Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lindsay Lohan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
surda iste

http://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/lindsay-lohan-istanbulda-aglama-krizine-girdi,tlat9W0AXUS5QoNSWiWNHQ

purchase said:

Ümit Akbulut’un sahibi olduğu B4L şirketinin 2 milyon dolar (5 milyon 954 bin TL) vererek bünyesine kattığı Lohan, Atatürk Havalimanı’nda objektiflere takıldı.
Mesaj tarihi:
putin de en son steven seagal'ı ağırlıyordu, sanırım en iyi şavez faydalanabildi sean penn ile.

kısası bono ağırlıyordu, nerden nereye düştü kalite. :/
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Bu kadını para vererek mi getirtmişler Türkiye'ye, bu kadar mı çulsuz kaldı bu kadın. Ne hallere düştün be Lindsay, Hurbby görse bu olanları ağlardı yeminlen. Emine biliyor mudur acaba bu kadının her türlü şeyi yediğini, bi de utanmadan fotoğraf çektiriyor Lindsayle ?

bigün kafasını koko çekmek için eğdiği sehpadan kaldırırken aklına "hasktir ben türkiyeye gideyim lan ne işim var burda" demediyse tabi ki öyle olmuştur.
Mesaj tarihi:
Sam said:

putin de en son steven seagal'ı ağırlıyordu, sanırım en iyi şavez faydalanabildi sean penn ile.

kısası bono ağırlıyordu, nerden nereye düştü kalite. :/

Bonoda kurt sorunu cozdu cesur, demokrat lider diye geldiydi top lel
  • 3 ay sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
On 01.02.2017 at 13:17, Esh dedi ki:

abi bisi diycem de kadinin tek gideri oldugu yas 16ymis.

uzuldum lan

son fotografin uzerinden de 8 sene gecmis sdfgsd

VoqEWnQ.jpg

+1 katılıyorum, FBI kapıma gelmeyecekse 16-17 yaşından beri ilk kez güzelleşmiş, bir güzellik, bir nur gelmiş yüzüne.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

İlk filmi, The Parent Trap, cidden güzel bir filmdi. Sonrakilerin herhangi birini izlemedim, bir fikrim yok.

• Yeni Oluştur...