Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Lazım olan baksın... https://www.raymond.cc/blog/10-ad-blocking-extensions-tested-for-best-performance/view-all/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 GERGE ublock origin tavsiye etmişti fi tarihinde, o zamandan beri onu kullanıyorum ben. şöyle bi göz attım en iyisi de zaten o gibi duruyor. GERGE yine yanıltmadı, teşekkürler GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Router'a bunu kurdum ben: https://pi-hole.net/?v=ebe021079e5a Bilgisayara hic yuk bindirmiyor, mobil cihazlara da ayni. Mutluyum. Telefonun blockeri disari cikinca aciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 GERGE kur artık şu Pi sitesini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Hosting icin bir ortam ariyorum. Github Pages yapacagim ama sanirim. Turkce mi, Ingilizce mi ona da karar veremedim. Ama domain filan aldim yani, yarin da tum gun bosum, ugrasirim. Bir de benim Pi'de Debian Testing var, direk ondan mi yurusem, yoksa stable tekrar mi kursam onu da bilmiyorum. Kararsiz kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Türkçeyi boşver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Gerge tavsiye ettiğinde kaçırmışım, µBlock Origin iyi oldu oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 macOS'da Adguard kullanin bu arada, orada en iyi o. Safari'nin kendi engelleme sistemi uzerinden calistigi icin cok performansli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 ublock origin iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 GERGE said: macOS'da Adguard kullanin bu arada, orada en iyi o. Safari'nin kendi engelleme sistemi uzerinden calistigi icin cok performansli. gergeeee 2 elim yakanda gergeeeee, 1-2 yıldır sen tavsiye ettiğinden beri ublock origin kullanıyordum, resmen reklam görmedim bu süre içerisinde, harika. ama son 2-3 haftadır youtube ve twitch'te fullscreen'de manyak lag yaşıyordum chrome'da, sonunda tak etti 1001 tane şeyi kaldırdım ettim denedim, ublock origin yapıyormuş hacı. var mı başka düzgün adblock tavsiyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Adguard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 ublock cok kötü oldu veya reklam engelleyiciler eskisi kadar etkin degil aynı düşünen var mı ? Yeni sayfa acılmasını bir türlü engelletemiyorum. Stream film izliyorsun ,pause yapıcam , çat yeni sayfa acılıyor. Bir de stream'i de bozuyor bazen nasıl beceriyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 bazı sitelerde afallıyor ublock, ama genel olarak iyi. Birde şu anti adblock killerın günceli vs var mı. O da afallıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Ublock origin kullanacaksanız yanına şunu da kurun. https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin-extra/pgdnlhfefecpicbbihgmbmffkjpaplco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Masticore said: ublock cok kötü oldu veya reklam engelleyiciler eskisi kadar etkin degil aynı düşünen var mı ? Yeni sayfa acılmasını bir türlü engelletemiyorum. Stream film izliyorsun ,pause yapıcam , çat yeni sayfa acılıyor. Bir de stream'i de bozuyor bazen nasıl beceriyorsa. bu tarz sitelere girdiğinde bi yere tıklamadan ayarlardan manuel engelliceksin. zira adamlar yolunu bulmuş reklamı sgsgdsgdsgg domani üstünden veriyor, onu engelliyorsun bu sefer dgsgdgsgs domaini geliyor. 1 2 kere engelleyip refleshleyince pop up sorunu çözuluyor bi süreliğine o site için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Ryzer said: Ublock origin kullanacaksanız yanına şunu da kurun. https://chrome.google.com/webstore/detail/ublock-origin-extra/pgdnlhfefecpicbbihgmbmffkjpaplco ne yaptığına bakmadım ama kurdum fazla mal göz çıkarmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Manuel secmek cok zor , tum sayfayi kapliyor reklam geldigini goremiyosum ve adamlar random zamanlama koymus , sayfa acilir acilmaz reklam gelmiyor ne zaman geliyor kestiremiyorsun. Consol'dan fln varsa caresi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 manuelden kastım, ublock origin iconuna tıklıyorsun menude orada baglantı yapılan domain listesini gösteriyor ordan gereksiz domainleri çiziyorsun https://img.raymond.cc/blog/wp-content/uploads/2015/08/ublock_origin.png şu menüyü kastetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Oha ublock cok iyiymis ya, resmen chrome kendine geldi, fark etti baya. Adblock kullaniyodum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Ublock'a geçtim bir tane popup yersem yakarım GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 firefox+ublock origin desktopta mobilde reklam sevmeyenin dostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 xunn said: Ublock'a geçtim bir tane popup yersem yakarım GERGE. gerge adguardcı diil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 gerge ublock'u pati'ye ilk tanıtan adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 uBlock yanına Ghostery kullanıyorum rahatım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 uBlock + ublock Origin Extra işe yaradı gerçekten sagolasın Ryzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar