Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski bir archeage oyuncusuna


Katibim

Öne çıkan mesajlar

gw2 iyiydi ya.
Herkes olmayan mükemmel oyunu arıyordu bir dönem. Oyunlara hype yapıldığı gibi, gaz azaldığında gömmeye çalışanlar da çoktu. "Benim oynamadığım oyunu kimse oynamamalı, çünkü hepimiz aynı şeyleri sevmeliyiz!, herkes wow oynasın" cılar yüzünden forumda pek muhabbet dönmüyordu. İyi söz söyleyeni öyle bir gömüyorlardıki, forumlarda konuşulamıyordu bile :D.

Bide aldığı oyun hakkında fikri olmayıp, boşa ağlayanlar vardı. Kendi arkadaş çevremden 2 tane örnek vereyim.
Bir tanesi "pvp si kötü" dedi (level 7 de bıraktı. Pvp rank 7 (toplamda 3 saat anca pvp yapmıştır))
Bir diğeri "Oyunda eşya kasmak fark yaratmıyor, 2 günlük adam beni kesebilir" diyip bıraktı (zaten oynadığımız oyundan buraya "eşitlik" var diye gelmiştik. Oysa oyunda eşya gelişmiyor, yetenek gelişiyor. 2 günlük adama ölecek adam almasın zaten)..

Bu söylediklerimden bir tanesi forumlarda (burası değil) öyle bir gömüyorduki inanamazsınız. Toplasan 30 saatlik oyun süresi yok, elementalist gibi bir sınıfın pvp de ne kadar kötü olduğunu anlatıyordu (bahsettiği sınıfla o dönemde 1 vs 5 e giriyordum ben :D )

neyse. amacım gw2 övmek değil. Söylemeye çalıştığım şey, oyun hakkında doğru düzgün bilgisi olmayanların zamanında çok gömdüğü bir oyundu gw2. Eminim bir kısmı halen "mükemmel mmo" yu aramaya devam ediyordur Kappa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

ya vpn olayını ben halledemedim hep error veriyor sanırım 12005 li bişeydi

Nasıl yapacağımı birisi anlatırsa o da iyi olur


neyini halledemedin ki. tunnelbear'ı indir, almanya'yı seç, launcherdan oyuna gir, ana menüde kapa vpn'i. oyunu, patchini yüklerken normal bağlantıdan indirebiliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...