Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi : Olympiakos - Beşiktaş | 9 Mart Perşembe - 23:05 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün hayatımda ilk kez maç topiği açayım dedim. Boş oturuyorum biraz amatörüm yardımcı olursunuz artık. Olimpik bir süredir darda ama avrupanın tadı başka oluyor, BJK desen tutarsız takım psikolojisi dağıldı mı toparlayamayabiliyor. O yüzden maç her yöne gidebilir. Tek tahminim 3.5 alt biteceği.
Mesaj tarihi:
bölüme sokmayız daha sdafads

onun dışında bento'nun kovulması ranieri'yi kovan leicester gibi bir şeye yol açar mı halen bilmiyoruz. belki son dönemlerde oyuncuların ekstra vasatlığının sebebi hocayı göndermek olabilir.

her şekilde deplasman golü, golleri lazım. yenilsek bile farı korursak içeride alırız.

belki daha kötü olur bento'nun kovulması gerçi bilemeyiz sdfads
Mesaj tarihi:
abi kim geliyosa gelsin allaaşkına bırakın düşünmeyin.
artık lobi işi mi yoksa embesil hakem işi mi oluyor ne oluyorsa o belirliyor sonucu zaten.
Mesaj tarihi:
ya şu yorumcu ve spikerlere falan çok uyuz oldum. paso karaiskakis stadını övüp duruyorlar. yok cehennem falan diyorlar. bende zannediyorum bu stad dortmund un stadı gibi falan yada ne bileyim Vadafone arena ,TT arena ayarında falandır diye düşünüyorum. Sonra meraktan skycraperscity den baktım stad 32bin kapasiteli . son yıllarda dogru dürüst dolduguda yok. hani bizim takımlar EU maçlarında falan doldurdurular ya onun yanından bile geçemiyor. Tek olayı ev sahibi takımın burada zor maç kaybetmesi ve tribünlerin 32bin kapasitede tek kat olması .
  • Yeni Oluştur...