Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 fotoyu önce koysanız almazdım sdfs. ama tip ile yargılamayalım tabi mesai gece 12 diyor hakkaten 11 de gönderdiler bana. yarım saat falan sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 satın alacağımız kişi illa bred pit mi olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Ben Prey'i aldım burdan, hemen gönderdiler key'leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 şu oyundaki dmg sistemini çözemedim. shotgun ile arkadan bi adama 3 kere sıkıyorum kanlar fışkırıyor ölmüyor. herif dönüp m4 ile tek atıyor. kafamda da military helmet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 gozunden vuruyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Kan çıkması önemli diil pek shotgunda. Saçmalardan 1i vursa da kan çıkıyor çünkü. Choke olması önemli, bi de mesafe önemli, bi de şans faktörü de var. Yoksa bu oyundaki shotgun diğer oyunlara göre baya efsane yani yine de, saçmalar çok az dağılıyor. O yüzden 20 metreden de headshot yiyip ölebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Xenocide said: dün güzel oyun çevirdik lan helal team. Aiko nubu hand granade ile bizim takımdan 2 kişiyi mefta ettikten sonra utancına katlanamayıp bir sonraki oyuna gelmedi ve geriye kalan aryan ırkı olarak birinci olduk. yine de çağırırız seni oyunlara, üzülme. DAS yalnız değilmişim yahu. 3.27'den itibaren izleyin. hatta direk linkini attım https://youtu.be/M9GY2uLZYZI?t=3m27s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Red said: şu oyundaki dmg sistemini çözemedim. shotgun ile arkadan bi adama 3 kere sıkıyorum kanlar fışkırıyor ölmüyor. herif dönüp m4 ile tek atıyor. kafamda da military helmet var. t1 ve t2 frontal koruma sağlamıyor önünden hs atarsa, helmet yokmuş gibi dmg alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Kar98 direk öldürmüyor ama herhangi bir helm varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Optimize etmediler mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Aiko said: Xenocide said: dün güzel oyun çevirdik lan helal team. Aiko nubu hand granade ile bizim takımdan 2 kişiyi mefta ettikten sonra utancına katlanamayıp bir sonraki oyuna gelmedi ve geriye kalan aryan ırkı olarak birinci olduk. yine de çağırırız seni oyunlara, üzülme. DAS yalnız değilmişim yahu. 3.27'den itibaren izleyin. hatta direk linkini attım https://youtu.be/M9GY2uLZYZI?t=3m27s abi 4.15'teki çok acıklı ya ahaha bombayı atıyor, ikinciyi çekiyor, ilk attığı dışarı üstüne düşüyor, onunla knockdown olurken 2. pimini çektiği de elinde patlıyor of of ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Aceace said: Optimize etmediler mi hala? yok ya herkes low'da oynuyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Bazı yerlerde çıldırtıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Abii... lolololol https://www.youtube.com/watch?v=IzFCabWST38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Red said: Aceace said: Optimize etmediler mi hala? yok ya herkes low'da oynuyor sdfs. Pfff.. Beklemeye devam o zaman. Herkes lowda oynuyosa benim makine isyan edip ölmeye karar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 abi bugünki oyun neydi ya takıma yarardan çok zararım dokundu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 bi gelişme yok mu ya patch match. yoksa dayz gibi bu da mı içimiz kaçtı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 bu kadar update alan ve her geçen gün iyileşen bi oyun ile dayz'yi aynı cümlede kullanmayın plx. adamların twitter'ını takip edin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ben oyunu satın aldım, adamlar güncellemeyi bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 valla ben de alalı 2 hafta oldu update görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 tatile gittiler abi adamlar haftaya tekrar contentler akmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 bluehole hype bittikten sonra salar. tırışka bi stüdyo. tera'dan biliyorum. özellikle optimizasyon sorunlarının çözülmesini pek umut etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 HarveyQuinn said: abi bugünki oyun neydi Bugünki oyun emekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Xenus said: özellikle optimizasyon sorunlarının çözülmesini pek umut etmeyin. BÖHÜÜÜÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 abi dünkü onur mu okan mı kimdi ya mümkünse girmeyin onunla :D adam xenocide den bile kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar