dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 canimsin, yuce rabbin vermedigini kul vermeye calisiyor. iste bu insanin yureginin buyuklugune isaret ediyor. (ne dedim la) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Remus said: Sabahtan akşama karım 8 Tl (tu) aman şunun gibi harf hataları (şapka da harf hatası olsun hadi) yapma da o son cümleyi yazarken sdfhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 jesus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ben de de vardı bir Merve hatun çok güzeldi, kitap okumayı falan seviyo cool hatundu baya yazdım hatuna ama olmadı sebebini ise çok sonradan öğrendim yakın arkadaşından. kızın ağır psikolojik sorunları varmış aramızda kalsın kız hala bekar içim gidiyor arada görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ağır psikolojik sorunları varmış=seni beğenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 savaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 PrudenT said: ağır psikolojik sorunları varmış=seni beğenmemiş eheheh ben de böyle düşünmüştüm yalnız olay farklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 psikolojik sorunlarım var şu an ilişki düşünmüyorum :)))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Sey cok kotu degil mi ya. Hoslandigin insanin gozunun onunde gidip baskasina varmasi ahahsd. Anlamistir da kesin hoslandigini ama bile bile isteye isteye gitmistir ya o kisim cok sikinti. Insan sasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 beta değilim bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 tiLi said: tarhana içince ben de bi kötü hissediyorum. hatta başım da ağrıyo sanırım. en yakın zamanda içip gözlemliycem Claiborne said: küçükken başımı ağrıtıyor diye tarhana içmezmişim ben de oha büyük oyunu bozucaz beyler hadi ABİ NASIL YA HASSSSSSSSSKTR AYNISI LAN OLM DEMEK Kİ HARBİDEN AĞRITIYOMUŞ KİMSE İNANMIYODU BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ulan bikere bozuk tarhana çorbası içtim,kalmış dolapta içinde kurt murt vardı,gözümün önünden gitmiyor o görüntü.milim milim bakıyorum artık çorba içerken içinde abuk subuk bişey çıkmasın diye,paranoya oldu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 bu arada en alakalı güncel konu bu buraya yapıştırayım, kategorizasyon için güzel bir yazı olmuş ekşi said: güzelliğin evrensel biyolojik iç güdüsel kriterleri var ve bunlar ikinci grup olan kültürel estetik yargılar ve içinde bulunduğun ve bulunmadığın gruplar hakkındaki aşağılık/üstünlük komplekslerinden daha önce gelir. ama ikincileri ise insanların tercihlerini, en azından tercihleri hakkında ifadelerini (laf aşamasında) çok yüksek oranda etkiler. güzellik, sağlıklı, oranlı olmak, doğurgan olmak, simetrik olmak, güzel (biyolojik anlamda) cilde sahip olmak, iyi gelişmiş yine simetrik kemik yapısı, boy kilo vücut oranlarına sahip olmak, ve ortalama ve üstü bir zekayı yansıtan yüz, gözler, yüz ifadesi, bakışlar demektir. bunları elden geldiğince kültürden modadan bağımsızdır. bir de işte sana benzediği için veya benzemediği, üstün olduklarını veya tam tersi sandığın için insanları çirkin bulmak gibi psikolojik mekanizmalar var. bunun tek olumlu versiyonu aynı zamanda farklı olanı çekici bulmak o da genetik çeşitlilik kaynağı iyidir. yani fahriye evcen, anadoludan içinden çıktığımız ortalama ortalama altı, köyden birkaç nesil önce göçmüş insanların içinden çıkan genetiği üstün birisi. ama gördüğümüz daha uzun süreli elitizm ve üstünlük, güzellik atfettiğimiz batılılar, veya türkiye'nin biraz daha eskiden beri var olan eliti içinden çıkanlardan çok, "bize benziyor". bize benzedikçe de güzelliği sıradan geliyor. yani fahriye evcen'i güzel bulmayan, onu geçtim çirkin bulanın kafasında bu ikinci set kriterler işliyor. bu durumun bir versiyonu da kendini üstün ve güzel gören bir gruptan grup dışına bakarken de benzeri negatif filtreler işler. kültürel sosyal ekonomik olarak üstün olanların yaygın genetik özellikleri (saç göz ten rengi gibi) daha estetik bulunur. üstelik alttan bakan da bunu benimser. yani kendini balkan güzeli falan diye gören biraz çirkin bir kıskanç kadın da fahriye evcen çirkin korosuna katılır.. https://eksisozluk.com/entry/66756565 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 turk özelliklerini çirkin bulmak için aşağılık kompleksi şart mı? bi de google fahriye evcen ilk resim: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/22/64/e9/2264e95f3914bf7c9207c0bcee6f0a5b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 yazıyı direk alıntı yaptığım için oralarına dokunmadım, anlam bütünlüğü bozulmasın diye ama konu fehriye ile alakalı değil, beynelmilel güzellik algısı üzerine değerlendirme için koydum... diğer taraftan bu foto daha açıklayıcı olur ama nedir, ne değildir... http://media.sinematurk.com/person/5/63/09578ed80cbc/fahriye-evcen-29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 he bu güzelmiş ama benlik değil yine de. vücudu çıkmasa yine çirkin diyebilirdim. fotolarının yarısı çirkin yarısı güzel. bi çirkinlik var belli ki arada gölgelenen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 fahriye kim ya ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 bi de bu yazının konuyla ilgisini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 fahriyeyi çok defa yakından gördüm. Hem de öyle 5-10 saniyelik değil. Hareketler kezo gibi de fizik filan mermer gibi, laf söyleyen taş olur lan. Kalıba dökmüşler sanki kızı, öyle söliyim. Ten filan da porselen yani parlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Abi sen hafızaya atmakla kalmayıp direk dnasını çıkarmışsın hatunun. Evde klonlam amı yapıyon napıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 ramses senin cinsellik temalı konularda yorumların hep bi garip ya neden öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Ten porselen falan dediğiniz hatunları sabah görseniz gözlerinize kolonya şişesi saplarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 insan ister istemez bi caps beklentisine giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar