mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 evet bi tek senin gibiler mücadele ediyor auteur filmleri için. çünkü marvel izleyen ve seven asla ama asla başka tarz film sevemez ve izleyemez. o kuralı unutmuşum doğru. emekli albay mısın rave? bide bu siz biz diye bahsettiklerini diğer başlıkta da anlayamamıştım. biz dediğin sanırım dünyanın en entellektüel insanlarının toplandığı bir grup ve siz diye bahsetiğinde zevksiz ve banal halk tayfası. ben böyle anladım. yetişemiyoruz seviyene rave reis nolur bizi aydınlat :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 entelektüel-halk gibi bir ayrım yapmıyorum ben burda. bilinçli tüketici ile tüketmiş olmak için tüketen tayfa yaptığım aradaki ayrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 senko said: Ben manteliteyi degistirdim artik ya Film = entertainment benim icin, 1 saat oyun oynamak gibi bisi marvel filmleri Konusmali bolumleri geciom zaten marvel dc filmlerinde, transformersta da oyle yapiom. Eskiden sizin gibi dusunuyordum da, baktim milletin bayacagi tepki gosterecegi yok, zevk almaya bakiyorum oha thor ne koydu yesilli yaratiga diye abi ben onu youtubeda izliyorum ya. yazıyosun marvel son sıçımsonix fight scenes diye çatır çatır çıkıyor. 10 dakikada alıcağımı alıyorum filmden. ona harcamadığım zamanım ile beni düşündürtecek, sorgulatıcak, ayrı perspektif sunacak, konseptlerine, yaratıcılığına hayran bırakıcak, hiç olmaz ise '' iyi düşünmüşler'' dedirtecek filmleri ve yönetmenleri tüketiyorum. ufkum açılıyor, arkadaşlarımla üstünde saatlerce tartışacak, değerlendirecek bir fikir oluyor ''VISION ÇEKİCİ NASI THORA VERDİ AHAISUHAI'' da bitecek bir iletişimin aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 iyi de sanane birader sen kimsin? nefret ediyorum böyle çok bişi biliyormuş gibi gelipte boş boş konuşanlardan cidden. marvel filmi izlemeyi seven insanlar bilinçli tüketici olamaz, akıllı telefon kullananlar şeytandır falan. garip adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 1-2 hafta önce önüne gelene it köpek yapıştırıp, sonra tez yazıyom ben yea diyen adamla niye etkileşime giriyorsun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 bana birşey değil. belki iğneliyici geliyodur üslubum ama demek istediğim şey ''abi bence daha iyisi var, gel onu yapalım/alalım'' dan ötesi değil. çünkü yaşadığımız dünyada ne yazık ki çoğunluk ne ister ise o oluyor ve senin tüketim anlayışın benim tüketimimi etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Grego said: 1-2 hafta önce önüne gelene it köpek yapıştırıp, sonra tez yazıyom ben yea diyen adamla niye etkileşime giriyorsun ki. ay kıyamams. buz koy abi yanık yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 adam her boku en iyi bildiğini sanıp, kendisi ile aynı şeyden zevk almayanları low life formu olarak görüyor çok tatlı sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 inanılmaz cidden ya bak bu daha iyi diyomuş bide sadsafdsadf aynen senin o muhteşem zevkine yaşamalıydı aslında herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 rave combo acmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 ya ne olacak açacağı kombodan. o lafları atlattık şampanya patlattık tier. insan kaptıramıyor bile. 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 mokoko said: inanılmaz cidden ya bak bu daha iyi diyomuş bide sadsafdsadf aynen senin o muhteşem zevkine yaşamalıydı aslında herkes bak orda çok ince bir ayrım var. daha iyi yazmıyor orda, *bence daha iyi yazıyor. katılırsın, katılmazsın o senin bileceğin iş. ben kendi perspektifimi sunuyorum sana. o perspektiften bakıp bakmamak sana kalmış. ama ''sana ne?'' veya ''herşeyi biliyorsun!!11'' demek yerine bana *sence'sini sunarsan daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 ya aslında tam ciddiye alıcam xbox övdüğü aklıma geliyor bir gülme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 sen perspektif sunmuyorsun ki, ortaya fikir sıçıyorsun insanlara hakaret ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 _Rave said: ona harcamadığım zamanım ile beni düşündürtecek, sorgulatıcak, ayrı perspektif sunacak, konseptlerine, yaratıcılığına hayran bırakıcak, hiç olmaz ise '' iyi düşünmüşler'' dedirtecek filmleri ve yönetmenleri tüketiyorum. Merak ettim de, mesele 2018'de yaklaşık kaç filmi bilet parası verip izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 abi bi dakka bi dakka sen o XBOX EN BÜYÜK EN ŞAMPİYON diyen misin? of ulan kime laf anlatmaya çalışıyorum ben iki saattir. pardon ya bilemedim kusuruma bakma. sen istediğin şekilde devam et auteur filmlerine ve xbox fanboyluğuna asdfadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 eldar said: _Rave said: ona harcamadığım zamanım ile beni düşündürtecek, sorgulatıcak, ayrı perspektif sunacak, konseptlerine, yaratıcılığına hayran bırakıcak, hiç olmaz ise '' iyi düşünmüşler'' dedirtecek filmleri ve yönetmenleri tüketiyorum. Merak ettim de, mesele 2018'de yaklaşık kaç filmi bilet parası verip izledin? evde imax ve snoopy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 2018de tamamıyla yurt dışındaydım ve italyada bütün filmlere dublaj yapıyorlar.dublajlı filmde sevmiyorum zaten bide üstüne kötü. onun için 2 filmden fazlası değildir. genelde daha önce izlemediğim arada kaçmış filmleri izliyorum. ama netflixi sayıyorsan annihilation izlediğim filmlerden biri. ve gayet başarılıydı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 ahsjdjsn nabıyonuz olm ya, atmayın ekmek şuna havada kapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 XBOX EN GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 applev0dka said: ya aslında tam ciddiye alıcam xbox övdüğü aklıma geliyor bir gülme geliyor. ben seni ve mokokoyu bu forumun futbol izleyen low life tayfası olarak değerlendirilmenize rağmen ciddiye alıyorum abi. zor değil, uğraş sende alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 adam okadar yok auteur filmler yok sanatsal yapımlar yok kapital düzene yenilmiş sinema o bu diyo ama işin sonunda internetten indirdiği filmleri izlediği ortaya çıkıyor. lkasjdklsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 asdfjs gene doluştular ya kıyamam. bir de ad hominem yapmadan ve sürü halinde saldırmadan tartışmayı öğrenebilseniz keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 mokoko said: adam okadar yok auteur filmler yok sanatsal yapımlar yok kapital düzene yenilmiş sinema o bu diyo ama işin sonunda internetten indirdiği filmleri izlediği ortaya çıkıyor. lkasjdklsafd 2018de auteur film mi çıktı da ben görmedim? zaten dediğim şey o zaten. çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 işte sen zamanında internetten indirmeyip kaçak sinema endüstrisinin adamı olmasaydın belki de çıkardı :( hep senin suçun bu sanatsal ağırlığı olmayan filmlerin etrafımızı sarması. sen ve senin gibi korsancı, ahlaksız, hırsızların suçu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar