Komutan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=W1OUs3HwIuo Bu oyunun neden basligi acilmadi? Uyduruk RE filmlerinin sonuncusunun bile basliginin olup da bu oyununkinin olmamasi ayip. Ilk oyunlar da dahil serinin butun oyunlarindan daha iyi buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 fiyat yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 twitch'den takip ediyorum. level design super patato. koridor koridor ve koridor. combat fena degil ama biraz japon kafasi seviyor olmak lazim. mesela ben itemlari, moblari, encounterlari begendim ama bazi vur vur olmesinler izlerken bile sikti. karanlik ve klostrofobi disinda atmosferini guzel yapmislar. body horror var, japon'un kudreti. serinin takipcisi degilim ama onceden bu kadar ilgimi cektigini hatirlamiyorum. oynamak istiyorum ancak tr fiyati tavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 japonya'daki ismi ne oyunun "Biohazard 7:Resident Evil" mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 adına resident evil demelerine gerek yoktu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 hakikaten ben de onu soracaktim. umbrella corp, mutasyon falan degil miydi olay? tamamen farkli gibi duruyor bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 İlk iki oyuna daha yakın bu. Son resident evil oyunları sırf aksiyondu. Bunda da aksiyon var ama milyon "zombi geliyor, o zaman tank desteği alalım" gibi boka sarmamışlar. Survival horror oyunu işte. Daha iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Sequel diyen var. Çünkü; Mia'lı sonda Chris Redfield geliyor kurtarmaya, geldiği helikopter de Umbrella helikopteri. İlk defa Resident Evil oynadım o yüzden kulaktan dolma yazdıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 sadece redfield diyor, amca oğlu felanda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 arcane said: twitch'den takip ediyorum. level design super patato. koridor koridor ve koridor. combat fena degil ama biraz japon kafasi seviyor olmak lazim. mesela ben itemlari, moblari, encounterlari begendim ama bazi vur vur olmesinler izlerken bile sikti. karanlik ve klostrofobi disinda atmosferini guzel yapmislar. body horror var, japon'un kudreti. serinin takipcisi degilim ama onceden bu kadar ilgimi cektigini hatirlamiyorum. oynamak istiyorum ancak tr fiyati tavan. durmaplay 130 lira. hala çok da yani daha kabul edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 kabul edilebilirin derecesi yok abi. ne kadar duzduklerinin derecesi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Demo'dan farkli mi konsept? Sirf bu oyun icin vr alsam diyorum da yemez oynamaya demo gibiyse, paraya yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Oyun oldukça populer şuan dünya genelinde. PSVR için "killer app" diyorlar. 66.000 oyuncu varmış şuan PSVR ile oynayan. Çok iyi çıkış yaptı. PSVR ile deneyeyim diyorum, pahalı meret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 store buysa killer app bu hesabidir zira 80 fov ile koridor geziyorsun oyunda. kafani oynatmadan VR deneyimi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Genwa said: Demo'dan farkli mi konsept? Sirf bu oyun icin vr alsam diyorum da yemez oynamaya demo gibiyse, paraya yazik Demodaki merdivenden inene kadar aynı sayılır. Kalanında değişiyor işler. Sonlara doğru sırf shooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 sanırım 5 yıl sonra ilk defa korsan oyun indiricem bunun için hiç satın alasım yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 lan zombi yok mu? yoktan yere "EBEEEEEEEEEN" diye çıkan abiler varsa oynamam olm sinirleniyorum ben öyle olunca. ama zombi olsun isterse yerden çıksın sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 çok fazla böö selam sahnesi var, sonra alışıyorsun ama vr varsa alışmıyorsun ayrıca oyun denuvo, beklemeyin yani bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 ay sonu nasılsa kota bitmedi basıyım gitsin. çıkar elbette bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 resident evil zaten biohazard değil mi orijinal japonya'daki adı. o zaman bu biohazard 7: biohazard mı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 yok biohazard 7: resident evil japonya'da :P subtitle bulmaya usenmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Lopeth said: çok fazla böö selam sahnesi var, sonra alışıyorsun ama vr varsa alışmıyorsun ayrıca oyun denuvo, beklemeyin yani bir süre Kirildi bile. Iniyor su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 benim ilgimi geçen bir genre değilde. sabah biraz baktım adamlar 10 numara 5 yıldız oyun yapmış. detay, emek her şey yerinde. niye korsanlıyorsunuz bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Ben her oyunu korsanliyorum, buna ozel degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar