Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 biraz çakmakla ısıt aradan, sonra ayağınla yakın bi yere tekme atı açılır (salladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Jeeztro said: herşey havada şuan bilmyiorum. iş yerindeyim şu an, akşam haber veririm. eşya sigortası yok mu? Çilingir hizmeti ücretsiz sigorta kapsamında. Bide bence o evden taşının siz ya artık sdfea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 tabi ki sigorta yok. kendim sigortacıyım ama fasda taşınacaz inşallah 2 yıl kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Çocuk 2 yaşına gelcek o zaman, okula bi başlasın okula yakın bi ev bakalım muhabbeti sdfsd.. Bu arada eşya sigortası olmadan nası rahat ediyosunuz ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Esh said: sarının kilosu kaç para abi haberin var mı? şuan 7.10 $'a satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 testere 10tl miş, espresso demlenmeden kesersin büyük bir ihtimal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 alcam bakalım şimdi eve geçerken, akşam akşam iş çıktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 apartman seni biliyor değil mi hacı, polis gelmsin bir de asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 cilingirlerin en sevdigi musteri tipi sakin karistirma silkerler ayak ustu noldugunu anlamassin sen testereyle aban olmazsa komsudan falan elektrikli testere istersin onla kesin keser girersin hadi bakam beline kuvvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 omuz atmayın kapıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Abi çilingirin senden alacağı 50-100 tl arası, değer mi bu aksyona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 abi senin saatlerce urasip yapamadigini cilingir gelip 2 dakkada yapip bide kazik fiyat cekiyo ya bende ona ayar oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ahahaha ne demek ya bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ne zaman cilingir cagarsam 100tl den assa actiramadim kapiyi namussuzlar dusene 1 tekmede onlar atiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Valvyn said: abi senin saatlerce urasip yapamadigini cilingir gelip 2 dakkada yapip bide kazik fiyat cekiyo ya bende ona ayar oluyorum Yaptırmadan önce anlaş o zaman, fiyatı beğenmezsen yaptırma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 450ml kola şişesiyle 20 saniyede açılıyor çelik kapılar ama kilitlendiyse termit go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Omuzla açılır bu, gerekirse 1 kişi daha bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 burdan teklif at bakam donen olur belki; https://armut.com/cilingir-ve-anahtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 armuttan adam gelene kadar bu aksam romantik bir birliktelik yasarlar-disarida tabi ki.. Jeeztro gecmis olsun abi umarim cok pratik bir cozumunu bulacaksinizdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 açıldı kapı önce dayandım kapıya, üstümde motosiklet montu falan da var hani omuzluk falan hepsi yerinde. 20-30 kere denedim açılmadı. gittim demir testeresi aldım, fakat mesafe çok dar olduğu için testerenin tutacak kısmı içeri girmedi, kesemedim. youtubedaki taktiği deneyeyim dedim, beceremedim. çilingiri çağırdım 15 saniyede açtı. 50tl çilingire verdim, 10 tl de demir testeresine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 ahahhaha ulen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 HAHAHAH ABİ niye atraksiyona giriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 neyse artik demir testeresi ile ozgun calismalarini bekliyoruz..bosa gitmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Jeeztro said: açıldı kapı önce dayandım kapıya, üstümde motosiklet montu falan da var hani omuzluk falan hepsi yerinde. 20-30 kere denedim açılmadı. gittim demir testeresi aldım, fakat mesafe çok dar olduğu için testerenin tutacak kısmı içeri girmedi, kesemedim. youtubedaki taktiği deneyeyim dedim, beceremedim. çilingiri çağırdım 15 saniyede açtı. 50tl çilingire verdim, 10 tl de demir testeresine. çilingiri videoya çekseydin nasıl açtığını bari. veya en azından anlatsaydın ahah. naaptı da açtı bu arada demiştim çok kötü mal veya çürümüş veya iyi vidalanmamış falan değilse omuzla falan açılası şeyler değil bu emniyet kelepçeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar