Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdi İbrahim Mülakat Hakkında(önemli)

13si13

Öne çıkan mesajlar

Selam. Pazartesi günü Adana'ya Abdi İbrahim mülakatına gideceğim. Firmanın mülakatları hakkında bilgi sahibi olan varsa yardım olabilir mi? Uzun bir süreçmiş. Satıştan araba test sürüşüne kadar zorlu bir süreç okuyormuş. İnternette çok çeşitli bilgiler var. Ne giymek lazım takım vs mi? Sorular hakkında bilgisi yada püf nokta söyleyebilecek olan? İş benim için çok önemli başka bir şehirde yaşamaya başlayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

Genel bir şey söyliyim ben sadece.
Çok ekstrem bir sektör değilse (googleda coder yada ıssız ada da doğal park bekçiliği gibi) iş görüşmesine takım giyilir. Teknisyende olsan genel müdürde görüşmeye verdiğin önemi gösterir. Traş olunur.

Ben traş olmadan spor ayakkabı ile işe girdim diyenler çıkıcaktır. Doğrudur. Ama bu genel geçer kuralı değiştirmez. Görüşmeye takımını giyer gidersin işe alınırsan sorarsın normal giyim kuralları nedir şortla mı gelcez mayoyla mı diye.
Sosyal ağlarda paylaş

mm gel reprezant eksikti..

daha once hikayelerini dinlediklerimden duyduklarim - 20 sene oncesinden bahsediyorum ama..

-bu ise cok ihtiyacin var ..baska gecim kaynagin yok..o mali sattirmak icin ruhunu bile satarsin..
-once kendini pazarlamalisin..anladin sen onu..
-firmanin kurumsal kimligi oncelikleri vizyonu blabla bir suru salak sey anlatacaklar..emin ol kimsenin umrunda degil..seni yargilayacaklari tek parametre kotani tutturup tutturmadigin..
-kadinsan uber avantajlisin..goster ama verme..
-kafani kullan gecistirmek yerine kafa karistir politik ol..

en salak ve basit soru..
bir kalem verilir ..hadi bunu bana tanit derler..
sonra ayni kalemden 10 k kutu almam icin beni ikna et derler..
super kesin cevaplar verme karsindakinin hangi cevaplari istedigini tart ..soyleyecegin seyler onunla catisiyorsa topu cevir ama golu atma..

ole..seyler..
Sosyal ağlarda paylaş

klasik giyinmekten hiç bir zaman zarar gelmez, bırak onlar t-shirtle çıksın isterlerse karşına. işe girdikten sonra sen de gezersin öyle.

ben de kocaman amerigan şirketine görüşmeye geldim yazın sakalla gezmekten yüzüm hiç yanmamış, sinek kaydı tıraş oldum yanak kısmı bembeyaz üst taraf simsiyah suratla 40 derece havada takım elbise falan 15 kilo terleyerek geldim, karşıma 3 müdür oturdu tshirtle yırtık kotla falan. kaptım işi şimdi ben de öyleyim 1 karış sakal kot tshirt geziyorum sdsf
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

ek..o tip ilanlarda genellikle onceden tanidik olanlar alinir..yani coktan senin
ai adana bolge sefini filan kafalamis olman gerekirdi..ha baska firmalarin da olur..hatta ve hatta depocular da olur..s ecza dan bir telefona bakar o is..

Aranızda yok mu öyle biri? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

klasik giyinmekten hiç bir zaman zarar gelmez, bırak onlar t-shirtle çıksın isterlerse karşına. işe girdikten sonra sen de gezersin öyle.

ben de kocaman amerigan şirketine görüşmeye geldim yazın sakalla gezmekten yüzüm hiç yanmamış, sinek kaydı tıraş oldum yanak kısmı bembeyaz üst taraf simsiyah suratla 40 derece havada takım elbise falan 15 kilo terleyerek geldim, karşıma 3 müdür oturdu tshirtle yırtık kotla falan. kaptım işi şimdi ben de öyleyim 1 karış sakal kot tshirt geziyorum sdsf

Bende öyle düşünmüştüm teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

mm gel reprezant eksikti..

daha once hikayelerini dinlediklerimden duyduklarim - 20 sene oncesinden bahsediyorum ama..

-bu ise cok ihtiyacin var ..baska gecim kaynagin yok..o mali sattirmak icin ruhunu bile satarsin..
-once kendini pazarlamalisin..anladin sen onu..
-firmanin kurumsal kimligi oncelikleri vizyonu blabla bir suru salak sey anlatacaklar..emin ol kimsenin umrunda degil..seni yargilayacaklari tek parametre kotani tutturup tutturmadigin..
-kadinsan uber avantajlisin..goster ama verme..
-kafani kullan gecistirmek yerine kafa karistir politik ol..

en salak ve basit soru..
bir kalem verilir ..hadi bunu bana tanit derler..
sonra ayni kalemden 10 k kutu almam icin beni ikna et derler..
super kesin cevaplar verme karsindakinin hangi cevaplari istedigini tart ..soyleyecegin seyler onunla catisiyorsa topu cevir ama golu atma..

ole..seyler..

Şu kalem sorusuna verilecek cevabı merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...