Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 ShadowFax said: Selam, 4 diş eksiğim var (hepsi farklı yerlerde). Galiba artık yaptırmak durumundayım. İnternete baktığımda 500'den fazla marka, bir o kadar da klinik var. kemiğe vida çakılma işlemi hafife alınacak bir iş olmadığı için sizlere de sormak istedim. Burada yaptıran ettiren vardır. Var mı öneriniz? istanbul'da şu klinik'e git, şu fiyat gibisinden? Teşekkürler. Diş protez uzmanıyım, çene cerrahıyla beraber çalışıyoruz Ankara'da. Soru vs için de, tedavi için de yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Laraken said: pascalnouman said: /summon _Archangel çoktan summonlanması lazımdı kendi kendine ama görmedi sincap herhalde. randevu defterinin fotoğrafını atayım vatsaptan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 800 euro ver. matkapla delsinler. bir de 3-4 sene sonra implantın patates olup olmayacağının garantisi de yok :S 4 eksiğim var, ne yapicam bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Ne kadar erken yaptırırsan kafandan o kadar erken çıkar. Eninde sonunda olacak bu iş kaçışın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Aga matkap diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 sabrederseniz 20 30 seneye kadar kok hucre tedavisi ile dis cikartabileceklermis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 diş dolguları 30 sene filan dayanabilir mi bir de düşünce yeniden dolgu yeterli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 bingildak said: Aga matkap diyorsunuz e deliyo işte çene kemiğini. Şarjlı tornavida diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 10 yıl önce 1000 liraya yaptırdıydım şimdi eli yüzü düzgünü kaç papeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 ShadowFax said: 800 euro ver. matkapla delsinler. bir de 3-4 sene sonra implantın patates olup olmayacağının garantisi de yok :S 4 eksiğim var, ne yapicam bilemiyorum 800 euro ciddi bir fiyat. top bir kaç implant markasından gerisine deymez açıkçası. tecrübeli kişilerce düzgün yapılan tedavide sen de ağız bakımını iyi yaparsan 3-4 seneye patates olma gibi bir risk yok. Doktor ayağına gelmiş işte, kafana takılan bir şey varsa sor, Ankaradaysan gel yüzyüze görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 top implant dediğiniz ne kadar süre gidiyor iyi bakılırsa. ben implant ömürlük zannediyordum ya. bir kere yaptırıyorsun ondan sonra sadece bakıyorsun sanıyorum. bi de bizim implant yaptıran bir tanıdığımızda kemikte erime mi ne oldu. baya korkunçtu ya. aylarca uğraştılar kemiği restore etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 onun zamanında çene kemiği yetersizmiş bence. Diş çekilen bölgede ilk 1 yıl içinde kemik erimesi çok hızlı oluyor. Doktor burada daha net bilgi verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 abi cars diye ceneyi delip disi koymuyolar zaten 1 ay gecici bisey takiyolar bakalim cene kabul etcek mi diye sonra vidaliyolar implanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 800 euro dediler yav. iki tane gerekiyor hem de :( yine kredi çekecez anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Diş implantlarında erime oluyor. İnsanlar elektrik ürettikleri için reaksyon verip yavaş yavaş eriyorlar. İllaki bir müddet sonra değiştirmek zorunda kalacaksınız. Uzun vadede eridikçe implant, implant ionlarını bünyeye salıyor. TiAlV implantı ise Al alzheimer, V ise zehirli bir madde. :) O yüzden iyi bir markanın implantını alın, kaplayıp yüzey kontrolü yapılması gerekiyor. Bunuda çok kontrol eden olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 implant ömürlük değil ya çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 e ulan bize zamanında "aman diş çektirsen nolur implant var dişten daha sağlam ;))" diyen soytarılar nerde? hani ömürlüktü bu, sorun çıkarmıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ömürlüktür diyebiliriz zaten arkadaşlar. kaliteli bir implant markası, iyi ve tecrübeli bir hekim, düzgün yapılan bir protez ve iyi bakım olduktan sonra sorun çıkarmaz. 30 seneyi aşkın süredir takibi olan, sağlıklı dental implantlar var. kalçasındaki platin tutmadı, dizindeki platin iltihaplanmış gibi şeyler sağdan soldan duymuşsunuzdur eminim. hastaya bağlı faktörler nedeniyle (kemik kalitesi, genel sağlık durumu vs)dental implantlarda da sorun yaşanabilir elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 oha konu iş olunca yıllardır tanıdığım adam gitti, yerine ipana reklamındaki yumurtanın yumuşak yerini kalemle dürten adam geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 arkadaşlar falan diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Laraken said: arkadaşlar falan diyor. muayenehanede bana xxxxxx Bey diye hitap eden de kilimcinin kör oğluydu zaten sdhgjhdfjh edit: sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 disci koltuguna oturmadan once padisahim hasmetlim kudretlim bile derim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Diş hekime neyse de çene cerrahı nedir yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Dünyanın en karizma insanının dahi karizmasının diplere indiği nadir yerlerden diş hekiminin hasta koltuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Archangel_ said: Laraken said: arkadaşlar falan diyor. muayenehanede bana xxxxxx Bey diye hitap eden de kilimcinin kör oğluydu zaten sdhgjhdfjh edit: sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar