Aceace Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Eşim az önce uykusunda "O SİTEYE ÜYE OLMADIN DIMI?" diye bağırdı. Wtf? Hangi site? dedim. "Paticik. Pis dolandırıcılar" dedi.. Nooluyo lan? Bi başlık vardı da ben mi kaçırdım? Rüyada paticik görmek neye dalalet eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 kiskanmis seni bizden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Madem konu açıldı ben de yazayım Bir ay kadar önce gördüm.normalde sabahına hatırlamam. Ben köyde yaşayan zengin biriyim forumda baya goygoy yapmışız. Ben hepinizi davet ediyorum geliyorsunuz. Niyeyse baba hizmet eden baya kişi var ağa mıyım neyim ama cs atan agalardan. Yol yorgunu bir halil ibrahim sofrasına oturuyoruz. Sonra çiftliği geziyoruz 3-4 traktör var bir kaciniz traktör suruyonuz kimi at biniyor kimi tarlaları gezmeye gidiyor sonra hep beraber kocaman havuzda yüzuyoruz, aquila kaydirak bulmuş simitle kayıyor. Sonra lan partye geçiyoruz. Gülmekten dalaklar iflas. Bi de xunn ahmeti gördüm benim evdeyiz. anlamadığımız bi dilde borsa takip ediyoruz pcden, rakamlara bakıp seviniyoruz. Biri geliyor, çabuk kapat lan diyorum. Kapatmam diyor. Sabah uyandiktan 1 saat sonra tekrar uyursam uber saçma şeyler goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 ben de dün gece rüyamda i-makara gibi bi ürün geliştirmişim satmışım falan evdeki i-makara'sında ip bitiyo gidip alıyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 marksman ütopik patiyi görmüş. Hepimizin hayalindeki organik gay komünü<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 goldbarenla mı evlisin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 2-3 sene önce gördüğüm rüya bu sabah birebir gerçekleşti. şok oldum. dejavu dedim, sonradan aklıma geldi rüya olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Ben rüyamda üniversiteden mezun olamamışım ve bazı derslerde hata olmuş geçerken diye görüyorum. Tekrar ev tutuyorum, üniye gelip kitap falan bakıyorum ve uyanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 @marksman memleket sivas ise sana kotu haberlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 sabah aşortmanında yabış yabışlık da varsa üzgünüm dostum ahmet'in gazabına uğramışsın demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 askerlik bitmemiş meğerse benim. üniversite kabul etmiyor öğrenciis olduğumu, 1 yıl içni tekrar askere gönderiyortlar. çok acayipti lan abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 rüya tabircisi var mı cidden forumda ya? bir medyumumuz olsaydı fena olmazdı. açıklaması olamayan rüyalar görüyoruz bazen sorabilsek iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 yalan onlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Bunun astroloji halini bir de dinle buluşturup korkunç para kazanan bir kadın vardı geçenlerde sosyal medyada. "Fatiha suresi okuyarak çakraları açmak" falan gibi eğitim veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 27 dakika önce, Oce4n dedi ki: rüya tabircisi var mı cidden forumda ya? bir medyumumuz olsaydı fena olmazdı. açıklaması olamayan rüyalar görüyoruz bazen sorabilsek iyi olurdu. noyan vardı en son gelmiyor uzun zamandır. gerçi noldu ona en son kendini yaktı falan diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 7 dakika önce, Rewendor dedi ki: Bunun astroloji halini bir de dinle buluşturup korkunç para kazanan bir kadın vardı geçenlerde sosyal medyada. "Fatiha suresi okuyarak çakraları açmak" falan gibi eğitim veriyordu. tam öyle biri lazım aslında bana şu anda. rüyamda camiye gitmiştim ama imam rap söyleyerek namaz kıldırıyordu. acaba anlamı ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2022 woow woow sana puanim 9 kanka! dedi mi? fazla ahmet hakan okumussun, sistemin ariza vermis iste. gotumuzun acik kaldigina isaret eden sacma ruyalar mi yaziyorsak benimki de sacma biraz. ruyamda el presidente'yi goruyorum. (random bir karakter ama adam cumhurbaskani imis) esi ile eve geliyorlar. ama evde modern dusunen insanlar saklaniyorlarmis. 500-600 kisi. (nasil ev ise la) banyoda bir rolyef var. buyukce 8m'ye 5m boyutlarinda boyle kahramanlik hikayeleri falan anlatiliyor ustunde. binlerce kucuk figur var ustunde.. bronz falan bi sey. evdeki adamlara gidin bu rolyefin "icine" girin, saklanin diyorum. gidip orada saklaniyorlar. first lady banyoya gidiyor. cok sevdim bunu diyor. iste veremem diye ayak yapiyorum. hic hoslarina gitmiyor hayir denilmesi. gravur icindeki rebeller de beklemekten artik sabirsizlaniyorlar falan. bir sekilde el presidente'yi disari cikartip sonra ben size yollarim diye ikna ediyorum. sonra adamlar cikiyorlar iste gravurun icinde. beraber hangi ulkede isek o ulkeyi nasil degistirecegimize dair planlar yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2022 3 vakte kadar Far Cry 6 oynayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 On 10.03.2017 at 04:26, marksman dedi ki: Madem konu açıldı ben de yazayım Bir ay kadar önce gördüm.normalde sabahına hatırlamam. Ben köyde yaşayan zengin biriyim forumda baya goygoy yapmışız. Ben hepinizi davet ediyorum geliyorsunuz. Niyeyse baba hizmet eden baya kişi var ağa mıyım neyim ama cs atan agalardan. Yol yorgunu bir halil ibrahim sofrasına oturuyoruz. Sonra çiftliği geziyoruz 3-4 traktör var bir kaciniz traktör suruyonuz kimi at biniyor kimi tarlaları gezmeye gidiyor sonra hep beraber kocaman havuzda yüzuyoruz, aquila kaydirak bulmuş simitle kayıyor. Sonra lan partye geçiyoruz. Gülmekten dalaklar iflas. Bi de xunn ahmeti gördüm benim evdeyiz. anlamadığımız bi dilde borsa takip ediyoruz pcden, rakamlara bakıp seviniyoruz. Biri geliyor, çabuk kapat lan diyorum. Kapatmam diyor. Sabah uyandiktan 1 saat sonra tekrar uyursam uber saçma şeyler goruyorum. Bu sabah uyandıkdan sonra 1 saat sonra tekrar uyusam uber sacma seyler goruyorum kismi bende de oluyor. Kesin bi bilimsel aciklamasi vardır ama ne acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 adam alıntı yapmasa yorumları görmeyecektim. Spoiler vay şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar