Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 milletimiz recep de kendini gorunce herkez kendi filmi gibi yardiriyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 deadwoll said: Simitle de en iyi vişne suyu gidiyor arkadaşlar. Böyle sıcak simiti ısıracaksın, sonra vişne suyundan bir fırt. MMH. Ben ilkokul ve ortaokulda kooperatifi işletiyordum bu arada, ilkokul 3. sınıfta verdiler ortaokulun bitmesine 2 ay kala ihaleyle özel şirkete devredilince bıraktık. Çalıştığım 5 sene boyunca simit / çatal + vişne suyu ve TADELLA 2000 + PEPSI kombosu yedim her gün. Bu 5 sene boyunca tenefüste dışarı çıkmadığımı ise şu postu atarken farkettim. Boş derslerde bile kantini açıp cips vs. kolilerinin üzerine oturup birer kola açar muhabbet ederdik ortağımla. Hayata bak mk. bize de veriyorlardı ilkokulda kantini, 3 kişiydik. biz öyle her istediğimizi açıp yiyemiyoduk ama. gün sonunda istediğimiz 3 şeyi alabiliyoduk sadece :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 axedice said: Black-ice said: abi şu patso denen şeyi hiç yemedim aşırı merak ediyorum çok güzel birşeymiş gibi duruyor. evde yapsam yerinde gibi olmaz bunu izmirde yapan var mı gideyim de yiyeyim. Bi insan nasıl hayatında nasıl hiç patso yemez lan? Uzaylı mısın olm sen nerde yaşadın hayatın boyunca? Hiç kokoreç yemedim hiç ıslak yemedimle aynı kapıya çıkıyor hiç patso yemedim demek. izmirde yaygın değil pek patso heralde ya en azından karşıyaka tarafında ben hiç denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ben de yemedim hiç patso üniversitede alıyodu millet, ben o ne lan diyordum yemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 patso ne la ben duymadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ha ekmek arası patates.. kadiköyde yemiştim 2004 2005 senelerinde fakirdik iyi doymak gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 deadwoll said: Simitle de en iyi vişne suyu gidiyor arkadaşlar. Böyle sıcak simiti ısıracaksın, sonra vişne suyundan bir fırt. MMH. Ben ilkokul ve ortaokulda kooperatifi işletiyordum bu arada, ilkokul 3. sınıfta verdiler ortaokulun bitmesine 2 ay kala ihaleyle özel şirkete devredilince bıraktık. Çalıştığım 5 sene boyunca simit / çatal + vişne suyu ve TADELLA 2000 + PEPSI kombosu yedim her gün. Bu 5 sene boyunca tenefüste dışarı çıkmadığımı ise şu postu atarken farkettim. Boş derslerde bile kantini açıp cips vs. kolilerinin üzerine oturup birer kola açar muhabbet ederdik ortağımla. Hayata bak mk. şimdiye kayserili tüccar olman gerekiyodu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 İzmir'de Kasdpto falan diyorlardır, ondan bilememişsinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 dasaa jokes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Dasaaa yi ozledik mi arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ben özlemedim ama bani kalksın yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Spyro said: inyormaynd said: bingildak said: neden şaşırdığınızı anlamıyorum ya. türkiyeden bahsediyoruz arkadaşlar. ak parti yönetiyor 50% çoğunlukla 10 küsür yıldır. Bu olay ak partiden öte mars entertainment'tan kaynaklanıyor... sirketi savunmayi sevmiyorum online platformlarda ama yerli filmlerde, hatta spesifik olarak recep ivedik ozelinde mars olarak pazar payimiz %28.. sence mars'tan mi kaynaklaniyor turk izleyicisinin seyir zevki :).. Hacı sana şirket savundurayım o zaman sen dur Biletlerinizi Biletix ten mi bir yerden alırdık zamanında biletleme servis ücreti öderdik eyvallah, aracı şirket var bunlar da para kazanacak vs. Kendiniz satmaya başladınız, aynı ücreti halen alıyorsunuz?!? Şimdi son bir ayda lütufmuşçasına Mars Cinema Club e eklenmiş servis ücretsiz bilet, tüm bilgilerinizi verin ancak öyle diyorsunuz. Ya kendi sattığınız bilet için niye servis ücreti alıyorsunuz arkadaşım? Atayizler bunu da açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 onu ben de anlayamıyordum. internetten almak yerine gişeden almak daha ucuza geliyordu. bayağı sağlam para cukkalamışlardır o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Yamulmuyorsam mybilet idi o sitenin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 snopyimax recep ivedik qeyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 quixef said: Hacı sana şirket savundurayım o zaman sen dur Biletlerinizi Biletix ten mi bir yerden alırdık zamanında biletleme servis ücreti öderdik eyvallah, aracı şirket var bunlar da para kazanacak vs. Kendiniz satmaya başladınız, aynı ücreti halen alıyorsunuz?!? Şimdi son bir ayda lütufmuşçasına Mars Cinema Club e eklenmiş servis ücretsiz bilet, tüm bilgilerinizi verin ancak öyle diyorsunuz. Ya kendi sattığınız bilet için niye servis ücreti alıyorsunuz arkadaşım? Atayizler bunu da açıklasın. sirketin her seyini savunacak halim yok haci.. raporlamaciyim ben :).. gayet yanlis uygulamalari da var tabi musteri gozuyle sikayet ettigim.. sadece recep ivedik pazariyla ilgili bir istatistik verdim durumun vahametini gostermek icin =).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 bi gün kızın biri üstü kapalı, patso yemeye cagırmıstı, patatesle ekmek mi yenir o nasıl bi iğrenclik diye mal mal konuşmuştum abv benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 doğrusunu yapmışsın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Flassh said: bi gün kızın biri üstü kapalı, patso yemeye cagırmıstı, patatesle ekmek mi yenir o nasıl bi iğrenclik diye mal mal konuşmuştum abv benim https://forum.paticik.com/templates/paticik/images/medal_10k.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Recep İvedik'i sinemada para verip seyredenle benim oyum bir mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 yekeyeke said: Recep İvedik'i sinemada para verip seyredenle benim oyum bir mi şimdi? Evet bir(1). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 patso milletin efendisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 ad3m said: k1nJo said: Aiko said: patatesin yanında da olmazsa olmazlardan mayonez var birde. bildiğin bağımlısıyım. off canım çekti deli gibi :/ tabi sonuç olarak 190 boy 75 kg ile dışarıdan belli olan bir göbeğe sahibim :( bu adamın nasıl göbeği olabiliyo lan ateyizler bi açıklasın bira göbeği falan mı o nasıl iş lan Muhtemelen hatalı postür. skinnyfat kassızlık duruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar