deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Patsoyu lisede paramız olmayınca döner ya da ayvalık tostu niyetine gömerdik :< Lise bittikten sonra hiç yememiş olabilirim, ekmek arası ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Lisede patso yememiş olmak için böyle daha ortaokulda zengin ailesi tarafından çine afrikaya dünyanın dört bi ucuna okumaya gönderilip hayatı oralarda öğrenen testereli katil potansiyelli psikopat falan olmak lazım ya. Aklım almıyor bir insan nasıl hiç patso yemez. Karabuz insan değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ben lisedeyken patso falan yoktu amk köyde mi okudum ben arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yok abi biz lisedeyken sadece köylerde vardı, şehre inmemişti daha. ben de üni'de tanıştım kendisiyle. tanışmasam da olurmuş dedim. ha recep ivedik mi izlicen patso mu yicen deseler mayonezi çok koymayın derim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ben 99da lise okudum patso her yerde vardı. Atmayın din kardeşiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 deadwoll said: Patsoyu lisede paramız olmayınca döner ya da ayvalık tostu niyetine gömerdik :< Lise bittikten sonra hiç yememiş olabilirim, ekmek arası ekmek. biz paramız olunca patso alırdık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 axedice said: Ben 99da lise okudum patso her yerde vardı. Atmayın din kardeşiyiz. Heryer nere amk ankara batıkentte yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ayran simit/tostla geçti ömrümüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 gazoz simit yapar mıydınız siz? biz çok yapioduk uludağ gazoz + simit kombosu ayran simitten daha fantastik oluyordu para olunca kola simit yapioduk hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ad3m said: köyde mi okudum ben ad3m said: ankara E kendi kendini imha etmiş soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 sizi küçük çılgınlar kola ile fantayı da karıştırıyorsunuzdur siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Yok ama sen-sun yeni çıkmıştı 2.5 litre 250.000 di onun için basket maçı yapardık. Burnumuz kanıyana kadar 40 derece sıcakta basket oynardık tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 axedice said: ad3m said: köyde mi okudum ben ad3m said: ankara E kendi kendini imha etmiş soru O zaman heryer demicen kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Gezelim öğrenelim köşesi; Ankara kadar backwards olmasa da çocukluğumda bayramlarımı geçirdiğim gaziantep ilimizin nizip ilçesinde köy bakkarlarında bildiğimiz kolaya siyah kola, fantaya sarı kola, gazoza ise beyaz kola dendiğini Biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 heryer demiş Allah'ın (c.c) sittir ettiği yer dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Kardeş lise 2yi de Viranşehirde okudum orada da yoktu amünüsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bu kadar gereksiz şeyleri nasıl akılda tutuyorsunuz lan. bana sorsan 1 ay önce kola ne kadardı diye bilmem adam çük kadar olduğu dönem sensun ne kadarmış onun fiyatını hatırlıyor. benim beyinde sorun var demek ki. helal. patos yememek seni kurtarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 O normal ya beyin anılar sayesinde bazı ilişkileri sağlam kurup direk ssdye atıyor bilgileri, atıyorum 250bin liralık sensunu çok eğlendiği basket maçlarıyla bi defa bağladı mı bunadığında bile unutmaz hatta tek hatırladığı şey o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bingildak said: bu kadar gereksiz şeyleri nasıl akılda tutuyorsunuz lan. bana sorsan 1 ay önce kola ne kadardı diye bilmem adam çük kadar olduğu dönem sensun ne kadarmış onun fiyatını hatırlıyor. benim beyinde sorun var demek ki. helal. patos yememek seni kurtarmış. Nesi gereksiz olm hayatımda en zevk aldığım yıllardı tek derdimiz sen-sun ı kapmak :/ zenginler bilmez bunların değerini peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 zengin falan değildik ya. benzincide satılan bir gazoz vardı ondan alırdık çok güzeldi. onun adını bile hatırlamıyorum bırak fiyatını. demek ki ben hep mutsuzmuşum böylece geçmişime ait soruları da bir çırpıda kapatmış olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 şimdi mutlumusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 hafızama bakarsak hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Lem patide dahi 17 sayfa yapmis Bosuna savas verdigimi hissettim su an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Niye sende mi patsoya karşısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Yok abi ya recep ivedik kafasi kizdigim Yoksa bim de eski sevgili ile ben de karsilastim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar