-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 kedi kafaya koyduysa hortumla su tutsan da bırakmaz/ayrılmaz. bizim kedi bir kere yazlıkta başka bir kediyle kavgaya girmişti, dakikalarca bahçedeki hortumla üstlerine su fışkırttık, bana mısın demediler. matrix revolutions'daki neo vs. agent gibi kapıştılar lan hayvanlar, unutamam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 abi zaten o sırada 4 saniyen falan var. o arada müdahele edemezsen ggnormk zaten. hani fısfıslı suyu aldım geldim sıktım yok. ha bi de kedi frenzy açmışken arkanızı dönmeyin sakın hayvana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Kokuyla alakalı büyük ihtimal. Bir köpekle temas edip eve gidince tekir baya yarım saat sürtünüyor bana, kendi kokusunu geçiriyor. Acaba daha zor sakinleşen de fiziksel bir rahatsızlık olabilir mi? Yani umarım değildir ama hasta falansa koku da eklenince rage e girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Olm bıngıl shield wall cekmeye calışırken 3 dakika harcamışlar adamı o arada bulurdu herhal bi fısfıslı su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 -Deno- said: kedi kafaya koyduysa hortumla su tutsan da bırakmaz/ayrılmaz. bizim kedi bir kere yazlıkta başka bir kediyle kavgaya girmişti, dakikalarca bahçedeki hortumla üstlerine su fışkırttık, bana mısın demediler. matrix revolutions'daki neo vs. agent gibi kapıştılar lan hayvanlar, unutamam hiç. olm baktın ayrılmıyorlar suyu kessene neden ıslatmaya devam ediyosun hayvanları dsfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Böyle avuç içlerini burkup yüksek sesli alkış çıkardığın zaman da çok rahatsız oluyor bizimkiler, kaçıyorlar anında. Üstlerine üstlerine yapınca güzel bi savunma olabilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Laraken said: -Deno- said: kedi kafaya koyduysa hortumla su tutsan da bırakmaz/ayrılmaz. bizim kedi bir kere yazlıkta başka bir kediyle kavgaya girmişti, dakikalarca bahçedeki hortumla üstlerine su fışkırttık, bana mısın demediler. matrix revolutions'daki neo vs. agent gibi kapıştılar lan hayvanlar, unutamam hiç. olm baktın ayrılmıyorlar suyu kessene neden ıslatmaya devam ediyosun hayvanları dsfdsf. abi çok karizmatik bir andı çünkü, havada dönüp pati atıyorlar birbirlerine suyun altından falan. bir de o an kafada "su kesin ayıracak bir yerden sonra" düşüncesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Ya zannettiğiniz gibi bir şey değil. 5 sn sağa sola dönsen boynunu yakalar hayvan. Zor savuşturdum diyorum. Hayvan inanılmaz atik. Boşluk verdiğin an üzerine atlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 @deno ahahah bırak bi yerden sonra kendini eğlemişin lan sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 abi fırlattıktan sonra geri geliyorsa zaten sıçtım psikolojisine giriyor insan. o güne kadar kedi yeaa nolacak derken birden "beni skebilir" moduna giriyorsun, survival ondan sonrası zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 siz kedi vs insan diyorsunuz. ben kedi vs ayı olduğumdan sorun yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 ver abi birine hayvanları. zaten eşin de sevmiyo. coluk cocuk yapmak da bahanesi olur. en kötü ihtimal sokağa salarsın "biz sokakta besliyoruz ehe ehe" ayağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 o kadar godoş olmadık ya. hatun hastası oldu bu arada hayvanların. damardan girdiler kalbi fethettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 görürüm ben onu yumurta fırına verilince KEDİDEN MİKROP KAPABİLİYOMUŞUZ diye 3 kedisini yollayanı gördü bu gözler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 geçmiş olsun abi. içgüdüleri tetiklenmiş ve önce evi, sonra da dünyayı ele geçirmek istemişler ve darbe girişiminde bulunmuşlar sanırım. köpek kokusu falan işin bahanesi hep, inanma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 godoş yok demedim. godoş olmadık dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 gerçi cidden olabiliyo bakteri geyiği de, zaten o zamana kadar almış bulunuyosun içine. herneyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 başkasına sahiplendirmek de itnelik ama sokağa salınmaz yahu. öyle bi seçenek yok çünkü, götürüp uyutmak daha vicdanlı bir hareket bile olabilir o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 6 sene dile kolay ya. Kopamaz insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 soyle birsey buldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Esh said: KEDİDEN MİKROP KAPABİLİYOMUŞUZ diye 3 kedisini yollayanı gördü bu gözler. kara kedilerden cadilar cikiyormus diye kedileri oldurup de vebadan kirilan ulkeler de gorduler ona bakarsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Esh said: gerçi cidden olabiliyo bakteri geyiği de, zaten o zamana kadar almış bulunuyosun içine. herneyse toxoplasma gondii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Teoride güzel de, uygulamada saçma geldi. En ufak bir temizlik esnasında hart hurt ısırarak giriyorlar tırnaklara, bunları sökmemeleri içten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 onlari japonla yapistiriyorlarmis tabi ki.. bu arada toxo dusuk sebepleri icinde rubella ile birlikte ust siralarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 kara kedilerden cadı cikiyor değil lan o, kedi besleyenler cadıdır diye fetva veriyo papa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar