dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 sahibi de geldiğine göre kitleyebiliriz. @ad3m var tanıdık, yaz bana sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 olm yılların türkçe katili bonepart'ı asansörcü çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Ne alakasi var lan ben de asansorcuyum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 asansorle dilbilgisi arasindaki gizli baglanti adeta illuminati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 hanginizin asansoru daha iyi simdi? bone 33 ab 81-80 konusunda epey haksiz gibi geldi. ama kaede de cikip diyemiyor benim etiketim yesil. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 otis bas gec tatava yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Otis schindler kone thyssen hyundai mitsubishi dusunmeyin yapistirin apartman cok daireliyse Yoksa 400-500 aylik asansor bakimina verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Sen nerdesin lan Kakade? Hangi bölümde çalışıyosun. 81-50 den denetleyecekler yakın tarihten itibaren. Türkiyede kanun yönetmelik standart biraz babasının tarlası gibi olduğu için biz ona göre hazırlanıyoruz teklifleri 81-50 veriyoruz. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak ruhsat verilmeyecek deniyor. TSE Makine Mühendisi yada Özel firmaların hangisine sorsan ayrı cevap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Yerli firmadayim ben. Su anda montaj koordinatoruyum ama satis disinda her alanda calistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 umut sarikaya asansoru mu abi firman BALKAN ASANSOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 bu arada balkan asansör var cidden ama yane bence profesyonel bir isim bence mesela en büyük türk asansorculerden birinin adı ah-met asansör konyada konya sorunda sponsoru mu ne galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Ahah yok orta sekerli bir firma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Mahmood Coffee var abi memlekette ah-met asansör neden olmasın.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 balkan var zaten olm. 1973ten beri falan vardir hatta sdfgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Kaede said: Otis schindler kone thyssen hyundai mitsubishi dusunmeyin yapistirin apartman cok daireliyse Yoksa 400-500 aylik asansor bakimina verilmez thyssen yaptırdık 5 sene önce yaptığımız binaya bin pişmanız hem 10 ay geç teslim ettiler hem ekipleri dandik hem asansör dandik ilk günden beri kapı geç açılma sorunu vs var yedek parçalar ufacık ekran 400 yuro falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Fren sistemi zaten denmiş defalarca, tekrarlamıyım. BonePART said: Asansörlerde regülatör ve fren sistemi vardır. Asansör yere çakılmaz. Asansör halatlar boşalınca fren devreye girmiş frenle kaydırma yapmıştır. Normalde 1 metre gibi bir mesafede durur asansör ama frenler yeterince sağlam tutmuyorsa (ki her ay bakımda kontrole dilmesi lazım) kaydırmış olabilir. Kaynak: 10 senedir asansör sektöründeyim. Fren yoksa zaten ölürlerdi. Kurtulmassı felan yok. 9 kat dediğin yaklaşık 24 metre seyir mesafesinden aşağı düşmek demek. Türkiye'de her ay bakım yapılan bir tane bile asansör olduğunu sanmıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 bakım yedek parça vs ithal firmalarda cidden çok yüksek ücretlerde ama bir asansörün montajı 10 ay sürmez. başka sıkıntılar vardır. kapı panel açılma hızı da çok ekstrem bir durum yoksa bakımcılar tarafından ayarlanabilir boneparta söyle bir ekip yönlendirsin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 rewendor her ay bakım yapılan asansör sürüyle var da yapılan bakım bakım değil sıkıntı orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 arkadaşlar sanırım kimse yazmamış, fren vardır o asansörde yoksa ölürlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Kaede said: Ne alakasi var lan ben de asansorcuyum asdf abooo bu da animeci kel asansörcü var mı başka ifşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 totemic said: Mahmood Coffee var abi memlekette ah-met asansör neden olmasın.. asdf Etci de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 µh said: arkadaşlar sanırım kimse yazmamış, fren vardır o asansörde yoksa ölürlerdi fren yok allah var denince kapanmisti o konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Bizim asansörler normalde kırmızı etiket. İki sene üst üste kırmızı gelince asansör mühürleniyor diye site yönetimi rusvetle falan geçmişe dönük yeşil etiket aldı. Gecen seneden yeşil etiketiymiş gibi yapıştırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Normalde ilk kirmizi aldiktan sonra 1 ay icinde iyilestirme yapilmazsa asansor muhurleniyor. Muayene kurulusuyla beraber calisan belediyeler bu isin takibini iyi yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ahmedinejad said: Bizim asansörler normalde kırmızı etiket. İki sene üst üste kırmızı gelince asansör mühürleniyor diye site yönetimi rusvetle falan geçmişe dönük yeşil etiket aldı. Gecen seneden yeşil etiketiymiş gibi yapıştırdılar. manyak mı abi o insanlar hahahah. insanların para harcamaktan kaçınmasını genel itibariyle anlayabiliyorum da. içine çocuklar biniyor, bu nasıl bir kafadır. başkasının derdiymiş gibi asadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar