Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 diyerek, bahaneyle iğrenç bi caps de ben attım sdfhjgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 cizız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 http://i.imgur.com/YDwGT6B.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 aohsdkhasjkdhakjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 paint level : teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Tekrar söylüyorum bu capslerin teyzelerle alakası yok. Teyzeler kısır yapar üstüne de çay içer. face'de fotoğraflara bakar ama mesaj atmazlar, nasıl atacaklarını bilmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Esh said: Cokomantis said: kim 500 milyar ister tarzı bi yarışma izlerken annem "bu ilk sorularda elenenlerin falan caps'i oluyormuş" dedi. kæps diye söylemesine ayrı, yanına goofy falan konmuş caps'leri görüp gülmemesine ayrı sevindim (tu) Kac o evden hemen, o senin annen degil. Sabah sabah o ne ::o Hangi film bu plsssssssplsplsplsplsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ya biri şu arkadaşı bu konudan banleyebilir mi, konsepti anlayamadı... NÜT-FEN @yildirimokur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 oha abi 99'lu falan mısın fenn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 http://i.imgur.com/na4tRY4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 fenn said: Esh said: Cokomantis said: kim 500 milyar ister tarzı bi yarışma izlerken annem "bu ilk sorularda elenenlerin falan caps'i oluyormuş" dedi. kæps diye söylemesine ayrı, yanına goofy falan konmuş caps'leri görüp gülmemesine ayrı sevindim (tu) Kac o evden hemen, o senin annen degil. Sabah sabah o ne ::o Hangi film bu plsssssssplsplsplsplsss YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Laurelin said: http://i.imgur.com/na4tRY4.jpg :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Bugün işler kesat ya da uyanmadılar henüz şimdilik bu gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 (:D(:D(:D(:D(:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Ayrıca mindfuck olduğum bir hususu dile getireyim. Facebookta bir zat-ı muhterem önceki facebook profil fotosunu telefonla çekip tekrar çektiği fotoyu profil fotosu yapmış :/ Yani böyle monitör görünüyor facebook açık profil fotosunu çekmiş Harika bir listem var KLSADJF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 yumy said: ya biri şu arkadaşı bu konudan banleyebilir mi, konsepti anlayamadı... NÜT-FEN @yildirimokur Anlamasam bu mesajı atar mıydım : İstenmediğim yerde durmam. (konsept doğru ama konu ismi yanlış ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Kimse teyzeler yapıyor demedi zaten nereden buluyorlarsa hep aynı konseptle efsane postlar/capsler atıyorlar paylaşıyorlar. Ayrıca sen öyle san atamazlarmış 2 yıla facebook kırarlar yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ad3m said: Ayrıca mindfuck olduğum bir hususu dile getireyim. Facebookta bir zat-ı muhterem önceki facebook profil fotosunu telefonla çekip tekrar çektiği fotoyu profil fotosu yapmış :/ Yani böyle monitör görünüyor facebook açık profil fotosunu çekmiş Harika bir listem var KLSADJF buna benzer bugüne kadar gördüğüm rekor orta yaş üstü teyze capsi var benim de. wordpadde manidar sözü yazmış. sonra monitörün fotoğrafını çekip facebooka upload etmiş. biraz da üzüldüm ama görünce yine çabası takdir edilesi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 yildirimokur heyecanla orta yas ustu teyze fotosu gormeye gelmisti de hayalkirikligi yasadi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Size çok şey demek istiyorum ama diyemiyorum, daha yeni açıldı banım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 cok kibarsiniz yildirimokur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 haghasdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 İlki hit ikinci crit hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Black-ice said: ad3m said: Ayrıca mindfuck olduğum bir hususu dile getireyim. Facebookta bir zat-ı muhterem önceki facebook profil fotosunu telefonla çekip tekrar çektiği fotoyu profil fotosu yapmış :/ Yani böyle monitör görünüyor facebook açık profil fotosunu çekmiş Harika bir listem var KLSADJF buna benzer bugüne kadar gördüğüm rekor orta yaş üstü teyze capsi var benim de. wordpadde manidar sözü yazmış. sonra monitörün fotoğrafını çekip facebooka upload etmiş. biraz da üzüldüm ama görünce yine çabası takdir edilesi lan. ahahaa baya iyiymiş bu ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 senin ki anlaşılar bir durum black-ice adam ss almayı bilmiyor normal. Benim dediğim zaten halihazırdaki profil fotonu neden tekrar telefonla çekip yeni bir pozmuş gibi değiştirirsin eskisiyle anlaşılır bişi değil sdfsldkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar