razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 arrival diyenler kimler lan, yavaş alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 lala(dipsi winki po)land Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 en iyi aktörü alamaz, gosling emma nın gölgesinde kalmış bir kere, pianoyu kendisinn çalması dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Oha esas Ryan akıyor filmde, emma bildiğin emma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 emma şurada üyelik açsa en iyi acting senindi when you coming to victor levi wine drink i love youu diye öm atarsınız lan. ha ben de tipinden dolayı kayırıldığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 emma'ya gerek yok filmin ışıkçı asistanı da kız olduktan sonra aynı muameleyi görür burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 overrated streep, jew herslag varken zor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Best Visual Effects: Doctor Strange. Baska aday dahi tanimam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 goldbären said: emma şurada üyelik açsa en iyi acting senindi when you coming to victor levi wine drink i love youu diye öm atarsınız lan. ha ben de tipinden dolayı kayırıldığını düşünüyorum. emma şuraya üyelim açsa balonunun altında yatar kalkarım. cnms ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Emma şuraya üyelik açsa ne emmaya ne gömmeya gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 tüm ödüller emma'cığıma gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Internetten canli izleyebilen var mi? Isyerinde VPN calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Öf ağır rezillik oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Hep Trump hakkında ileri geri konuştukları için oldu bu. Allah'ın sopası yok tabii. Belki de Trump bir görevliyi ayarlayıp yanlış kart koydurtmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 visual effects - the jungle book sinemadan anlayan biri nolur anlatsın bana, cidden merak ediyorum, jungle book nasıl bu yıl çıkan marvel/dc filmlerinden, star wars filmlerinden iyi? bir de sound editing arrival'a giderken, sound mixing nası hacksaw ridge'e gidio, mixing'te sıçmış mı arrival :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Senko +1. Zaten ilk baktigim odul visual effects oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Jungle Book'daki hayvanlar gerçeğe çok yakındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Nako said: Öf ağır rezillik oldu :D videosunu da koyalim :): https://www.facebook.com/ABCNews/videos/10155448210313812/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 senko said: visual effects - the jungle book sinemadan anlayan biri nolur anlatsın bana, cidden merak ediyorum, jungle book nasıl bu yıl çıkan marvel/dc filmlerinden, star wars filmlerinden iyi? bir de sound editing arrival'a giderken, sound mixing nası hacksaw ridge'e gidio, mixing'te sıçmış mı arrival :) olm bu adamlar gecen senelerde dunyanin en bos filmine odul yigmis adamlar. sorun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 şaka falan değil demi la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 moonlight'ı dün izledim 2 damla gözyaşı döktüm.Haberim bile yoktu oscar adayı oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Agir rezillik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 hero to zero 3 sn de yaşanmış das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Lan ben en iyi yabancı A Man Called Ove alır diyordum ama The salesman almış irandan bakayım şu filme merak ettim. Var mı bunu izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 olm la land aldı diyip moonlight'a mı vermişler ahahaha zenci abinin güzellik kraliçesini seçerken ki ana dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar