goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Bugün hayatımda ilk kez maç topiği açayım dedim. Boş oturuyorum biraz amatörüm yardımcı olursunuz artık. Olimpik bir süredir darda ama avrupanın tadı başka oluyor, BJK desen tutarsız takım psikolojisi dağıldı mı toparlayamayabiliyor. O yüzden maç her yöne gidebilir. Tek tahminim 3.5 alt biteceği.
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Llama biraz erken davrandi ama seninde anketin var simdi kararsiz kaldim :d
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 genç girişimcilere her zaman destek olmak gerek. ben bu konudayım thx
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 elenirsek forum tarihine altın ayının laneti olarak geçer.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 bölüme sokmayız daha sdafads onun dışında bento'nun kovulması ranieri'yi kovan leicester gibi bir şeye yol açar mı halen bilmiyoruz. belki son dönemlerde oyuncuların ekstra vasatlığının sebebi hocayı göndermek olabilir. her şekilde deplasman golü, golleri lazım. yenilsek bile farı korursak içeride alırız. belki daha kötü olur bento'nun kovulması gerçi bilemeyiz sdfads
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 kazanırsak bundan sonra ikisi birden açsın :p
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 beraberlik yeter ya. olimpik çok kapalı oynuyor. kısır olur gibi. kaza golü yemezsek de hiç atarız gibi gelmiyor. 1-1 falan biter.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Bu ne lan paticik topic lobisi misiniz siz.. Paralel topicci hainler sizi sddfss
ginaly Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ben altınayıcı olduğum için bu topiği savunuyorum.
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 abi olimpiyakos osmanliya bile sacma sapan bireysel hatalar yuzunden gol atabilmis bir takim nereye tokatliyor anca dizini tokatlar taraftari
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 sonraki olası rakipler kim?
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 olimpiki geçersek roma bizi fena osurtur .
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 abi kim geliyosa gelsin allaaşkına bırakın düşünmeyin. artık lobi işi mi yoksa embesil hakem işi mi oluyor ne oluyorsa o belirliyor sonucu zaten.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 adamlar 4 yediler 6 atarız dediler attılar biz hala o osutturur bu sıçtırtır.
totemic Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 UEFA bize göz kırpıyor bu sene gençler rahat olun. asdf
Vasfi Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 içimde salak saçma goller yicez gibi bi his var..
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ya şu yorumcu ve spikerlere falan çok uyuz oldum. paso karaiskakis stadını övüp duruyorlar. yok cehennem falan diyorlar. bende zannediyorum bu stad dortmund un stadı gibi falan yada ne bileyim Vadafone arena ,TT arena ayarında falandır diye düşünüyorum. Sonra meraktan skycraperscity den baktım stad 32bin kapasiteli . son yıllarda dogru dürüst dolduguda yok. hani bizim takımlar EU maçlarında falan doldurdurular ya onun yanından bile geçemiyor. Tek olayı ev sahibi takımın burada zor maç kaybetmesi ve tribünlerin 32bin kapasitede tek kat olması .
Öne çıkan mesajlar