Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wireless/Bluetooth Speaker 2017

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba,

Wireless speaker almaya karar verdim. Araştırmalarım sonucunda Harman Kardon Go Play ile Harman Kardon Onyx Studio 3 arasında kaldım. Çoğunlukla ev içinde kullanacağım. Bu iki ürün arasında ve diğer marka ve modellerle ilgili öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir?
Mesaj tarihi:
Eğer yerini değiştirmiceksen dediklerinin ikisi de gayet iyi, ben olsam Onyx alırdım.

Eğer balkona, plaja, pikniğe, arabaya falan taşırım dersen ue roll
Mesaj tarihi:
Hazir konusu acilmisken ben de sorayim.

Televizyonumdan cok mennunum ama sesi bi boguk cikmaya basladi, haliyle guzelinden bi sound bar alip kurtulasim var bu dertten. Ne alayim?
Mesaj tarihi:
senin wireless almana gerek yok, çak bi tane z906 en ucuz bulduğun yerden, olsun bitsin. yani soundbar'dan çok daha kaliteli ve yakın fiyatlara çok daha iyi bence speaker almak.

gerçi bütçe söylemedin de mi, belki de tırto bişe arıyorsun?
Mesaj tarihi:
sabonis said:

senin wireless almana gerek yok, çak bi tane z906 en ucuz bulduğun yerden, olsun bitsin. yani soundbar'dan çok daha kaliteli ve yakın fiyatlara çok daha iyi bence speaker almak.

Wireless olmasi gerekmiyo benimkinin ama olsa, telefon falan da baglansa hos olurdu.

Butce sikintim yok pek ama £300-400'u gecmese hos olur tabi.
Mesaj tarihi:
Abi televizyonun default hoparlörünü 3 yıldır kullanmıyorum. Sesi her source için soundbardan alıyorum. Sağda solda misafire vb gidince televizyonun sesi o kadar kötü geliyor ki teneke gibi.
Hani soundbar bir de estetik ve kablo vb karmaşası da yok.
Tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
di said:

sabonis said:

Wireless olmasi gerekmiyo benimkinin ama olsa, telefon falan da baglansa hos olurdu.

Butce sikintim yok pek ama £300-400'u gecmese hos olur tabi.

https://www.amazon.co.uk/Logitech-Stereo-Speakers-Dolby-Surround/dp/B01B38JEOA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487083559&sr=8-1&keywords=z906&th=1 with bluetooth adapter. gg arkana bile bakma. uçarsın bununla.
Mesaj tarihi:
di said:

Hazir konusu acilmisken ben de sorayim.

Televizyonumdan cok mennunum ama sesi bi boguk cikmaya basladi, haliyle guzelinden bi sound bar alip kurtulasim var bu dertten. Ne alayim?

son 2 yılın en iyi hijacki olmuş bu da.
Mesaj tarihi:
dedim ben ona işte JBL

http://www.hepsiburada.com/jbl-flip3-bluetooth-hoparlor-mic-siyah-p-EVBARTUFLIP3-SY?magaza=Tun%C3%A7%20Elektronik&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CKLb2ZT1j9ICFcqrGAod4zUIaA
Mesaj tarihi:
abi verdiğin jbl flip ile benim söylediklerim arasında dağlar kadar fark var.

jbl'de charge iyi zaten.

Di bu arada ukdesin 500 gbp bütçen varsa çok düşünme Bowers and Wilkins alıcaksın abi.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Selamlar,

Şöyle film izlerken surround olsun istiyorum eve geldiğimde telefonumla bağlanayım müzik dinleyeyim istiyorum.

zaten çomar apartmanında olduğumdan bangır bangır dinleme şansım yok

ne önerebilirsiniz?

4+1'ler iş yapıyor mu hala?
  • Yeni Oluştur...