Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 merhaba, Wireless speaker almaya karar verdim. Araştırmalarım sonucunda Harman Kardon Go Play ile Harman Kardon Onyx Studio 3 arasında kaldım. Çoğunlukla ev içinde kullanacağım. Bu iki ürün arasında ve diğer marka ve modellerle ilgili öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Eğer yerini değiştirmiceksen dediklerinin ikisi de gayet iyi, ben olsam Onyx alırdım. Eğer balkona, plaja, pikniğe, arabaya falan taşırım dersen ue roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Hazir konusu acilmisken ben de sorayim. Televizyonumdan cok mennunum ama sesi bi boguk cikmaya basladi, haliyle guzelinden bi sound bar alip kurtulasim var bu dertten. Ne alayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 senin wireless almana gerek yok, çak bi tane z906 en ucuz bulduğun yerden, olsun bitsin. yani soundbar'dan çok daha kaliteli ve yakın fiyatlara çok daha iyi bence speaker almak. gerçi bütçe söylemedin de mi, belki de tırto bişe arıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 yamahanın vardı bi tane fiyat performans ürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 JBL güzel silindir şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 sabonis said: senin wireless almana gerek yok, çak bi tane z906 en ucuz bulduğun yerden, olsun bitsin. yani soundbar'dan çok daha kaliteli ve yakın fiyatlara çok daha iyi bence speaker almak. gerçi bütçe söylemedin de mi, belki de tırto bişe arıyorsun? Wireless olmasi gerekmiyo benimkinin ama olsa, telefon falan da baglansa hos olurdu. Butce sikintim yok pek ama £300-400'u gecmese hos olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Abi televizyonun default hoparlörünü 3 yıldır kullanmıyorum. Sesi her source için soundbardan alıyorum. Sağda solda misafire vb gidince televizyonun sesi o kadar kötü geliyor ki teneke gibi. Hani soundbar bir de estetik ve kablo vb karmaşası da yok. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 di said: sabonis said: senin wireless almana gerek yok, çak bi tane z906 en ucuz bulduğun yerden, olsun bitsin. yani soundbar'dan çok daha kaliteli ve yakın fiyatlara çok daha iyi bence speaker almak. gerçi bütçe söylemedin de mi, belki de tırto bişe arıyorsun? Wireless olmasi gerekmiyo benimkinin ama olsa, telefon falan da baglansa hos olurdu. Butce sikintim yok pek ama £300-400'u gecmese hos olur tabi. https://www.amazon.co.uk/Logitech-Stereo-Speakers-Dolby-Surround/dp/B01B38JEOA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487083559&sr=8-1&keywords=z906&th=1 with bluetooth adapter. gg arkana bile bakma. uçarsın bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 onyx studio 3 ile Hk play go nun ses farkı var mı? emin olamıyorum. neden onyx 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 di said: Hazir konusu acilmisken ben de sorayim. Televizyonumdan cok mennunum ama sesi bi boguk cikmaya basladi, haliyle guzelinden bi sound bar alip kurtulasim var bu dertten. Ne alayim? son 2 yılın en iyi hijacki olmuş bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu hi-jack ettim resmen. bu adamin derdini cozun, sonra devam edeyim ben :) edit : ...derken sahibi geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 dedim ben ona işte JBL http://www.hepsiburada.com/jbl-flip3-bluetooth-hoparlor-mic-siyah-p-EVBARTUFLIP3-SY?magaza=Tun%C3%A7%20Elektronik&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CKLb2ZT1j9ICFcqrGAod4zUIaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 abi verdiğin jbl flip ile benim söylediklerim arasında dağlar kadar fark var. jbl'de charge iyi zaten. Di bu arada ukdesin 500 gbp bütçen varsa çok düşünme Bowers and Wilkins alıcaksın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 di said: Konuyu hi-jack ettim resmen. bu adamin derdini cozun, sonra devam edeyim ben :) edit : ...derken sahibi geldi sdf 500 gbp ye B&W zepplin 1000 GBP'ye panorama 2 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 tv için istiyo adam. sen al b&w ya da starck tower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 E panorama tv ünitesi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ben bunu beğeniyorum ya https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41z02JDyH9L.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 O en iyisi yazılımsal olarak, hem airplay hem bluetooth var ama işte tepesi açık içine tos böcek vs kaçıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Ne olacak abi annesi falan bi dantel örer onun üstüne cillop gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Selamlar, Şöyle film izlerken surround olsun istiyorum eve geldiğimde telefonumla bağlanayım müzik dinleyeyim istiyorum. zaten çomar apartmanında olduğumdan bangır bangır dinleme şansım yok ne önerebilirsiniz? 4+1'ler iş yapıyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Soundbar al geç ya, 4+1 falan uğraşılmaz bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Onyx Studio işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 seneler önce ucuza aldığım altec lansing 5+1 bitcoinden daha değerli şu an :D hala taş gibi. ses kalitesindeyse heralde bi z906 filan iyidir bundan. bu kefeye hi-fi leri sokmuyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Hoba altec Lansing dendi ya. Nostalji. Thx 550, üstüne de z5500e geçtim. Altec de zamanında en iyi ses verenlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar