Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=jMbeLYlcLYQ Az once oyle random denk geldi traileri youtubeda gezinirken. Kadro da iyiymis baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Kadro OP olmuş ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Bayık klişelerle dolu trailerı verip ters köşe mi yapacaklar amaç ne? Kevin reyize yazık olacak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 kadro OP dediğiniz kevin spacey+20 kilosu var diye mi la? yoksa kadroda OP'lik bişi göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 spacey ne yemiş öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 kadro baya sağlam, konu standart ama action olacaksa böyle olsun. izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ben kimseyi tanımıyorum kadrodan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 sunun ergenlisi degil mi lan bu? https://www.youtube.com/watch?v=KBiOF3y1W0Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 fast and furoius remake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 izlenir. yine paticik ay götüm team boklama ltd. şti. iş başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 reyou said: sunun ergenlisi degil mi lan bu? https://www.youtube.com/watch?v=KBiOF3y1W0Y off bu baya kötüymüş trailerı izlerken harcadığım zamana üzüldüm ryan gosling in kurtlar vadisi california Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 thumbnail a aldandım pis kandırıkçılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 on uzerinden dokuz. kadro cok iyi. aksyon cok iyi. jon hamm cok iyi. ben araba aksyonu sevmem hic baya onyargi ile gittim ama tempo hic dusmedi falan. muzikler muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 kevin spacey var ak tabi güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Oha Drive'a bok atılmış. (facepalm) sayfabaşını yakalamışım bir edit yapayım bari dedim, Kevin Spacey biraz daha kilo alırsa Russel Crowe'e dönüşecek sanki. O ilk göründüğü sahneyi al Beautiful Mind'a koy sırıtmaz. Ya da Cindirella Man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Eiza Gonzalez var. Sırf onun için seyredilir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 edgar wright abi iyidir bu ilk fırsatta gidecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Film çok iyi. Hani aksiyon bir yana, hikaye ve karakterler de iyi. Aksiyon filmi klasikleri arasına girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 klasik olacak kadar iyi degil ama baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 filmin gerçekten ilk yarı ve ikinci yarısı epey farkediyor. müzikler muhteşem geldiğimden beri soundtrack dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Film icin daha kotu bi ad secilemezdi herhalde. 3. sinif uyduruk komedi/animasyon film adi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Zamanının filmi Speed'e "Hız Tuzağı" diyen mantalite ile aynı şey "Tam Gaz". ^^ Eğlenceli film, ama klasik olamaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 İzledim. Aksiyon olarak güzel, 7.5/10 çalışır. Soundtrack harika, tiplemeler vs. harika güzeldi. Zaman geçirilir. Ayrıca LILY <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 film baya bok gibiydi. konu yok, bişi yok. aksiyon da yetersiz. hani konusuz aksiyon istersen başka bir ton şey var izlenecek. Başroldeki velet ve hareketlerine de uyuz oldum. cidden iğrenç bir film ya. 3/10. fazla vermiş de olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar