Catze Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=WEJMQbkVhSQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 sabonis said: adamlar haftada 1 patch çıkarıyor, twitter'dan sürekli şu bug'ı bulduk düzelticez, bunu yapıyoruz falan diye iletişim kuruyor. kalkıp böyle early access'e laf etmek delilik başka bişi diil. evet çünkü bu zamana kadarki hiçbir early accesste haftalık patch yoktu. şu EA muhabbetinde her sefer aynı oltaya düşmek, AMA ABİ BU SEFERKİ SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ diyip her seferinde mecbur chp'ye oy atmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ok oyun alınmaz kısacası, gg wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Abartmayın, nasıl alınmaz? Gayet güzel oyun yahu. Tamam eksikleri çok fps sorunu falan var da aşırı zevkli abi oyun. Ben ki nefret ederim bu tarz oyunlardan kaç saat gömdüm Allah bilir. Ki bi 2 klip atsam size aimimle alakalı ağlarsınız. Motor sürmek bile keyifli oyunda. Ha belki benim beklentilerim lowdur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 oyun güzel ya ekip olarak oynamak daha eğlencelidir kesin. akşam random squad denicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 oynaması eğlenceli bence de özellikle duo ve squad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 zipzip said: Abartmayın, nasıl alınmaz? Gayet güzel oyun yahu. Tamam eksikleri çok fps sorunu falan var da aşırı zevkli abi oyun. Ben ki nefret ederim bu tarz oyunlardan kaç saat gömdüm Allah bilir. Ki bi 2 klip atsam size aimimle alakalı ağlarsınız. Motor sürmek bile keyifli oyunda. Ha belki benim beklentilerim lowdur bilemem. ya onun alası yokmuş. yoksa türe ilgisi olan herhangi biri, 45 dakka falan twitch izlese, oyunun gayet alınası olduğunu anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Bi de emote gelicek mi oyuna? Tamam sesli chat var da şöyle askeri emotelar gelse ya filmlerdeki gibi, dur, sağdan dolan, flank boz gibi sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Early Access Week 5 Update (27 nisanda geliyor) Client Performance Improvement Improved the drop in FPS when firing a gun or driving a vehicle Gameplay Rolled back the item spawn balance Reduced the amount of health lost when a character is ejected from a flipping motorbike Bug fixes Fixed a bug that caused the door to open towards the player Fixed a bug causing incorrect lighting on the 2x scope Fixed a bug that caused loot to be not shown in the inventory when a character first obtained it Fixed a bug that caused crossbow attachments not to show up in the vicinity pane Fixed a bug that caused the sound to stutter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 zipzip said: Abartmayın, nasıl alınmaz? Gayet güzel oyun yahu. Tamam eksikleri çok fps sorunu falan var da aşırı zevkli abi oyun. Ben ki nefret ederim bu tarz oyunlardan kaç saat gömdüm Allah bilir. Ki bi 2 klip atsam size aimimle alakalı ağlarsınız. Motor sürmek bile keyifli oyunda. Ha belki benim beklentilerim lowdur bilemem. bana göre şu açıdan alınmaz, halihazırda alternatif br oyunları var, ha elinde hiç bi tanesi yoksa, ne bilim arma2, arma3, h1z1, ark vs. hiçbirini almadıysan, al bunu oyna. ama herhangi biri varsa üstüne bunu almana teşvik edecek bi artısı yok oyunun. polished, temiz bir BR değil. diğerleri gibi bu da yarım yamalak. bazı artıları var, bazı eksileri var. zombie survival türü gibi bu da yarım kalacak bi tür sanırım. Tek ümidim Escape From Tarkov şu anda. o daha emin ilerliyor. bunlar gibi EA vurkaçı peşinde değiller en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ya şu oyunu bi denemek istiyorum keşke key paylaşma olsaydı maymun iştahlıyım çok kesin alıp oynamıycam 10 saatten fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Steamde iki saate kadar refund yok mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 2 saatte kurtarmaz 1 hafta oynarım işte ondan almıyorum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 denemek istemiyorsun o zaman beleşe oynamak istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bingildak said: oynaması eğlenceli bence de özellikle duo ve squad YA O KADAR GEÇİR GEÇİR ONDAN SONRA EĞLENCELİ BENCE DÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 sorunu olması eğlenceli olmasına engel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 solo oynayacaksan ölümlerinin 80% inde falan nereden ateş edildiğini bile fark etmeden öleceğini bilmende yarar var ama asdhıuasd mesela en son oyunum bunker kapalı mekan, ateş eden adama dair en ufak bir ses duymadım https://www.youtube.com/watch?v=8hTAEM7BYnw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 %80 çok iyimser ya. Benimle aynı eve dalan elemanlar dışında beni öldürenleri göremedim daha. Daha az önce 3 yanım kapalıyken ve kafam herhangi bir yere uzanmamışken headshot yedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Bendeniz Noob yayını :) https://www.twitch.tv/devilmanta06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 aha öldüm 5 dk sürmedi ölmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 kapalı alanda gear üstünlüğü var olan adama cave in yapma abi her türlü avantajlı çünkü. agresif ol, ön görülemez ol. balkondan atla arkasına geçmeye çalış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 doğru diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 kapalida shotgun ..gordugun gibi sık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 oyunu alıcam da 7870 ile oynayamam diye almıyorum. refund yapsam 70tl yi napam steam walletta dsf. varmı 7870 ile oynayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 O bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar