Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil 7: Biohazard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=W1OUs3HwIuo

Bu oyunun neden basligi acilmadi? Uyduruk RE filmlerinin sonuncusunun bile basliginin olup da bu oyununkinin olmamasi ayip.

Ilk oyunlar da dahil serinin butun oyunlarindan daha iyi buldum.
Mesaj tarihi:
twitch'den takip ediyorum.

level design super patato. koridor koridor ve koridor.

combat fena degil ama biraz japon kafasi seviyor olmak lazim. mesela ben itemlari, moblari, encounterlari begendim ama bazi vur vur olmesinler izlerken bile sikti.

karanlik ve klostrofobi disinda atmosferini guzel yapmislar. body horror var, japon'un kudreti.

serinin takipcisi degilim ama onceden bu kadar ilgimi cektigini hatirlamiyorum. oynamak istiyorum ancak tr fiyati tavan.
Mesaj tarihi:
İlk iki oyuna daha yakın bu. Son resident evil oyunları sırf aksiyondu. Bunda da aksiyon var ama milyon "zombi geliyor, o zaman tank desteği alalım" gibi boka sarmamışlar. Survival horror oyunu işte. Daha iyi olmuş.
Mesaj tarihi:
Sequel diyen var. Çünkü;

Mia'lı sonda Chris Redfield geliyor kurtarmaya, geldiği helikopter de Umbrella helikopteri.

İlk defa Resident Evil oynadım o yüzden kulaktan dolma yazdıklarım.
Mesaj tarihi:
arcane said:

twitch'den takip ediyorum.

level design super patato. koridor koridor ve koridor.

combat fena degil ama biraz japon kafasi seviyor olmak lazim. mesela ben itemlari, moblari, encounterlari begendim ama bazi vur vur olmesinler izlerken bile sikti.

karanlik ve klostrofobi disinda atmosferini guzel yapmislar. body horror var, japon'un kudreti.

serinin takipcisi degilim ama onceden bu kadar ilgimi cektigini hatirlamiyorum. oynamak istiyorum ancak tr fiyati tavan.

durmaplay 130 lira. hala çok da yani daha kabul edilebilir
Mesaj tarihi:
Oyun oldukça populer şuan dünya genelinde.
PSVR için "killer app" diyorlar. 66.000 oyuncu varmış şuan PSVR ile oynayan.

Çok iyi çıkış yaptı. PSVR ile deneyeyim diyorum, pahalı meret...
Mesaj tarihi:
Genwa said:

Demo'dan farkli mi konsept? Sirf bu oyun icin vr alsam diyorum da yemez oynamaya demo gibiyse, paraya yazik

Demodaki merdivenden inene kadar aynı sayılır. Kalanında değişiyor işler. Sonlara doğru sırf shooter
Mesaj tarihi:
lan zombi yok mu? yoktan yere "EBEEEEEEEEEN" diye çıkan abiler varsa oynamam olm sinirleniyorum ben öyle olunca. ama zombi olsun isterse yerden çıksın sıkıntı yok.
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

çok fazla böö selam sahnesi var, sonra alışıyorsun ama

vr varsa alışmıyorsun

ayrıca oyun denuvo, beklemeyin yani bir süre

Kirildi bile.
Iniyor su an
  • Yeni Oluştur...