Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapıyı Kapatırken Kitledim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

herşey havada şuan bilmyiorum. iş yerindeyim şu an, akşam haber veririm.

eşya sigortası yok mu? Çilingir hizmeti ücretsiz sigorta kapsamında. Bide bence o evden taşının siz ya artık sdfea..
Mesaj tarihi:
cilingirlerin en sevdigi musteri tipi sakin karistirma silkerler ayak ustu noldugunu anlamassin sen testereyle aban olmazsa komsudan falan elektrikli testere istersin onla kesin keser girersin hadi bakam beline kuvvet
Mesaj tarihi:
Valvyn said:

abi senin saatlerce urasip yapamadigini cilingir gelip 2 dakkada yapip bide kazik fiyat cekiyo ya bende ona ayar oluyorum

Yaptırmadan önce anlaş o zaman, fiyatı beğenmezsen yaptırma?
Mesaj tarihi:
açıldı kapı

önce dayandım kapıya, üstümde motosiklet montu falan da var hani omuzluk falan hepsi yerinde. 20-30 kere denedim açılmadı.

gittim demir testeresi aldım, fakat mesafe çok dar olduğu için testerenin tutacak kısmı içeri girmedi, kesemedim.

youtubedaki taktiği deneyeyim dedim, beceremedim.

çilingiri çağırdım 15 saniyede açtı.

50tl çilingire verdim, 10 tl de demir testeresine.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

açıldı kapı

önce dayandım kapıya, üstümde motosiklet montu falan da var hani omuzluk falan hepsi yerinde. 20-30 kere denedim açılmadı.

gittim demir testeresi aldım, fakat mesafe çok dar olduğu için testerenin tutacak kısmı içeri girmedi, kesemedim.

youtubedaki taktiği deneyeyim dedim, beceremedim.

çilingiri çağırdım 15 saniyede açtı.

50tl çilingire verdim, 10 tl de demir testeresine.

çilingiri videoya çekseydin nasıl açtığını bari. veya en azından anlatsaydın ahah. naaptı da açtı

bu arada demiştim çok kötü mal veya çürümüş veya iyi vidalanmamış falan değilse omuzla falan açılası şeyler değil bu emniyet kelepçeleri.
  • Yeni Oluştur...