Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Saldırısı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kedi kafaya koyduysa hortumla su tutsan da bırakmaz/ayrılmaz.

bizim kedi bir kere yazlıkta başka bir kediyle kavgaya girmişti, dakikalarca bahçedeki hortumla üstlerine su fışkırttık, bana mısın demediler.

matrix revolutions'daki neo vs. agent gibi kapıştılar lan hayvanlar, unutamam hiç.
Mesaj tarihi:
abi zaten o sırada 4 saniyen falan var. o arada müdahele edemezsen ggnormk zaten. hani fısfıslı suyu aldım geldim sıktım yok. ha bi de kedi frenzy açmışken arkanızı dönmeyin sakın hayvana.
Mesaj tarihi:
Kokuyla alakalı büyük ihtimal. Bir köpekle temas edip eve gidince tekir baya yarım saat sürtünüyor bana, kendi kokusunu geçiriyor.

Acaba daha zor sakinleşen de fiziksel bir rahatsızlık olabilir mi? Yani umarım değildir ama hasta falansa koku da eklenince rage e girmiştir.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

bizim kedi bir kere yazlıkta başka bir kediyle kavgaya girmişti, dakikalarca bahçedeki hortumla üstlerine su fışkırttık, bana mısın demediler.

matrix revolutions'daki neo vs. agent gibi kapıştılar lan hayvanlar, unutamam hiç.

olm baktın ayrılmıyorlar suyu kessene neden ıslatmaya devam ediyosun hayvanları dsfdsf.
Mesaj tarihi:
Böyle avuç içlerini burkup yüksek sesli alkış çıkardığın zaman da çok rahatsız oluyor bizimkiler, kaçıyorlar anında. Üstlerine üstlerine yapınca güzel bi savunma olabilir asdf
Mesaj tarihi:
Laraken said:

-Deno- said:

olm baktın ayrılmıyorlar suyu kessene neden ıslatmaya devam ediyosun hayvanları dsfdsf.

abi çok karizmatik bir andı çünkü, havada dönüp pati atıyorlar birbirlerine suyun altından falan.

bir de o an kafada "su kesin ayıracak bir yerden sonra" düşüncesi vardı.
Mesaj tarihi:
abi fırlattıktan sonra geri geliyorsa zaten sıçtım psikolojisine giriyor insan. o güne kadar kedi yeaa nolacak derken birden "beni skebilir" moduna giriyorsun, survival ondan sonrası zaten.
Mesaj tarihi:
ver abi birine hayvanları.

zaten eşin de sevmiyo. coluk cocuk yapmak da bahanesi olur.

en kötü ihtimal sokağa salarsın "biz sokakta besliyoruz ehe ehe" ayağına.
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun abi.

içgüdüleri tetiklenmiş ve önce evi, sonra da dünyayı ele geçirmek istemişler ve darbe girişiminde bulunmuşlar sanırım. köpek kokusu falan işin bahanesi hep, inanma sakın.
Mesaj tarihi:
Esh said:

KEDİDEN MİKROP KAPABİLİYOMUŞUZ diye 3 kedisini yollayanı gördü bu gözler.

kara kedilerden cadilar cikiyormus diye kedileri oldurup de vebadan kirilan ulkeler de gorduler ona bakarsan..
Mesaj tarihi:
Teoride güzel de, uygulamada saçma geldi. En ufak bir temizlik esnasında hart hurt ısırarak giriyorlar tırnaklara, bunları sökmemeleri içten değil.
  • Yeni Oluştur...