Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 böyle birşey varmış yeni öğrendim kullanan oldu mu? nedir derseniz kısaca steamdeki oyunlarınızın hepsinden kurmadan bile oynamışsınız gibi kartlarınızı düşürüyor. valla açıkçası geçen oturup bütün kartları sattım iyi para geldi. çok cazip geldi ama login fln yaptırması olsun, vac mevzusu olsun biraz tırstım. araştırdım interneti, genelde güvenli diyor çoğu kişi ama bilemedim. buraya sorayım dedim oldu mu hiç kullanan ya da araştıran? ek olarak: steamde telefon koruması varken şifren ele geçirilse birşey olma ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?35,6929394,page=42 burda konuşulmuştu ben güvenmedim kullanmadım güvenen şimdi para içinde yüzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Steam'e steamapi üzerinden login ediyor. Senin erişim bilgilerini almıyor. Denildiği gibi riskli ama ben ara ara kullandım bir sıkıntı da yaşamadım. Tek tek ugrasmaktansa indirim donemlerinde ( summer sale vs ) bununla bütün kartları indirip satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 valla bandan çok hackden korkuyordum aslında. basayım olmadı ben de herkes basmış asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 abi bulaşmayın, temkinlik olmak lazım, steam hesabı bu :D evlat gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ben kullandim, herkes kullaniyor. sikinti gorulmedi. ama uzun zamandir kullanmadim, kart falan olmadigindan hesapta ihtiyac duymadigimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 bende kullandım sorun yok doya doya kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ben de kullandım 1 sene önce falan 200 lira mı ne toplamıştım. sıkıntı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 aynen 70 tl felan almıştıum bende kart satışlarından tek mutsuz kaldığım nokta bütün oyundlarda played time logladı bu sebeple hangi oynu cidden oynadım çözemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ya ben bunu 2-3 ay önce denemiştim yeni pc'de, steam açık olduğu halde "steam aç pls" deyip duruyordu. başlığı görünce "he lan bu vardı" deyip tekrar indirdim, çalıştı neyse ki. yukarda link'i verilen pati topiğinde de "steam'ine ev parası basmış insanlar kullanıyor, 50 oyunluk hesabınızla tatava yapmayın sdf" denmişti. bas gönder. ha ama vac kullanan oyunlara girerken kapatmak lazım diye hatırlıyorum. csgo'dur tf2'dir falan. hatta ben garanti olsun, gaben "aynı anda 2 oyun mu oynuyor lan bu lavuk" diye kıllanmasın diye herhangi bir oyun oynayacağım zaman kapatıyorum direk. bu arada bonepart'ın sorunundan ben de muzdaribim. bi de bunun yanına steam inventory helper ekleyin chrome kullanıyorsanız. balya balya satarsınız kartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 baya bi once gordumdude hic denemedimdi ben bunu, simdi kurdum asd 509 kart var diyor. surda steam bilgilerini girmeden nasil gireceginizi anlatiyor: https://github.com/jshackles/idle_master_py/blob/master/Documentation/Setup%20Instructions%20-%20Start%20Here.pdf VAC seyi olan oyun acmayin diyorlar bu acikken. bide kullandigim font seyinden dolayi bu current game'in yanindaki 2 kutucukta ve xxx hours on record'un altindaki kutucukta ne var tam goremiyorum lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 current game'in yanındaki kutucuklar pause ve next tuşları abi bişey değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 kartları da şunla satın oto https://chrome.google.com/webstore/detail/steam-inventory-helper/cmeakgjggjdlcpncigglobpjbkabhmjl?hl=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 BonePART said: aynen 70 tl felan almıştıum bende kart satışlarından tek mutsuz kaldığım nokta bütün oyundlarda played time logladı bu sebeple hangi oynu cidden oynadım çözemiyorum öyle ama ben yaptığımda her birinde 6-7 saat filan loglamıştı doğru hatırlıyorsam bu aralar bi daha indireyim, kart mart birikmiştir belki meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 kartları satarken kaç tlden koyuyorsunuz minimumdan mı direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Ben de dalayim su kart isine madem. Witcher'in exp.lerini almadiydim hala, belese gelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 ben şu kartları cevhere dönüştürme olayını da hiç anlamadım. direk satıyorum ama doğru mu yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Yav bu kartları tek tek steam guarddan onaylamak işkence , onunda apisi app'i falan yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 tek tek onaylamak zorunda degilsin. onaylarken sagdaki bos beyaz kutuya tiklarsan, tikliyor. tek tek hepsini tikle, confirm de. voila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Bis beyaz kutu ne ios ve windows phonedaki appde oyle bir sey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 android master racede var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Silphatos said: windows phone :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 android tablet vardı ona kurayım bari. 5000 tane kart var inventoryde bu inventory helper ile rahat koyuyorum da app'den confirm etmesi zor geliyodu iostekini de uzun zamandır kullanmıyodum gerçi kişisel tel. wp onunla gidiyodum, iş ayfonuna bi kurup önce öyle deneyeyim edit bi dk ya wpde de varmış şu an, yeni mi update oldu anlamadım asdfg neyse bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Bu dayı desktop appsini yapmış , desktop app üzerinden trade confirmation yapılıyor: https://github.com/Jessecar96/SteamDesktopAuthenticator Baya da bir kullanan var , yalnız mevcut steam guardı kaldırıp tekrar aktive etmek gerekiyor , onu yapınca da 15 gün pazarda birşey satamıyorsunuz :S , tek sıkıntısı o .Net ile yazmış bu arada , merak eden github'dan source kodu inceleyip bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 idle ederken tek tek mi daha iyi yoksa simultaneously olan mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar