cabiria Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 adamlara bir öneri maili yolladım ceo cevap verdi. üyeliğimi aldım ben bu arada 10tl/ay baya ucuz geldi. kaliteli orjinal içeriği ayda 1 olarak artırırlarsa ben kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 fragmanı izledim hala klasik türk dizisi mantalitesi, millet neyini hypelamış o zaman anlamadım. nette yayınlanıyo diye bu kadar mı hypelandı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Diger yerli dizilere gore iyi bir gelisme oldugundan. Izlenirse devami geleceginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Görüntü kalitesi çok kötü değil mi? Bende mi bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Görüntü kalitesi gayet iyi benim. Ne pcde ne tvde sorun yaşamadım şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 bir akşamlık blutv istenir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 3 bölümünü izledim, olmuş bu. yerli true dedective. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Dizi baya iyi, film tadında olmuş hll team ama blutv den hazetmedim, netflix us hd seyretmediğim bir şey yok, burada sürekli bufferdayız hd iken, sd ye alınca bile arada tıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 ben de beğenmedim "türk dizisi" olarak genelin fersah fersah ötesinde, introsunu görünce adamakıllı bir soundtracki olduğunu farkedince ben de oha helal lan dedim ama arkalarda da söylenmiş boş hype hboda starzda yayınlansa poor mans true detective diye topa tutardı son 7 günlük feedi diziden quotelarla dolu beriller idiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 dizide orijinallik adına çok fazla yan hikaye yazılmış. ileride çuvalla ters köşe yaptırılacak o belli. ama yoruyor biraz insanı bu kadar yan hikaye. mesela bu serkan keskin oynadığı karakter muhtemelen iktidarsız ve karısıyla sevişmiyor. çünkü rüya emel'le buluştuğunda sürekli seksten ve yatak ilişkisinin evliliğe etkisinden bahsetti. emellerin düğünde boynundaki ip izini önce herkes koca dayağı zannetti ama o da kadının seks fantazileriyle alakalı bir şey çıkacak gibi. beraber gittikleri piknikte gelen telefon muhtemelen kadının tokmakçısı elemandan geldi. eleman normalde karısının başkalarıyla yatmasına izin veriyor sanırım ama o an bi ağır geldi buna ondan böyle tepki gösterdi. çünkü piknikte kadının davranışları hiç de şiddet gördüğü için korkan bir kadın gibi değildi. baya pislik gibi davrandı adama. bunun gibi değişik değişik yan hikayeler var. sürekli ters köşe yaptırılmaya kasılmış sanki. bir sağlam ana hikayenin yanında ufak yan hikayeler daha iyi olurdu sanki. ha bir de dizideki en masum insan muhtemelen hasta olan çocuk. geri kalan herkes hayatının bir döneminde bir kötülük yapmış görüyoruz yavaş yavaş. doğuda askerlik yaparken kafayı çizen eleman ise görünüşte sağa sola saldıran bir tip olmasına rağmen dizi sonunda masum çıkacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 konuda true detective diyip beklentiyi arttirmayin lan lol. kalite acisindan seviye atlanmis takdir ettim baya devami gelsin zaten. ama intro disinda dizinin iceriginde o seviyelere gelmemize cok var daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 iyiymiş bu ya.gerçi son çıkan 2 bölümü sıktı biraz ama bir türk dizisine göre baya baya iyi. umarım bunun gibi dizilerin devamı gelir sırf bunun için bile her ay veririm parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 henüz oturup izlemedim de o kadroya bu diziyi korsanlamak ayıp olur, aslıda para vermek istemeyenlere reklam gösterimi uygulaası yapsalar olur hani parasını vermiyorsam X dakiakda bir Y dakikalık reklam dönmesi açıkcası beni rahatsız etmez yeter ki düzgün yrerlerde ve çok uzatmadan olsun reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 İlk 6 böümü izledim de acaip sardı dizi. Bence çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Ben 5. bölümde abisinin, kızla sevgilisin gördüğü yere anlam veremedim. Bunların aile İzmit`te değil mi, şirket de mi İzmit`e götürmüş çalışanlarını, hadi şirket götürdü diyelim, kız kocasının ailesinin yaşadığı yerde nasıl öyle rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 birisi blutv hesabını versinde 2. bölümden sonra çıkanları izliyip kapatayım. benim hesap bitti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 6 bölüm itibarıyla güzel gidiyor Bir kitaba tav olan Emel sürtüğü başına geleceği kesin haketti, inşallah sonraki bölümlerde hayatta çıkmaz seyrederken delirtti beni. Tarık garibanına gelen vuruyor giden vuruyor, babasıyla olan sahneler de insana dokunuyor bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Kadın bölüm sonunda dirildi zaten sonraki bölümlere kalmadı bile. Değişik bir hal aldı dizi. Hele o abinin Emel ve elemanı görme sahnesi sacmalik ötesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=jJuC9kn-e5g dün 4 bölüm izledim, baya güzel olduğunun altını özellikle çizmem lazım, aslında baya güzelden kasıt güncel dizi stadandartlarının yanında "olması gerektiği gibi" olmasından ötürü alınan bir sıfat cast izlemeye başlamama en büyük etken olduğunu söylemem gerek, Haluk Bilginer, Ali Atay, Serkan Keskin tabi en büyük etken ama asıl Tülin Özen e değinmek istiyorum, ben bu kadını daha önce hiç seyretmedim baya güzel oyuncuymuş... bu arada içinde para olmayan sanal kartla üye öldüm bedava olarak izliyorum ama dizinin hatırı için üye olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 hem ayrıca verin la bir 10tl çok mu? bir gün az yemek ye ver 10tl adamlar o kadar iş yapmış ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2017 irfan değirmenci'yi kovmasalardı alıcaktım üyelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Vay babam vay Taner ne bitmez çilen varmış be oğlum. En çok ona acıdım içim parçalandı valla yengesiyle konuşurken. Dizi güzel ama hüzünlü bir havadaysanız izlemeyin, her bölüm ayrı sıkıyor insanın içini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 8 bolumu bitirdim. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 serkan keskin akmış resmen ya. saçma sapan komedi film ve dizilerinde oynayacağına şöyle yapımlarda oynar umarım bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ginaly said: 8 bolumu bitirdim. 9/10 aynen baboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar