırakın şu adamı. iki prone yapacak evin ikinci katındaki camdan bir gözüyle senin ölüşünü izlerken diğer gözüyle helmet 3 ü alacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 yavaşça gülümseyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 aynen ya iki prone yaptırmadılar. bırakın uzanayım sere serpe allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Jeeztro said: deno niye herkes sana yükleniyor abi çok şeker çünkü, değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 custom atalım madem. illa zipzip yapcak diye niye bekliyoruz. baya bir adam var burda oynayan, yapamaz mıyız bi tane turnuva aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 ZIPZIPIN BUNDAN KARI NE????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 zipzip'i ayarlasak aslında bize bi custom game yapsa ne güzel olur bu haftasonu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 mokoko said: zipzip'i ayarlasak aslında bize bi custom game yapsa ne güzel olur bu haftasonu mesela? yapmıyo abone olan gelsin dedi bi kere ben demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 o degil de aslinda ciddi ciddi herkes squadini kuracak, ve serverdaki sonuclarimizi paylasip lig yapicaz. her oyun sonu tum takim screenshot alsa ve puan karsilastirmasi yapsak? sacma olur heralde ._. zipzip'in patiye ozel oyun acacagini dusunmuyorum cunku zaten 12 kisiyi gecmeyiz. Kendi turnuvasinda 40-50 kisi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 zipzip said: ZIPZIPIN BUNDAN KARI NE????? hep beraber eğleneceğiz işte bundan daha güzel ödül mü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 eğlenmek için oyun mu oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 eğlence karın doyurmuyor kardeş. şaka maka ben açarım custom bi gün belirlerseniz ama sadece pazartesi açmıyorum yayın, onun harici 9'dan 12 1'e kadar yayındayım onda da çoğunluk olmaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 abi kursun herkes takımını cidden şurda yapalım bi haftasonu akşam kapışmayı aramızda olmaz mı? ben bi takım çıkarırım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 bunu yapabiliriz sorun yok :D http://www.youtube.com/watch?v=BPkDpp2ecY0&t= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 abi bizim takım da hazır, - deno (god) - ammoniac (kıbrıslı, ikinci call'er, lag fest) - jeeztro (bait, knockdown tactics, piyade) - zaugnakhaldun (abi shadowplay çalışmıyor halledip tekrar giricem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 zaugna'yı iyi eğittim zamanında ama pc problemleri yakasını bırakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 bizim takım da hazır - samaella (astigmadgod) - ammoniac (kıbrıslı, ikinci call'er, lag fest) - jeeztro (bait, knockdown tactics, piyade) - zaugnakhaldun (abi shadowplay çalışmıyor halledip tekrar giricem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Bizim takım da hazır: - DA2019 (old god) - ammoniac (kıbrıslı, ikinci call'er, lag fest) - jeeztro (bait, knockdown tactics, piyade) - zaugnakhaldun (abi shadowplay çalışmıyor halledip tekrar giricem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 seyirci de hazir.. --dana.. - ammoniac (kıbrıslı, ikinci call'er, lag fest) - jeeztro (bait, knockdown tactics, piyade) - zaugnakhaldun (abi shadowplay çalışmıyor halledip tekrar giricem) twichten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 ben dönüyorum sahalara ya. bazıları boşlukta kendini tanrı falan ilan etmiş, 23 nisan bitti arkadaşlar kalkabilirsiniz koltuklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar